Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nasao sam i instalirao stariju verziju (4.9), ona radi kako treba. M$ je opet nesto z*j*b*o.
Edit :Upravo citam komentare na Store-u, nisam/o jedini i drugi imaju slične ili iste probleme.

Poslednja izmena:
Ima li neko od vas problema sa Skype-om? Rade mi poruke a ne radi audio i video poziv. Odzvoni jednom i baci me nazad u glavni meni.

Ja sam imao dok sam bio na starijoj verziji cg3 roma. Kada sam vratio stock sve je ok. Da li si na stock romu?

Nisam, ali ne radi ni kod supruge a ona jeste... njen fon nije ni rutovan :) (S4 mini)
Svejedno, rešio sam problem.

Ja sam bio na 3G, pa sam mislio da je to problem, ali očigledno nije.
Inače, fragments mi je super zanimljiv.

Jel još nekome baguje push na flashscore app? Na Nexus 7 radi kako treba, a na LG g2 ne radi (ranije je radio)

Preporuka za neki lep w8 launcher?

Pogresio si temu :d

Zasto? Treba mi w8 launcher za android.

^Salio se. :d
Ali stvarno, ko bi hteo da mu android telefon lici na win...

Open Camera

Solidna aplikacija i dobra alternativa stock kamera app.

Jel' moguće da na Timely Alarmu nije moguće disablirati snooze? Koja glupost, kako onda neko moze da napise da je to najbolja alarm aplikacija?

I stavio sam da mi da matematicki problem da deaktiviram alarm i ono mi punudi zbir koja dva broja cini 144 i od ponudjenih odgovora samo jedan je davao vise od 100 odnosno 144. Ostala tri ponudjena odgovora su bila dakeko ispod 100 u fazonu 32+16. Pa naravno da cu to rešiti u polu snu i zaspati na posao :wall:

Da li vama radi showbox

Znaci nije do mene do servera je

Jel' moguće da na Timely Alarmu nije moguće disablirati snooze? Koja glupost, kako onda neko moze da napise da je to najbolja alarm aplikacija?

I stavio sam da mi da matematicki problem da deaktiviram alarm i ono mi punudi zbir koja dva broja cini 144 i od ponudjenih odgovora samo jedan je davao vise od 100 odnosno 144. Ostala tri ponudjena odgovora su bila dakeko ispod 100 u fazonu 32+16. Pa naravno da cu to rešiti u polu snu i zaspati na posao :wall:
Pa jeste lagano.
Mada meni je problem što se na Art pali 2-3 sek. Na dalvik nije bilo tih problema.

Da li updateovati na 4.4.3?

Axa...vidim podijeljena su misljenja.

ja sam ga koristio kratko ali me nerviralo sto mu treba po 10 sekundi da startuje. pojavi se onaj wallpaper i onda cekas i cekas.

btw
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=tNwe03RaDOg[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno