Screen lock and off.
I namestio sam da se na double tap se zakljucava![]()
Nešto mi u glavi da to sa double tap otključavanjem utiče na bateriju. Jel tačno to?Screen lock and off.
I namestio sam da se na double tap se zakljucava![]()
Za gasenje ekrana i zakljucavanjw imate i bolju opciju, da klikom na sredinu notification bar-a se gasi/zakljucava (kao sto ima na Neat romu). Mislim da je mod na exposed. Timw niste ograniceni na samo jednu home stranu iz koje biste gasili ekran, nego mozete i iz app drawera, iz bilo koje aplikacije...
Ne mogu da je nađem. Probao sam screen off and lock.Dešavalo mi se da time ugasim ekran slučajno. A i ne radi na svim modelima telefona i ROM-ovima. Pogledaj rešenje koje ja koristim, jer radi na svim telefonima i na svakom ekranu (nije zavisno od launchera).
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflockNe mogu da je nađem. Probao sam screen off and lock.
Bas juce testirao Novu i video tu oociju. Meni je idalje ovo sa notification barom neprevazidjeno. Nikad nisam slucajno ugasio, ali mi se desilo da promasim centar pa moram da kliknem opet.Dešavalo mi se da time ugasim ekran slučajno. A i ne radi na svim modelima telefona i ROM-ovima. Pogledaj rešenje koje ja koristim, jer radi na svim telefonima i na svakom ekranu (nije zavisno od launchera).
A i ne moze da se otvori power menuBas juce testirao Novu i video tu oociju. Meni je idalje ovo sa notification barom neprevazidjeno. Nikad nisam slucajno ugasio, ali mi se desilo da promasim centar pa moram da kliknem opet.
Double tap ne mozes iz npr aplikacije da koristis, ili iz strane pune ikonica...
Vrati se i ponovo pročitaj moj post gde objašnjavam rešenje koje ja koristim za gašenje ekrana i koje radi svuda. Očigledno si me pomešao sa drugima.Bas juce testirao Novu i video tu oociju. Meni je idalje ovo sa notification barom neprevazidjeno. Nikad nisam slucajno ugasio, ali mi se desilo da promasim centar pa moram da kliknem opet.
Double tap ne mozes iz npr aplikacije da koristis, ili iz strane pune ikonica...
A to sam probao, mislio sam da koristiš nešto drugo.
Ja lično koristim drugu aplikaciju koja je još jednostavnija i manja. Nema nikakva podešavanja, već njeno pokretanje gasi ekran. Uploadovao sam je ovde u temi i objasnio kako da se osposobi (mora da se stavi kao sistemska). Radi odlično, koristim je na svim telefonima.A to sam probao, mislio sam da koristiš nešto drugo.
Davao si aplikaciju za zakljucavanje i pominjao double tap. Ne znam sta od toga koristis.Vrati se i ponovo pročitaj moj post gde objašnjavam rešenje koje ja koristim za gašenje ekrana i koje radi svuda. Očigledno si me pomešao sa drugima.![]()
Konvertor je extra, baš sam tražio nešto tako, elegantno i jednostavno. :happy:Lep i jednostavan konvertor
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calintat.units
I aplikacija za wallpapere
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musenkishi.wally
Kada se ta aplikacija pokrene, displej se ugasi. Ja je koristim u kombinaciji sa Home Launcher.Jel se koristi kao prečica na home screenu ili isto neki double tap ili nesto treće?
Davao si aplikaciju za zakljucavanje i pominjao double tap. Ne znam sta od toga koristis.
A tu aplikaciju sam koristio i ja, ali pogledaj njene mane: stavis ikonicu na homescreen1 i kad hoces da ugasis ekran moras svaki put da se vratis na taj screen. Sta ako hoces da ugasis ekran dok citas poruku (zbog radoznalih ociju), ili surfujes, ili si u app draweru, ili kucas neki tekst... Eto, jabje najvise koriatim za busplus dok jurim iz stana do sranice... Zato je ta aplikacija macji kasalj u odnosu na ove koje rade klikom na notifikacija bar.
Gde je ova opcija?Da vidim da mi treba prime, sa besplatnim verzijom može samo double tap home dugme, najlakše mi je prevlačenjem sa home.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari