Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Odlična ona tastatura android l što je neko preporučio. Baš je brza i uopšte ne grešim.

Dodje mi kao zamena za smart keyboard one nabudzene me smorile...

Poslednja izmena:
Smart keyboard najjača tastatura, i to onaj klasicni mod.

Jel postoji neko univerzalno resenje za sve one dosadne prozore sa reklamama koje stoje u toku igre ili nekog programa? Da nije kupovina naravno.

Uh, ne bih da rootujem jos uvek, danas ssm uzeo telefon :)

Ako želiš da blokiraš reklame, ne može bez root-a. :)

Imam jedno pitanje za vas: da li je moguće napraviti prečicu do nekog kontakta kada pritisnem dugme share? Znači sada kada kliknem share idem viber ili WhatsApp pa onda kliknem na ime neke osobe a mene zanima kako da namestim da mi se odmah pojavi ime i pored imena ikonica aplikacije preko koje u šalje? Mnogo tražim? :D

Jel se desava nekome nekad kad prica telefonom da ima eho tj da cuje sam sebe? Jel to do telefona (hardware), neki bug ili sta?

E hvala puno. Zabrinuo sam se da nije riknulo nesto.

@Corvus Corax

Tebra treba mi pomoc. Da li nekako mogu da instaliram stock exchange mail apk koja se nalazi u nexusima na neki fon koji nije nexus ? Konkretno treba mi ta apk za 4.3 android pa ako znas gde mogu da nadjem potrebne fajlove.( cini mi se da su potrebne neke dve apk) Znam da si mi prosle god pomogao oko slicnog "problema" :)

Hvala. Nisam uspeo da namestim. Gmail radi ali nece da mi sinhronizuje hotmail nalog.. Nema veze

Posto ji li neka apk za mail koja je tako jednobojna i profi uradjena .. ? Kada vidim one prenatrpane i sarene apk povraca mi se..

Interesantno izgleda ovaj CloudMagic, probacu ga.

Inace, koristim Nine exchange vec 2 mjeseca, odlicna ap. Jedino sto mora reinstall svakih 12 dana ko nece da plati kao ja 9.99$ :)

Da li koristite neki cleaner i koji je najbolji? Ja sam instalirao clean master posto vidim da ima milione dl-a ali ne znam da li valja.

Ja koristim SDMaid PRO, Prilicno sam zadovoljan. Pojma nemam za CleanMaster. Sa SDMaid imas ciscenje na nekoliko nivoa. Mozes ocistiti kes, duplikat fajlove....

Takodje, da li postoji neki hidden program sa kojim mogu da kopiram sadrzaj sa caletovog telefona? Dakle njemu stigne neki sms i meni se odmah prosledi isti [preko wireless-a ako moze] ili mu stigne poziv pa ga telefon sacuva negde i slicno. Nadam se da me razumete. Besplatan ofc :)

Poslednja izmena:
Takodje, da li postoji neki hidden program sa kojim mogu da kopiram sadrzaj sa caletovog telefona? Dakle njemu stigne neki sms i meni se odmah prosledi isti [preko wireless-a ako moze] ili mu stigne poziv pa ga telefon sacuva negde i slicno. Nadam se da me razumete. Besplatan ofc :)

Hahaha, CALETOVOG telefona, vazi. :p Stalkeru.

+1 za SD Maid Pro

Vrh Dno