Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel mora root za Asphalt 8? Takodje skidao sam ga sa play store-a i svaki put neki error cim krene da instalira a imam mesta koliko os...

Наравно да не треба root.
Kaкав error?

Svasta, neki glupi bag je bio sa memorijskom. Uspeo sam da ga skinem nakon sto sam izvadio i vratio karticu ali sam je izbrisao posto mi secka do jaja.

Problem sa Google Chrome, nece da mi otvori ni jedan link konkretno sa TTa, prijavi mi sledece, vidi se na slici
ge9utusu.jpg

Sa Gigabyte Guru G1 modela izvukoh sistemsku aplikaciju koja omogućava gašenje ekrana na telefonu bez korišćenja Power tastera. U suštini, u pitanju je alternativa za Screen Off and Lock: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

Meni se više dopada zato što nema nikakav interfejs i velika je samo 15KB.

Aplikacija ne može normalno da se instalira, već mora da se prebaci u system/app folder i dodele rw-r--r-- permisije. Ergo, zahteva rutovan uređaj kako bi se to obavilo.

Koga interesuje aplikacija može je naći u prilogu.

ja za gasenja koristim 'Screen Off'(ovaj sto si ti predlozio)...a za paljenje takodje bez koriscenja dugmeta program 'Auto Screen On'..jednostavnim prelaskom prsta preko proximity sensora...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omd.autoscreenon

Poslednja izmena:
jedno pitanje,izvinjavam se ako je bilo...
imam telefon Wayteq Talk...i za te pare sam vise nego zadovoljan...cak mi i kamera zavrsava posao...e sad...ima li neka fora,ili neki drugi program za kameru da mogu da iskljucim autofokus...posto fabricki nemam tu opciju...i dok snimam bez pomeranja telefona sve snima super,cim malo pomerim on radi fokusiranje...i to ostaje na snimku...

Nisam imao problema...proveri na kojem si ga nalogu kupio, da nisi slučajno sada došao sa nekog drugog. Nije bilo nikakvih promena u licenciranju.

Hvala, to me je interesovalo. Imam jedan jedini nalog, zato i pitam... Trenutno mi Titanium ne treba, ali cu pisati developeru svakako.

Pa to onda nije problem do launchera, nego do zedge-a...

A sve sam probao. I clear cache i reinstalaciju i Zedge-a i Nove i opet mi wallpaper statičan i skupljen. Nije ni do nove verzije. Stavljao sam i drugu. Na kraju sam denstalirao Zedge, ali problem je ostao.

A sve sam probao. I clear cache i reinstalaciju i Zedge-a i Nove i opet mi wallpaper statičan i skupljen. Nije ni do nove verzije. Stavljao sam i drugu. Na kraju sam denstalirao Zedge, ali problem je ostao.

Da nisi u novi isključio wallpaper scrolling?

Da nisi u novi isključio wallpaper scrolling?

Ne nego sam ga čak i na force stavio i ništa. A i na Apex mi sad ne radi. Najprije će biti da sazrijeva za factory defaults.

Zaboravih da dodam: prvi put kad postavim wall, radi normalno. Čim zaključam telefon nastane zafrkancija.

Poslednja izmena:
Drugari, imam jedan problem koji već duže vreme ne mogu da rešim.

Znate za Google mape? Znate za location home i work u Google mapama? Ne mogu da postavim HOME adresu pošto je nema na mapama. Kako da dodam "custom" lokaciju za home? Probao sam sa onim brojevima da dodam tako, radi jednom i onda me baci nekad u neki vrtić, nekad u neku firmu koja je blizu...

Kako da postavim custom lokaciju za home adresu drugari?

Jel baguje jos nekom SoundCloud app? Kada otvorite neki SoundCloud link sa Facebook-a u aplikaciju, pesma stane sama od sebe nekad posle polovine ili u zadnjem minutu?

Da li neko ima ideju kako mogu da saznam datum objavljivanja aplikacije na Play Store - u?

Koje su to aplikacije? Inace TB neće napraviti backup Android/obb foldera gde se nalazi sav data od igara. Tako da ako si mislio da zbog toga nećeš imati dovoljno mesta grešiš.

Ako je zbog nečeg drugog onda je rešenje externa kartica ili USB OTG. Akp ne tvoj telefon ne podržava ni jedno od ovog uradi backup pola aplikacija pa ih prebaci na komp pa posle uradi backup druge polovine.

Kad sam krenuo da radim backup ostalo je 60mb, a on nije bio ni na pola posla. Zbog toga kažem.

Jel' ima neko uradjenu dark black temu u Viralu za SAMOLED? Nervira me ova default pa ako bi neko bio voljan da podeli bilo bi super :)

Na šta si tačno mislio?

Dakle, interesuje me da li mogu da vidim datum prvog pojavljivanja odredjene aplikacije na PS. Trenutno se vidi samo datum poslednjeg update-a, a mene interesuje kada se pojavila prva verzija aplikacije.

Dakle, interesuje me da li mogu da vidim datum prvog pojavljivanja odredjene aplikacije na PS. Trenutno se vidi samo datum poslednjeg update-a, a mene interesuje kada se pojavila prva verzija aplikacije.

Pretpostavljam da nema drugog načina osim da kontaktiraš autora.

A jel mogu da čujem razlog? :)

Mislim sta ce ti to kad se pojavila, baš me zanima.

Koji je launcher dobar za android ? Imam Samsung galaxy s3 , probao sam NOVA i ne svidja mi se samo sto ne mogu da stavim sliku preko celog ekrana nego gore kod sata ima crna linija

Kakva crna linija? Misliš oćeš providan status bar?

Vrh Dno