Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

sygic takodje. skidanje mapa direktno iz app sa njihovog servera. nedelju dana trial.

Ja sam na ViperOne.

Da li postoji nacin da se dobiju softwerska dugmad (back,home ,itd) Imam telefon kome ne svetle harderska dugmad pa u mraku pipam na slepo? Mozda Gravity box ili nesto slicno?

Jel vam se dešavalo da sport tracker ne snimi vožnju, meni se već dvaput desilo.

Za vožnje ti je moj savet da koristiš RideWithGPS, jer sam od nekolicine probranih video da je najstedljiviji sa baterijom, a da to uopšte ne ide na uštrb preciznosti. Plus, imaš web interfejs.

@Žare moguće da je do roma to sam i ja pomislio, a baš sam imao lepu vožnju snimljenju:-(
@-V-O-Y-A-G-E-R- čuo sam za RWGPS al nisam ga probao, drugar ga je koristio kad je putovao na Hilandar kaže da mu je lepo radilo.

@Žare moguće da je do roma to sam i ja pomislio, a baš sam imao lepu vožnju snimljenju:-(
@-V-O-Y-A-G-E-R- čuo sam za RWGPS al nisam ga probao, drugar ga je koristio kad je putovao na Hilandar kaže da mu je lepo radilo.

Vidim da dosta ljudi koristi RWGPS, verovatno je dobar, probaj ga svakako...

Molim predlog za dobar folder locker.Isprobao sam ih mnogo ali ni jedan ne valja.Neki mi cak zakljucaju foldere na sd kartici koje nisam zakljucao.

Sad sam instalirao textru da probam malo, izgleda super i sve ali ne mogu da vjerujem da nema opciju message details, kad udjes na pojedinacnu poruku i ono kad sam poslao a kad je stiglo, kao sto imam u fabrickom sms appu

Mozda sam glup ali te opcije nema

Ja imam jedan problem, aplikacije kao tapatalk npr u još poneke rade super. I onda odjednom počnu sporo da očitavaju. Odradim restart fona i sve radi super, i opet posle određenog vremena opet isto.

Šta ono treba da isključim da kad mi stiže sms, da mi ne stiže i poruka na viber? Pre sam znao, ali sad ne mogu da nađem.

Da li postoji neka aplikacija koja može da strimuje muziku iz Google Drive foldera ili nekog file sharing servisa? Bitno je da se mp3 fajlovi ne nalaze na telefonu.

Je l' još nekome FB aplikacija radi apsolutno očajno u poslednjih nekoliko verzija? Znam da je loša i ovako, ali ovo je nepodnošljivo koliko je troma...

Brisi cache i data, reinstaliraj, koristi malo browser... Nema nam druge. :)

Nađoh na kraju neku stariju verziju apk (4.0.0.2 čini mi se) koja radi 10x bolje od ove poslednje, problem solved :)

Meni fino radi petnaeska :) Nemam zamerke, sve bolje i bolje kod mene.

Nazad
Vrh Dno