Meni je uvek ova bila zakon u odnosu na Telenorovu zvaničnu https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.in.zoltanf.info01
Telenor je izbacio novu verziju aplikacije 111 Meni.
Ono sto mi odmah smeta je widget koji sada zauzima 2 reda, a realno ceo widget staje u 1 red.
Danas novi apdejt i... nista, sve isto.Telenor je izbacio novu verziju aplikacije 111 Meni.
Ono sto mi odmah smeta je widget koji sada zauzima 2 reda, a realno ceo widget staje u 1 red.
ja koristim Skiti, pa tu ima RTS1 i gledas. ja gledao kad su mojo ukucani preuzeli sve daljinske od TV i okrenuli na neki drugi kanal
Jel postoji neko univerzalno resenje za sve one dosadne prozore sa reklamama koje stoje u toku igre ili nekog programa? Da nije kupovina naravno.
Jel se desava nekome nekad kad prica telefonom da ima eho tj da cuje sam sebe? Jel to do telefona (hardware), neki bug ili sta?
Takodje, da li postoji neki hidden program sa kojim mogu da kopiram sadrzaj sa caletovog telefona? Dakle njemu stigne neki sms i meni se odmah prosledi isti [preko wireless-a ako moze] ili mu stigne poziv pa ga telefon sacuva negde i slicno. Nadam se da me razumete. Besplatan ofc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari