Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nova settings - >Look and feel - >transparent notification bar.

Mislim da ne moze ako mu mob nije na 4.4 androidu

Moguće. Mislio sam da je to od 4.3 moglo ali sam se očigledno zeznuo :)

Moguce da moze i sa 4.3 ali ja imam 4.3 i ne moze.. Ebem li ga :)

Tačnije ne može ako rom ne podržava. A kod Samsunga i 4.3 ima providan status bar. Tako da može.

Poslednja izmena:
Jel ima neka fora da pojacam zvuk na izlazu za slusalice za idol x? Cini mi se pretihim a nije do plejera. Znaci nesto sto ne zahteva root i nije onaj +gain koji daje distorziju vec neka opcija koja to radi na kvalitetan nacin - ako je ima ofc

Sve kvalitetne opcije zahtevaju root. ViPER4Android, na primer. Bez root-a sve što možeš da uradiš je da menjaš ekvilajzer u okviru aplikacije.

Hm... A koliko je root opasan? Pre par dana sam uzeo telefon pa ako ga sje*em ne mogu da kupim drugi.

Zašto bi root bio opasan? Samo nađi metodu koja je odgovarajuća za tvoj telefon i upotrebi je. U svakom trenutku možeš da odaberes "unroot" i vratiš se na staro (mada sa Viper4Android već zalaziš u čačkanje sistema). :)

A jel mogu da čujem razlog? :)

Mislim sta ce ti to kad se pojavila, baš me zanima.

Kad sam se pre par meseci preselio u Bec, poznanik je imao "ideju" za neku aplikaciju, i cimao mene da zajedno razdradimo ideju i da polako krenem sa razvojem iste. Ja ga odmah odgovorio kako vec postoji gomila aplikacija na tu foru i kako trenutno smatram da je to promasena investicija. Doduse, nije bila neka investicija, bar za njega. Inace on je hteo da zaradjuje na toj aplikaciji.
On mi je sinoc poslao link aplikacijie koja je slcina njegovoj ideji i insistirao je na tome kako je app skinuta izmedju 1 000 000 i 5 000 000 puta. Ja mu na to kazem da ta aplikacija postoji vec dugo na PS i da se vremenom skupilo. :)
Zapravo rec je o igrici, pogadjanje logoa.
Ono sto ja hocu je samo da mu pokazem koliko dugo vec postoji takva igra na PS. :)

Ih brate, te igrice postoje BAS BAS odavno.

Kad sam se pre par meseci preselio u Bec, poznanik je imao "ideju" za neku aplikaciju, i cimao mene da zajedno razdradimo ideju i da polako krenem sa razvojem iste. Ja ga odmah odgovorio kako vec postoji gomila aplikacija na tu foru i kako trenutno smatram da je to promasena investicija. Doduse, nije bila neka investicija, bar za njega. Inace on je hteo da zaradjuje na toj aplikaciji.
On mi je sinoc poslao link aplikacijie koja je slcina njegovoj ideji i insistirao je na tome kako je app skinuta izmedju 1 000 000 i 5 000 000 puta. Ja mu na to kazem da ta aplikacija postoji vec dugo na PS i da se vremenom skupilo. :)
Zapravo rec je o igrici, pogadjanje logoa.
Ono sto ja hocu je samo da mu pokazem koliko dugo vec postoji takva igra na PS. :)

Hmm to je jedino kontakt dev-a ili da nekako Google-aš, pa možda izvučeš podatak.

Ma nije mi uopste mnogo bitno. Samo sam zeleo da mu pokazem da takve igre postoje zaista predugo, i kako nema smisla u to investirati.

Meni je svaka nova baš dobra, dok mi ne dosadi. Onda nađem neku drugu novu.

Ako nekome Tapatalk (ne) otvara eksterne linkove sa 'Couldn't find viglink.com... "

U AdAway > Whitelist dodati cdn.viglink.com

Meni od današnjeg apdejta zeza. A iskreno ne znam zašto eksterne linkove tapatalk otvara tako. Šta li mućkaju..

Ako nekome Tapatalk (ne) otvara eksterne linkove sa 'Couldn't find viglink.com... "

U AdAway > Whitelist dodati cdn.viglink.com

Meni od današnjeg apdejta zeza. A iskreno ne znam zašto eksterne linkove tapatalk otvara tako. Šta li mućkaju..

Hvala ovo sam pitao par strana unazad, reci mi samo jel treba da stikliram allow redirections and white list entries from hosts sources posto ne vidim gde da kucam cdn.viglink.com

Edit: uspeo sam

Poslednja izmena:
Pa moguce da tako prate saobracaj,prave bazu podataka,sta potrosaci otvaraju,sta je popularno itd itd

Ako neko ima preporuku za neki pristojan file menager neka kaze :)

P.S. astro ne dolazi u obzir ...sa svakim updateom kod mene je samo sve vise bugovao ,do toliko da mu sad treba pola h da ocita root na sd kartici ...

Po meni najbolji ES File Explorer, uvek sam samo njega koristio

Root Explorer. Keep it simple ;)

A sta bi dobio sa njim sto vec ne postoji na Google Play-u? Nije ti ovo WP :)

Ja sam se navikao na Solid Explorer i sad nema sanse nista drugo da koristim.

Nazad
Vrh Dno