Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako da podesim da mi se automatski upload-uje ceo folder sa telefona na dropbox?
Npr, hteo bih da mi se backupuje sve iz foldera DCIM na DB, ili neki drugi folder... Kako to da uradim?

Kako da podesim da mi se automatski upload-uje ceo folder sa telefona na dropbox?
Npr, hteo bih da mi se backupuje sve iz foldera DCIM na DB, ili neki drugi folder... Kako to da uradim?

Ovo. Podržava sve moguće cloud storage-a i local sync. Do sad sam koristio piratsku verziju ali pre oko nedelju dana sam kupio full. Samo 2.5 evra i aplikacija stvarno vredi svaki cent. Milion podesavanja ima pa sam namestio da mi slike uploaduje stalno kad sam na wi-fi a video samo kad je telefon na punjaču i konektovan ili na kućni ili poslovni wi-fi pošto znam koliki mi je tu upload.

Mislim default Dropbox aplikacija mi je počela upload-ovati 1080p video od 10 min cim sam se konektovao na bilo koji wifi (naprimer u kafiću) i posrkala mi bateriju... A tek da imam UHD snimke...
I glupača renamuje mi slike i video kad ih uploaduje. Pa meni je default ime file-a sasvim razumljivo neću da mi ih renamujes! Jel' jasno? *****i ti koji prave oficialnu aplikaciju, cak sam im i mail napisao...

Nazad na FolderSync: najvise mi je žao što sam potrošio čitav euro na dropsync pro key a tek posle skontao FolderSync.
Cak sam i sestri namestio local sync na FolderSync-u za muziku koju skine na PC-u da joj se odmah pojavi na telefonu samo mora da ga priključi na punjač.

Brza, jednostavna funkcionalna! 5* od mene.

:)

Hvala svima

@crossover
Ta aplikacija bi mi resila problem foldera, ali samo zbog toga da je instaliram, mislim da je suvisno. Bolje da idem na neku drugu koja ce imati i druge opcije.

@Pablo i Crovu Corax
I ranije ste mi preporucili tu aplikaciju kada sam trazio za sinhronizaciju preko LAN-a sa PC-em.
Tu i ovu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bv.wifisync

Ja sam probao DB jer sam mislio da ce mi jedna aplikacija sve resiti, ali sad vidim da ne moze.

Zanima me da li neka od ove 2 aplikacije ima opciju da sinhrnoniziju podatke PC-telefon i obrnutno, ali preko kucne mreze nezavisno od pristupa internetu? Znaci da mi automatski sinhronizuje ta dva uredjaja preko wifi mreze, a ne preko interneta?
DB sinhronizuje, ali ide sve preko interneta (telefon-internet-cloud-PC, ili PC-internet-cloud-telefon). Da li ove aplikacije mogu da urade telefon-wifiLAN-PC i PC-wifiLAN-telefon?

Ajde jos jednom pročitaj zadnji pasus mog prethodnog posta.

@nemanja123
recimo: folderpair - sync type (to local folder, to remote folder, two-way)

Poslednja izmena:
Zanima me da li neka od ove 2 aplikacije ima opciju da sinhrnoniziju podatke PC-telefon i obrnutno, ali preko kucne mreze nezavisno od pristupa internetu? Znaci da mi automatski sinhronizuje ta dva uredjaja preko wifi mreze, a ne preko interneta?
DB sinhronizuje, ali ide sve preko interneta (telefon-internet-cloud-PC, ili PC-internet-cloud-telefon). Da li ove aplikacije mogu da urade telefon-wifiLAN-PC i PC-wifiLAN-telefon?

Ovo tražiš:

2a361858df2bd3420c90d6b94f93e472.jpg

Ja imam dva racunara u mreži i svaki je podešen na fiksnu IP adresu preko DHCP-a.

Jel' moguće da na Timely Alarmu nije moguće disablirati snooze? Koja glupost, kako onda neko moze da napise da je to najbolja alarm aplikacija?

I stavio sam da mi da matematicki problem da deaktiviram alarm i ono mi punudi zbir koja dva broja cini 144 i od ponudjenih odgovora samo jedan je davao vise od 100 odnosno 144. Ostala tri ponudjena odgovora su bila dakeko ispod 100 u fazonu 32+16. Pa naravno da cu to rešiti u polu snu i zaspati na posao :wall:

Ta aplikacija jeste dobro odradjena ali ja sam nekako brzo batalio i vratio se na ovaj bapski alarm :d https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free

Mada i ovo je skroz dobro odradjena aplikacija.. od mana mogu da navedem samo to sto se za oko godinu i po dana koriscenja jedno 4x zabola i srkala bateriju, poslednji put jutros. A koristim je bukvalno svaki dan.

Pa jeste lagano.
Mada meni je problem što se na Art pali 2-3 sek. Na dalvik nije bilo tih problema.

ja sam ga koristio kratko ali me nerviralo sto mu treba po 10 sekundi da startuje. pojavi se onaj wallpaper i onda cekas i cekas.

btw
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=tNwe03RaDOg[/YOUTUBE]
Ja nemam tih problema ali pao je momentalni unistall. Ne znam kako moze biti toliko hvaljena aplikacija a nije funcionalna. Na ovom forumu milion puta spominjana. Razočarao sam se u ljude koji su je preporučili :wall: Dzaba sto dobro izgleda. Ionako u njoj provedem max 15 sec dnevno. I ako vec ne moze da se disablira snooze trebali su i za to ukljuciti onu zaštitu sa preprekama.

Ništa back to Alarm Droid.

Inače obično se probudim pre alarma nekih pet-deset minuta i onda ga kontrolisem da li dobro radi. :D

Ta aplikacija jeste dobro odradjena ali ja sam nekako brzo batalio i vratio se na ovaj bapski alarm :d https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free

Mada i ovo je skroz dobro odradjena aplikacija.. od mana mogu da navedem samo to sto se za oko godinu i po dana koriscenja jedno 4x zabola i srkala bateriju, poslednji put jutros. A koristim je bukvalno svaki dan.

Pa aplikacija što tako zapucava ne zaslužuje da bude na MOM telefonu.

Pa ne mora da znaci da ce tebi za zapucava, ja sam na ICS a to je pocelo cesce da se desava u poslednje vreme kako sam apdejtovao aplikaciju, vrlo je moguce da ima neki propust sa optimizacijom za starije uredjaje/ICS.

Pa ne mora da znaci da ce tebi za zapucava, ja sam na ICS a to je pocelo cesce da se desava u poslednje vreme kako sam apdejtovao aplikaciju, vrlo je moguce da ima neki propust sa optimizacijom za starije uredjaje/ICS.
Što si ti ja ICS sa Xperia P koja ima JB?

Pitanje za Mobile Odin... Da li on potpuno identicno flesuje kao Odin za PC, bez propusta i slicnog...?

Kako ne može da se disable-uje snooze na Timely-u, o čemu pričate?

Pitanje za Mobile Odin... Da li on potpuno identicno flesuje kao Odin za PC, bez propusta i slicnog...?
Otrilike ali ne možeš naprimer da update-ujes Bootloader ako se dobro sećam. I moraš imati root da ga koristiš.

Kojom aplikacijom da proverim sta mi najvise trosi bateriju i budi telefon? Kada udjem u settings pa u battery, pise da mi 50% uzima Media u procesima sto mi se nije desavalo pre.

GSam battery monitor .. ja njega koristim. jos ako imas root moze mnogo bolju statistiku da ti pokaze, tj detaljniju.

Vrh Dno