Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zato što se npr pre plaćalo i onda treba ti kartica, da bi kupio. Sad isto kupuješ samo što "plaćaš" 0.00€... Ma to je očas posla da izvadiš karticu, uplati 5€ mislim da je to najmanje, pa kupiš usput nešto zanimljivo ili čuvaš za popuste, pa kupiš mnogo više za 5€.
I ja sam to primijetio, da se prije plaćalo pa spustili cijenu. Samo u ćorsokaku sam jer u Bosni na storu nemam opcije da kupujem muziku, filmove, knjige ili stripove. Moraću ga izgleda prebaciti na US.

U Google Drive aplikaciji više nema opcije za ocr scan? Jesu to uklonili?
Šta predlažete kao alternativu?

Poslednja izmena:
Ja imam opciju scan.

Bas je dobra ova fora kad ispadne odozgo poruka, kao na iOS 8.

Brdo besplatnih aplikacija na amazonu. Takodje, Monument valley 50% popusta.

bas sam i ja hteo ovo da napisem.

neke zanimljivije
wifi file explorer
shuttle+ (nije u listi nego dnevna akcija)
white noise (vredi probati ako neko ima problem sa spavanjem)
essential anatomy 3 (zanimljiva app. vecini nas nece biti korisna svaki dan, ali nije lose imati)
mathsapp

Naravno da radi.

wifi file transfer i wifi file explorer su 2 razlicita programa sa istom funkcijom.

samo da ne dodje do zabune

Znaci ako danas instaliram shuttle+ preko amazona imacu + verziju zauvek? Ili dok je ne izbrisem sa telefona?

Imaćeš zauvek.

Da zapravo se radi o wifi file exploreru, i file upload mi ne radi na dva telefona sa kitketom. Izbacuje neki i/o error.
KitKat nema probleme sa ftp servisima.
Probaj još nešto, recimo Software Data Cable, verovatno ćeš i tu imati problem, nešto se onda zabagovalo, to jest do tvog telefona je ili do roma/firmvera koji koristiš.

Kamango, a koji telefon imaš? Možda je u pitanju ona zaštita u KitKat koja brani upis podataka na SD karticu van određenog foldera.

Ma oba telefona imaju fix, a sad sam proverio ne radi mi ni download. Nesto je do rutera ili mog kompa.

Zanima me koji bi po vama bio najboji Launcher za Xperia M ?

Ne mora da bude besplatan. Koji bi joj dobro legao ?

Какве везе има launcher са моделом телефона?
Инсталирај онај чије функције и изглед ти највише одговарају.
Nova launcher је мени најбољи.

Ja nemam mobilni, to je za moju ženu :) U svet Androida sam ušao samo zbog nje. *** šta ti je ljubav :angel:

Ja imam apex na xperia M, skoro sam kupio i pro verziju ali nema potrebe za time moje misljenje, navikao sam na custom launchere od kad sam poceo da koristim androide.

Instalirao sam Nova launcher. Izgubio sam mnoge ikonice. Neke sam uspeo da povatim. Zanima me samo kako da vratim onu za vreme (oblaci, sunce ...)

Instalirao sam Nova launcher. Izgubio sam mnoge ikonice. Neke sam uspeo da povatim. Zanima me samo kako da vratim onu za vreme (oblaci, sunce ...)
To je widget. I verovatno radi samo na default launcheru.

Kao što Pablo kaže, nikako.

Uzeo sam sa Nova launcher - a (njegov), ali mi se baš nešto i ne dopada. Da li može preporuka za neki drugi (vizuelno malo lepše) :)

Nazad
Vrh Dno