Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Better Battery Stats. A koliko mi se cini imaš oštećen neki media file.

@nemanja123
recimo: folderpair - sync type (to local folder, to remote folder, two-way)
Ja sam glup za ovo.

1. Kad odem u folderpairs mogu da biram samo jedan folder koji hocu da se sinhronizuje sa mobilnog, a ja hocu vise (DCIM, folderi sa slikama iz whatsupa, vibera, druge aplikacije za kameru...)
2. Kako dodjavola da izaberem folder na PC-u u koji bih hteo sve to da smesti?
3. Two way opcija sluzi da mogu sve sto se nalazi i na pc-u i na mobilnom automatski bude prebaceno na ovaj drugi. Jel tako?

Treba mi neka aplikacija za vesti. Ali da su vesti normalne. Ne senzacionalističke, glupe i zatupljujuće. Ako uopšte ima.

Pa skini aplikaciju novina koje inace citas, a koje nisu senzacionalisticke, glupe i zatupljujuce :p

Što si ti ja ICS sa Xperia P koja ima JB?

Reseno je to sa drugim kernelom nego me jednostavno mrzi da apdejtujem, kad nesto radi normalno obicno iskuliram i nista ne budzim. Mada mozda iz zezanja odradim apdejt, cisto da vidim kako radi i da li je kamera stvarno malo bolja (mada mi je i ovako solidna s'obzirom na godiste telefona).

Ja sam glup za ovo.

1. Kad odem u folderpairs mogu da biram samo jedan folder koji hocu da se sinhronizuje sa mobilnog, a ja hocu vise (DCIM, folderi sa slikama iz whatsupa, vibera, druge aplikacije za kameru...)
2. Kako dodjavola da izaberem folder na PC-u u koji bih hteo sve to da smesti?
3. Two way opcija sluzi da mogu sve sto se nalazi i na pc-u i na mobilnom automatski bude prebaceno na ovaj drugi. Jel tako?

1.) Za svaki folder moras posebno da izaberes local folder i remote folder.
2.) Ukljuci sharing na kompu pa kreiraj po folder za DCIM, viber i ostalo što ti treba.
3.) da. Ukratko ako nesto dodaš na kompu pojavice se i na mobilnom i obrnuto. Ako nešto izbrises sa mobilnog obrisaće se i na kompu i obrnuto.

Imam pitanje. Trazio sam nekoliko sati na google ali bez uspeha. Naime, instalirao sam runtastic Pro verziju i u okviru nje google mape koje su sinhronizovane mi ne rade. Pre toga sam instalirao obican runtastic i lepo su google mape radile. Koliko sam shvatio guglajuci, moram nekako google play services da "prevarim" da bi i pro verziji runtastica dozvolio da se google mape pokrenu. Napravili su ljudi resenje za blackberry telefone, aplikaciju gmaps patcher koja resava ovaj problem ali nazalost ona meni ne moze pomoci jer koristim galaxy s2.
Unapred hvala svakom clanu koji ce odvojiti vreme i odgovoriti mi.

Treba mi neka aplikacija za vesti. Ali da su vesti normalne. Ne senzacionalističke, glupe i zatupljujuće. Ako uopšte ima.
Ja koristim press za rss, tako čitam vesti, ne moram da instaliram 100 različitih aplikacija.

Dropbox,Box,Mega. . .

Ja sam mislio na bekap,zato sam mu preporucio ove aplikacije:)My bad:)

Imam pitanje. Trazio sam nekoliko sati na google ali bez uspeha. Naime, instalirao sam runtastic Pro verziju i u okviru nje google mape koje su sinhronizovane mi ne rade. Pre toga sam instalirao obican runtastic i lepo su google mape radile. Koliko sam shvatio guglajuci, moram nekako google play services da "prevarim" da bi i pro verziji runtastica dozvolio da se google mape pokrenu. Napravili su ljudi resenje za blackberry telefone, aplikaciju gmaps patcher koja resava ovaj problem ali nazalost ona meni ne moze pomoci jer koristim galaxy s2.
Unapred hvala svakom clanu koji ce odvojiti vreme i odgovoriti mi.

Pitaj u temi za kupovinu na marketu.

Je l može preporuka za neki dobar lock screen sa podesavanjima?
Isprobao sam par komada sada i nijedan mi nije kompletan. Svi imaju po neki opciju koja mi se dopada, ali uglavnom imaju i neku veliku manu.

Security nije bitan. Ne smeta mi da se može zaobići, šta više, to mi odgovara jer želim da lako mogu da otvaram aplikacije.

Ne znam sta tacno trazis, ali evo ti preporuke za odlicnu aplikaciju, koja doduse nije klasican lockscreen, ali mozda bas nudi to sto tebi treba - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free
✔ Protects(Locks) installed Apps using password(PIN or Words), pattern, or gesture
✔ Detects and Takes a picture of the Intruder(after failed attempts to unlock)
✔ Support Fake Forced Close pop-up(instead of lock screen)
✔ Set individual passwords for each app(multiple passwords)
✔ Support a variable size pattern(1x1 ~ 18x18)

■ Other features
• Lock screen timeout and Lock screen rotation
• Lock incoming calls and outgoing calls
• Wi-Fi whitelist to deactivate lock at whitelisted locations
• Set Lock Time to only activate lock at certain time
• Lock 3G data
• Remote Lock by SMS keyword
• Customize the lock screen
• and Lots of More features

Treba mi neka aplikacija za vesti.
Ja koristim feedly.com i gReader, pa lepo sebi u feedlyju napakujem RSSove onih vesti koje me zanimaju, a onda ih na telefonu i tabletu čitam preko gReadera (na kompu koristim web interfejs sajta feedly.com )

Ne znam sta tacno trazis, ali evo ti preporuke za odlicnu aplikaciju, koja doduse nije klasican lockscreen, ali mozda bas nudi to sto tebi treba - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free

hvala, ali nije ovo ono sto trazim.
za sada se najbolje pokazao Start.
Voleo bih da ima detaljnije podesavanje widgeta jer mi fale notifikacije za poruke, mada ovo nije strasno.
Ono sto mi kvari utisak je sto je malo tromiji prilikom koriscenja kruga. Nije dovoljan samo slide van kruga za otkljucavanje vec je potrebno zadržati na ikonici.

Ima hiljadu aplikacija koje podesavaju izgled i pokretanje aplikacija, widgete... za home screen. A nijedna da to isto radi i sa Lockscreen-om.

I ja bih voleo da vidim aplikaciju koja ce podesavati kompletan Lockscreen: nacin i animacije otkljucavanja, widgete na njemu, nacin na koji se pojavljuju notifikacije i njihovo pokretanje...

Drugari kako da vratim podesavanja na chrome-u da kad kliknem na link instagrama da me automatski vodi u aplikaciju (jednom kad sam otvarao link sam slucajno odabrao Chrome i potvrdio sa always). Pokusavao sam rijesiti problem sa nekim aplikacijama, ali nisam uspio...

App info za Chrome i imaš dugme clear defaults. Tamo gde radiš force stop clear data itd

nasao sam jedan od boljih lock screen.
C locker

ima i free verzija koja nije toliko ogranicena uopste.
od ovih sto sam testirao, ova ima najvise od onoga sto meni treba. slabo ima vizuelna podesavanja, ali ima dosta funkcija.

Meni update za novu malopre stigao, svidja mi se ova pretraga aplikacija

Gdje nestade opcija u Whatsapp za podešavanje veličine slova? Današnji update.

Stavi whatsapp+, imaš da podešavaš šta ti padne na pamet

Vrh Dno