6pack
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.10.2011
- Poena
- 270
Da li postoji neka aplikacija koja može da strimuje muziku iz Google Drive foldera ili nekog file sharing servisa? Bitno je da se mp3 fajlovi ne nalaze na telefonu.
Probaj Tonido Servis...
Da li postoji neka aplikacija koja može da strimuje muziku iz Google Drive foldera ili nekog file sharing servisa? Bitno je da se mp3 fajlovi ne nalaze na telefonu.
Neko probao MoaAB? Tj mozda je bolje pitanje, koji vam se adblocker pokazao kao najbolji?
^tacno tako,nego,kako da se podesi da to za reklame vazi i za 3G net...jer kad sam preko Wifi,nema reklama,nikad,ali kad odem nekad preko 3G mreze..zna da se pojavi...
I meni se isto dešava nakon apdejta. N5 stock.Jel ima neko problema sa Textra od jutros? Izašao novi update i sad kad mi stigne sms, na lock screen-u se pojavi notifikacija na koju kad pritisnem dese se razni grafički glitch-evi.
![]()
Nexus 5, stock
Ne znam.. I ja sam se začudio nakon update-a, a nemam backup prethodne verzije.^ Meni nije jasno zašto su vratili stari izgled za quick reply, kada je onaj novi baš moćno izgledao?!
Jedna je za "čekiranje", druga za već nešto tamo. I ja sam izgubio volju..Da ja vas nesto pitam... Korisnik sam bio dugo foursquare-a i onda je bio neki bug pre ne znam koliko koji mi je cedio bateriju. Obrisao sam aplikaciju i nisam je jedno vreme koristio. Sad vidim izasao redizajn i mnogo lepo izgleda, pa rekoh da je ponovo stavim na telefon.
Samo mi nesto objasnite... WTF is SWARM? Zasto su sad dve aplikacije i sta zar ne rade istu svrhu ili su odvojili nesto, neke funkcije?
Ako si povezao Hangouts i za free poruke, onda će ti se imena tih ljudi prikazivati onako kako su oni upisali na svom Gmail-u, a ne onako kako je kod tebe u imeniku.Dešava li se nekome da mu Hangouts prikazuje ljude po imenu sa Google talka, a ne kako su upisani u imenik?
Mnogo mi ide na živce, a nije tako bilo pre.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari