A jel mogu da čujem razlog?![]()
Mislim sta ce ti to kad se pojavila, baš me zanima.
Kad sam se pre par meseci preselio u Bec, poznanik je imao "ideju" za neku aplikaciju, i cimao mene da zajedno razdradimo ideju i da polako krenem sa razvojem iste. Ja ga odmah odgovorio kako vec postoji gomila aplikacija na tu foru i kako trenutno smatram da je to promasena investicija. Doduse, nije bila neka investicija, bar za njega. Inace on je hteo da zaradjuje na toj aplikaciji.
On mi je sinoc poslao link aplikacijie koja je slcina njegovoj ideji i insistirao je na tome kako je app skinuta izmedju 1 000 000 i 5 000 000 puta. Ja mu na to kazem da ta aplikacija postoji vec dugo na PS i da se vremenom skupilo.
Zapravo rec je o igrici, pogadjanje logoa.
Ono sto ja hocu je samo da mu pokazem koliko dugo vec postoji takva igra na PS.![]()
Nova settings - >Look and feel - >transparent notification bar.
Ako nekome Tapatalk (ne) otvara eksterne linkove sa 'Couldn't find viglink.com... "
U AdAway > Whitelist dodati cdn.viglink.com
Meni od današnjeg apdejta zeza. A iskreno ne znam zašto eksterne linkove tapatalk otvara tako. Šta li mućkaju..
Ako neko ima preporuku za neki pristojan file menager neka kaze![]()
Pa da u pravu siA sta bi dobio sa njim sto vec ne postoji na Google Play-u? Nije ti ovo WP![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari