Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Cime najjednostavnije preneti sms&mms iz starog u novi telefon?

Ovih dana sam poceo da peglam bajs bas na duge staze, kao u stara dobra vremena, pa bih zeleo da predjeni put sacuvam nekom aplikacijom. Sta predlazete? Znam da ima dosta zaljubljenika u bicikl ovde :)

Ili najjednostavniju Google-ovu My Tracks
I sve snima po zelji na Google Drive, tako da mozes kasnije i preko Google Earth da vidis kako si prelazio tu putanju.

Ovih dana sam poceo da peglam bajs bas na duge staze, kao u stara dobra vremena, pa bih zeleo da predjeni put sacuvam nekom aplikacijom. Sta predlazete? Znam da ima dosta zaljubljenika u bicikl ovde :)

Endomondo

Runtastic Road Bike PRO - naravno plaća se.
Koristim Runtastic PRO za trčanje i odličan je, ne sumnjam da je loš ovaj za bajs :)
A koristio sam i Sports Tracker i on nije loš.

Evo ja ću mu pomoći...
Svaka od navedenih aplikacija ima nekih mana i nijedna ti neće dati iste rezultate.
zbog toga mi se fokus usmerio na potrošnju baterije.

Najštedljiviji je bio RideWithGPS, pa Endomondo. Iza njih su bili Strava, pa Runtastic aplikacije, koje su jele bateriju u poređenju sa RWGPS.
Posle sam probao i Sports Tracker, ali sam se u principu već bio odlučio da zadržim ridewithgps i Endomondo, tim pre što su oba servisa dostupna i online, tako da nema nikakvih daljih akcija sa tvoje strane.

Pitanje u vezi kesha, đubreta itd..
Znam za programe koji to rade… mene zanima… da li postoji i neki folder gde takodje ostaje neko djubre koje može ručno da se izbriše… telefon je rutovan…

Pitanje u vezi kesha, đubreta itd..
Znam za programe koji to rade… mene zanima… da li postoji i neki folder gde takodje ostaje neko djubre koje može ručno da se izbriše… telefon je rutovan…

Postoji, i to ne jedan. Dosta aplikacija pravi foldere koji ostaju i nakon deinstalacije i ciscenja cleaner-ima, sa sve rezidualnim fajlovima. Ciscenje - metodom pesaka, uz pomoc guglanja, da ne obrises nesto sto ti treba.

Endomondo. Davno napravio nalog i ostao na njemu.

Imam problem sa freemyapps, naime skinem app koju sponzorisu (danas trivia) i pise da je koristim 30 sec, ja je drndam 10ak min,ono nista od poena. Jel ovo neka greska ili sta ?

da li postoji neki program koji moze da pretvori sliku za slanje kroz obican SMS(znaci ne za MMS,Mail...to je naravno jasno)...secam se da sam nekad imao na Symbianu tako nesto....
molim bez Odgovora.."Sta ce ti to"..:)
2mfqxx.png

@Marko207 @stejer @ivan123 @vidor@ GiBo2pac @Vojkan @MaxPower85 @-V-O-Y-A-G-E-R- @Žare @Kimins
Hvala svima, sve sam instalirao pa cu javiti utiske. Dugo je leto :)

14604714372_83253d1f65_s.jpg

Na Samsung Music Player-u postoji opcija da muziku stream-ujete na TV. Ima li jos koja app koja nudi streaming?

Je li ko od vas mijenjao default font na Androidu? Pokušao sam sa Ifont aplikacijom da promijenim ali mi pola stvari ne promijeni, nego ostane default font.

Нађи лепо zip и флешни из рикаверија ко човек :)

Na Samsung Music Player-u postoji opcija da muziku stream-ujete na TV. Ima li jos koja app koja nudi streaming?

iMediaShare…. Mnogo toga šalje sa fona na Tv, naravno i muziku…. Ako se ne snadjes imam dobru ver koja radi…
yguzyte9.jpg

Poslednja izmena:
Super, zaboravio sam na ovu app. Koristio sam je davno.

Instalirao sam v1.0.2, malo drugačije izgleda od ove tvoje ali bitno je da radi.

Ma isprobavam samo da vidim koji mi najviše odgovara. Mada mi za sada ovaj stock najbolji za čitanje. :)

Jel ima neka aplikacija kao Airstream a da radi preko neta odnosno da mogu da pristupim svom računaru i sa interneta a da nije npr TeamViewer nego baš ovako jednostavna kao Airstream?

Vrh Dno