Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Neko probao MoaAB? Tj mozda je bolje pitanje, koji vam se adblocker pokazao kao najbolji?

Adaway је мени најбољи.

AdAway-om sam najzadovoljniji. Nikad problem.

Druge nisam ni probao jer adaway radi.

Adaway i nećeš videti nijednu reklamu sigurno.

^tacno tako,nego,kako da se podesi da to za reklame vazi i za 3G net...jer kad sam preko Wifi,nema reklama,nikad,ali kad odem nekad preko 3G mreze..zna da se pojavi...

Jel postoji rešenje za popup reklame? Mislim na reklame kao u show box-u kad otvori prozor pa moras na x da ga zatvoriš.

Мислим да не могу да се избегну те рекламе.
Евентуално можеш пробати lucky patcher па "печуј" show box...

^tacno tako,nego,kako da se podesi da to za reklame vazi i za 3G net...jer kad sam preko Wifi,nema reklama,nikad,ali kad odem nekad preko 3G mreze..zna da se pojavi...

aplikacija DroidWall radi bas to sto ti treba, Firevall sa kojim dozvoljavas aplikacijama koja moze da ide na internet, ima dva prozora da ide samo preko wifi ili 3g ili i jedno i drugo.Ili ni jedno od toga.

Najbolje je port i proxy da se obrise iz APN-a, jer em nemas reklame, em dobijas vece brzine interneta. Win-win kombinacija.

Jel ima neko problema sa Textra od jutros? Izašao novi update i sad kad mi stigne sms, na lock screen-u se pojavi notifikacija na koju kad pritisnem dese se razni grafički glitch-evi.

5y4uve6y.jpg

Nexus 5, stock

Meni radi super.

Jel ima neko problema sa Textra od jutros? Izašao novi update i sad kad mi stigne sms, na lock screen-u se pojavi notifikacija na koju kad pritisnem dese se razni grafički glitch-evi.

5y4uve6y.jpg

Nexus 5, stock
I meni se isto dešava nakon apdejta. N5 stock.

Pa ja ne znam šta napraviše, ovo je velika greška, poslao sam im mail i okačio debug log i skrinove.

^ Meni nije jasno zašto su vratili stari izgled za quick reply, kada je onaj novi baš moćno izgledao?!

^ Meni nije jasno zašto su vratili stari izgled za quick reply, kada je onaj novi baš moćno izgledao?!
Ne znam.. I ja sam se začudio nakon update-a, a nemam backup prethodne verzije.

Taman sam se naviko na novi način i bas mi se prisviđao, a oni promene u nešto između starog i novog.

Vidim da se mnogi bunili i vršili pritisak na njih da vrate stari quick reply, ali ne znam zašto svakim apdejtom nešto promene, već četvrti put menjaju za 10 dana, umesto da jednostavno daju opciju, slobodu izbora i sam biraš novi ili stari način.

Da ja vas nesto pitam... Korisnik sam bio dugo foursquare-a i onda je bio neki bug pre ne znam koliko koji mi je cedio bateriju. Obrisao sam aplikaciju i nisam je jedno vreme koristio. Sad vidim izasao redizajn i mnogo lepo izgleda, pa rekoh da je ponovo stavim na telefon.

Samo mi nesto objasnite... WTF is SWARM? Zasto su sad dve aplikacije i sta zar ne rade istu svrhu ili su odvojili nesto, neke funkcije?

Da ja vas nesto pitam... Korisnik sam bio dugo foursquare-a i onda je bio neki bug pre ne znam koliko koji mi je cedio bateriju. Obrisao sam aplikaciju i nisam je jedno vreme koristio. Sad vidim izasao redizajn i mnogo lepo izgleda, pa rekoh da je ponovo stavim na telefon.

Samo mi nesto objasnite... WTF is SWARM? Zasto su sad dve aplikacije i sta zar ne rade istu svrhu ili su odvojili nesto, neke funkcije?
Jedna je za "čekiranje", druga za već nešto tamo. I ja sam izgubio volju..

Foursquare je postao aplikacija za otkrivanje lokacija, a ako želiš i da se čekiraš onda instaliraš swarm.
Odličan potez po meni i odličan redizajn aplikacije

Dešava li se nekome da mu Hangouts prikazuje ljude po imenu sa Google talka, a ne kako su upisani u imenik?
Mnogo mi ide na živce, a nije tako bilo pre. :)

Код мене нормално показује...

Dešava li se nekome da mu Hangouts prikazuje ljude po imenu sa Google talka, a ne kako su upisani u imenik?
Mnogo mi ide na živce, a nije tako bilo pre. :)
Ako si povezao Hangouts i za free poruke, onda će ti se imena tih ljudi prikazivati onako kako su oni upisali na svom Gmail-u, a ne onako kako je kod tebe u imeniku.

Kakve free poruke?
Koristim ga i za SMS i Hangouts već dugo, ali tek od skoro se promenilo. Ne sećam se kada tačno.

Vrh Dno