Ja sam glup za ovo.@nemanja123
recimo: folderpair - sync type (to local folder, to remote folder, two-way)
Što si ti ja ICS sa Xperia P koja ima JB?
Call lag.
Prestao sam sve da ih čitam. Jer sam počeo da primećujem ispiranje mozga.Pa skini aplikaciju novina koje inace citas, a koje nisu senzacionalisticke, glupe i zatupljujuce![]()
E hvala na odgovoru druze.Otrilike ali ne možeš naprimer da update-ujes Bootloader ako se dobro sećam. I moraš imati root da ga koristiš.
Ja sam glup za ovo.
1. Kad odem u folderpairs mogu da biram samo jedan folder koji hocu da se sinhronizuje sa mobilnog, a ja hocu vise (DCIM, folderi sa slikama iz whatsupa, vibera, druge aplikacije za kameru...)
2. Kako dodjavola da izaberem folder na PC-u u koji bih hteo sve to da smesti?
3. Two way opcija sluzi da mogu sve sto se nalazi i na pc-u i na mobilnom automatski bude prebaceno na ovaj drugi. Jel tako?
Ja koristim press za rss, tako čitam vesti, ne moram da instaliram 100 različitih aplikacija.Treba mi neka aplikacija za vesti. Ali da su vesti normalne. Ne senzacionalističke, glupe i zatupljujuće. Ako uopšte ima.
Treba mi neka aplikacija za vesti. Ali da su vesti normalne. Ne senzacionalističke, glupe i zatupljujuće. Ako uopšte ima.
http://lmgtfy.com/?q=deleted+image+recovery+androidJel moze preporuka za aplikaciju za recovery..konkretno fotografija i po mogucstvu da ne zahteva root. Hvala![]()
Imam pitanje. Trazio sam nekoliko sati na google ali bez uspeha. Naime, instalirao sam runtastic Pro verziju i u okviru nje google mape koje su sinhronizovane mi ne rade. Pre toga sam instalirao obican runtastic i lepo su google mape radile. Koliko sam shvatio guglajuci, moram nekako google play services da "prevarim" da bi i pro verziji runtastica dozvolio da se google mape pokrenu. Napravili su ljudi resenje za blackberry telefone, aplikaciju gmaps patcher koja resava ovaj problem ali nazalost ona meni ne moze pomoci jer koristim galaxy s2.
Unapred hvala svakom clanu koji ce odvojiti vreme i odgovoriti mi.
✔ Protects(Locks) installed Apps using password(PIN or Words), pattern, or gesture
✔ Detects and Takes a picture of the Intruder(after failed attempts to unlock)
✔ Support Fake Forced Close pop-up(instead of lock screen)
✔ Set individual passwords for each app(multiple passwords)
✔ Support a variable size pattern(1x1 ~ 18x18)
■ Other features
• Lock screen timeout and Lock screen rotation
• Lock incoming calls and outgoing calls
• Wi-Fi whitelist to deactivate lock at whitelisted locations
• Set Lock Time to only activate lock at certain time
• Lock 3G data
• Remote Lock by SMS keyword
• Customize the lock screen
• and Lots of More features
Novi magazin, al jazeraTreba mi neka aplikacija za vesti. Ali da su vesti normalne. Ne senzacionalističke, glupe i zatupljujuće. Ako uopšte ima.
Ja koristim feedly.com i gReader, pa lepo sebi u feedlyju napakujem RSSove onih vesti koje me zanimaju, a onda ih na telefonu i tabletu čitam preko gReadera (na kompu koristim web interfejs sajta feedly.com )Treba mi neka aplikacija za vesti.
Ne znam sta tacno trazis, ali evo ti preporuke za odlicnu aplikaciju, koja doduse nije klasican lockscreen, ali mozda bas nudi to sto tebi treba - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free
Prestao sam sve da ih čitam. Jer sam počeo da primećujem ispiranje mozga.Zato i pitam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari