Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^^nije to to. Meni treba da pristupam samo file-ovima. Ne treba mi remote desktop.

Mislim da ce mi ovaj tonido zavrsiti posao.

Poslednja izmena:
Ako ćeš za multimediju, mislim da je plex ono što tražiš.
Ja nikako da ga isprobam.

Plex je ekstra. Otkako sam ga otkrio progledao sam što se tiče gledanja filmova sa PCija preko android tv boxa.
Skup je ali sam ga kupio preko Amazona sa onim coin-ovima.

Poslednja izmena:
Milko, jesi probao Archos Video Player? Ja njega koristim, a Plex nisam probao.

Ako ćeš za multimediju, mislim da je plex ono što tražiš.
Ja nikako da ga isprobam.

Deluje zanimljivo. Videcu da li ovaj Tonido ima neko glupo ogranicenje pa ako mi ne odgovara precicu na Plex. Mada mi se svidja sto Tonido pristupa svim file-ovima.

Uh. Nikako ne mogu da nadjem program tiny tunes na google pleju( valjda se tako zvao )

Ranije sam preko njega skidao sve pesme za dz..

Ima li neki slican program na storu,ili moram ovaj da ganjam na piratskim sajtovima ? :)

Ima li neka alternativa za power toggles? Ne odgovara mi kod njega što prečica 2g/3g ne radi odmah nego me vodi u podešavanja, i zato što ne mogu da ga pinujem u notification baru, a da pri tome sklonim ikonicu.

Uh. Nikako ne mogu da nadjem program tiny tunes na google pleju( valjda se tako zvao )

Ranije sam preko njega skidao sve pesme za dz..

Ima li neki slican program na storu,ili moram ovaj da ganjam na piratskim sajtovima ? :)

Skini sa sajta exigocs.com apk,gugl ih je uklonio sa ps pa je aplikacija sada na njihovom sajtu.

Ima li neka alternativa za power toggles? Ne odgovara mi kod njega što prečica 2g/3g ne radi odmah nego me vodi u podešavanja, i zato što ne mogu da ga pinujem u notification baru, a da pri tome sklonim ikonicu.

Ne može drugačije.
Mislim da ima neka ekstenzija za xposed, ali nisam siguran valja li...

Poslednja izmena:

Custom rom ili gravity box :)

Notification Toggle lepo radi.
Za 2g/3g da ide "direkt" mislim da mora root i/ili da se konvertuje u sistemsku aplikaciju.
Možda ni tako, ne uzmi me za reč nisam siguran.

Jel ovaj Plex mora da se kupi ili moze i neki narodnjak?

Ja koristim Xorware 2g/3g/4g Switcher.. Xposed modul je to.. Stavis widget na home screen, podesis opcije i u dva klika menjas 2g/3g.. Jedan klik na widget i jedan na opciju koju vrstu mreze biras.. To mi je za sad najjednostavnije sto sam nasao, a da nije custom rom..

Zar nisi ti na slimu? On to ima na klik. ;)

Ja koristim Xorware 2g/3g/4g Switcher.. Xposed modul je to.. Stavis widget na home screen, podesis opcije i u dva klika menjas 2g/3g.. Jedan klik na widget i jedan na opciju koju vrstu mreze biras.. To mi je za sad najjednostavnije sto sam nasao, a da nije custom rom..

Sa Intelli3g je u jednom kliku. Spustim notification bar i samo klik na 2G ili 3G. Ili automatski prilikom otkljucavanja telefona ili prilikom ulaska u određenu aplikaciju.

Sa Intelli3g je u jednom kliku. Spustim notification bar i samo klik na 2G ili 3G. Ili automatski prilikom otkljucavanja telefona ili prilikom ulaska u određenu aplikaciju.

nešto neće ovaj inteli. spustim odozgo ali kad kliknem 3g ništa se ne menja. ostaje selektovan 2g. imam dual sim fablet. možda nisu podržani svi dual sim.

nešto neće ovaj inteli. spustim odozgo ali kad kliknem 3g ništa se ne menja. ostaje selektovan 2g. imam dual sim fablet. možda nisu podržani svi dual sim.

Dual sim i MTK mobilni nisu podržani. Jedino da odes u thread na xda i skineš BETA verziju u kojoj je ubačena experimentalna podrska za dual sim.

Fleksy tastatura je dobila srpski jezik. Trenutno je u beta fazi, ali radi ok.

To je. Nalazi se jednostavnom pretragom termina "Fleksy".

Nemoj mi reci da je cirilica? Pleaseeeeeeeeeeeeee :)

Nemoj mi reci da je cirilica? Pleaseeeeeeeeeeeeee :)

Nije ćirilica, latinica. :)

6y7ysaba.jpg

Fala ***** da se neko jos seti da ubaci latinicu sem swiftkey-a. Cekam da izadje iz bete, pa cemo da vidimo kako i sta :)

Još da ubace ''kompaktni'' qwertz, ovako gubi estetici...

Vrh Dno