Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da vidim da mi treba prime, sa besplatnim verzijom može samo double tap home dugme, najlakše mi je prevlačenjem sa home.

Ja sam u LMT launcher-u namestio da se na duzi pritisak Home tastera aktivira key event "Power" isto je kao da sam pritisnuo power taster na telefonu.

Zbog čega bi uticalo na bateriju? Nema nikakav uticaj na potrošnju.

Cekajte, jel nije u pitanju samo zakljucavanje?

Jeste. Najobičnije gašenje ekrana.

Za gasenje ekrana i zakljucavanjw imate i bolju opciju, da klikom na sredinu notification bar-a se gasi/zakljucava (kao sto ima na Neat romu). Mislim da je mod na exposed. Timw niste ograniceni na samo jednu home stranu iz koje biste gasili ekran, nego mozete i iz app drawera, iz bilo koje aplikacije...

A za paljenje ekrana mora da se trosi baterija jer senzori rade. Imate za to aplikaciju koja radi preko proxiti senzora. Prekrijete ga prstom i on upali ekran.

Za gasenje ekrana i zakljucavanjw imate i bolju opciju, da klikom na sredinu notification bar-a se gasi/zakljucava (kao sto ima na Neat romu). Mislim da je mod na exposed. Timw niste ograniceni na samo jednu home stranu iz koje biste gasili ekran, nego mozete i iz app drawera, iz bilo koje aplikacije...

Dešavalo mi se da time ugasim ekran slučajno. A i ne radi na svim modelima telefona i ROM-ovima. Pogledaj rešenje koje ja koristim, jer radi na svim telefonima i na svakom ekranu (nije zavisno od launchera).

Ti si pomešao dt2w sa zaključavanjem ovom aplikacijom ;) ovo prvo troši, ovo drugo je nešto baš drugo i to ne troši.

Action launcher ima tu opciju dupli klik da zaključa. Nisam ni znao dok je niste spomenuli.

Dešavalo mi se da time ugasim ekran slučajno. A i ne radi na svim modelima telefona i ROM-ovima. Pogledaj rešenje koje ja koristim, jer radi na svim telefonima i na svakom ekranu (nije zavisno od launchera).
Bas juce testirao Novu i video tu oociju. Meni je idalje ovo sa notification barom neprevazidjeno. Nikad nisam slucajno ugasio, ali mi se desilo da promasim centar pa moram da kliknem opet.
Double tap ne mozes iz npr aplikacije da koristis, ili iz strane pune ikonica...

Bas juce testirao Novu i video tu oociju. Meni je idalje ovo sa notification barom neprevazidjeno. Nikad nisam slucajno ugasio, ali mi se desilo da promasim centar pa moram da kliknem opet.
Double tap ne mozes iz npr aplikacije da koristis, ili iz strane pune ikonica...
A i ne moze da se otvori power menu :)

Jeste, to sam tek skoro provalio da zadrskom na centar notifikacionog bara se otvara power menu. Genijalnoooo :D

A to je meni smetalo jer nekad polako spustam notifikacionu liniju, pa mi se power menu slucajno pojavi. Dobra i prakticna stvar :)

Meni DoubleTapToSleep za Xposed odrađuje posao, dupli klik na bilo koji deo status bara.

Vrati se i ponovo pročitaj moj post gde objašnjavam rešenje koje ja koristim za gašenje ekrana i koje radi svuda. Očigledno si me pomešao sa drugima. :)

A to sam probao, mislio sam da koristiš nešto drugo.
Ja lično koristim drugu aplikaciju koja je još jednostavnija i manja. Nema nikakva podešavanja, već njeno pokretanje gasi ekran. Uploadovao sam je ovde u temi i objasnio kako da se osposobi (mora da se stavi kao sistemska). Radi odlično, koristim je na svim telefonima.

Jel se koristi kao prečica na home screenu ili isto neki double tap ili nesto treće?

Vrati se i ponovo pročitaj moj post gde objašnjavam rešenje koje ja koristim za gašenje ekrana i koje radi svuda. Očigledno si me pomešao sa drugima. :)
Davao si aplikaciju za zakljucavanje i pominjao double tap. Ne znam sta od toga koristis.

A tu aplikaciju sam koristio i ja, ali pogledaj njene mane: stavis ikonicu na homescreen1 i kad hoces da ugasis ekran moras svaki put da se vratis na taj screen. Sta ako hoces da ugasis ekran dok citas poruku (zbog radoznalih ociju), ili surfujes, ili si u app draweru, ili kucas neki tekst... Eto, jabje najvise koriatim za busplus dok jurim iz stana do sranice... Zato je ta aplikacija macji kasalj u odnosu na ove koje rade klikom na notifikacija bar.

Kada screen off and lock stavis onako u nova launcher na double tap moze da se zakljucava tako (duplim klikom na notification bar).

Da, posto wallbase aplikacija koju sam ja pre koristio izgleda ocajno na 1080p ekranima

Jel se koristi kao prečica na home screenu ili isto neki double tap ili nesto treće?
Kada se ta aplikacija pokrene, displej se ugasi. Ja je koristim u kombinaciji sa Home Launcher.

Home Launcher umesto Google Now može da aktivira niz aplikacija samo sa swipe-up preko home tastera (način na koji se aktivira Google Now). Kada se stavi samo jedna aplikacija, on pokreće direktno nju. Tako da sa jednostavnom gesturom (prevlačenje prsta preko Home tastera), na bilo kom ekranu, u bilo kojoj aplikaciji, bez root-a (sa Screen Off and Lock), gasi ekran telefona.

Davao si aplikaciju za zakljucavanje i pominjao double tap. Ne znam sta od toga koristis.

A tu aplikaciju sam koristio i ja, ali pogledaj njene mane: stavis ikonicu na homescreen1 i kad hoces da ugasis ekran moras svaki put da se vratis na taj screen. Sta ako hoces da ugasis ekran dok citas poruku (zbog radoznalih ociju), ili surfujes, ili si u app draweru, ili kucas neki tekst... Eto, jabje najvise koriatim za busplus dok jurim iz stana do sranice... Zato je ta aplikacija macji kasalj u odnosu na ove koje rade klikom na notifikacija bar.

Objašnjenje je iznad.

Nazad
Vrh Dno