Ako ćeš za multimediju, mislim da je plex ono što tražiš.
Ja nikako da ga isprobam.
Uh. Nikako ne mogu da nadjem program tiny tunes na google pleju( valjda se tako zvao )
Ranije sam preko njega skidao sve pesme za dz..
Ima li neki slican program na storu,ili moram ovaj da ganjam na piratskim sajtovima ?![]()
Ima li neka alternativa za power toggles? Ne odgovara mi kod njega što prečica 2g/3g ne radi odmah nego me vodi u podešavanja, i zato što ne mogu da ga pinujem u notification baru, a da pri tome sklonim ikonicu.
Ima li neka alternativa za power toggles? Ne odgovara mi kod njega što prečica 2g/3g ne radi odmah nego me vodi u podešavanja, i zato što ne mogu da ga pinujem u notification baru, a da pri tome sklonim ikonicu.
Hvala. Radi malo sporije,ali makar radiSkini sa sajta exigocs.com apk,gugl ih je uklonio sa ps pa je aplikacija sada na njihovom sajtu.
Ne može drugačije.
Mislim da ima neka ekstenzija za xposed, ali nisam siguran valja li...
Ja koristim Xorware 2g/3g/4g Switcher.. Xposed modul je to.. Stavis widget na home screen, podesis opcije i u dva klika menjas 2g/3g.. Jedan klik na widget i jedan na opciju koju vrstu mreze biras.. To mi je za sad najjednostavnije sto sam nasao, a da nije custom rom..Ima li neka alternativa za power toggles? Ne odgovara mi kod njega što prečica 2g/3g ne radi odmah nego me vodi u podešavanja, i zato što ne mogu da ga pinujem u notification baru, a da pri tome sklonim ikonicu.
Ja koristim Xorware 2g/3g/4g Switcher.. Xposed modul je to.. Stavis widget na home screen, podesis opcije i u dva klika menjas 2g/3g.. Jedan klik na widget i jedan na opciju koju vrstu mreze biras.. To mi je za sad najjednostavnije sto sam nasao, a da nije custom rom..
Sa Intelli3g je u jednom kliku. Spustim notification bar i samo klik na 2G ili 3G. Ili automatski prilikom otkljucavanja telefona ili prilikom ulaska u određenu aplikaciju.
nešto neće ovaj inteli. spustim odozgo ali kad kliknem 3g ništa se ne menja. ostaje selektovan 2g. imam dual sim fablet. možda nisu podržani svi dual sim.
Jesam, al nisam to nasao![]()
Dual sim i MTK mobilni nisu podržani. Jedino da odes u thread na xda i skineš BETA verziju u kojoj je ubačena experimentalna podrska za dual sim.
Nemoj mi reci da je cirilica? Pleaseeeeeeeeeeeeee![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari