Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li moze neka preporuka za neku app za povezivanje androda sa kompom, hteo bi da pustam pesme i youtube preko tableta na pc? Znaci kada pustim pesmu da ide na zvucnike od kompjutera a ne od uredjaja sa kog pustam.
prvo sto mi pade napamet,nekad sam se igrao sa tim,je kombinacija sledeca...:)
na Android telefon instaliraj app 'AppleTV AirPlay Media Player'(imas u njoj opciju i za muziku i za Youtube)mada ce YT da ide i Video na komp...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zappotvapple
a na komp ubaci program'AirServer',ja ga imam na Mac-u,ali vidim da ima i PC verzija....
http://www.airserver.com
mozes da slusas mjuzu,gledas svoj video.Youtube do 720p,i jos dosta toga.....

Swipe definitivno najbolji izbor, samo što joj sada cijena nije baš popularna.

Свакој тастатури нешто недостаје. Сад је питање коме који недостатак најмање фали.

@Dr.Mare hvala. Probao sam i mogu reci da odlicno radi. Bas to sam trazio.

Treba mi neka aplikacija da mogu da serujem screen od telefona preko racunara. Konkretno treba da prikazem neku aplikaciju sa mog telefona nekom drugom. Jel ima neka takva apk?

@Vertumus

Tebra moram da te pohvalim za odlican icon pack :) kidaju !

Jedino ako imas vremena u buducnosti da ubacis jos koju boju za sat,da moze lepo da se ukombinuje sa ostalim wallpaper- ima koje nudis u apk :)

Srecno u daljem radu.

raza3edy.jpg

Treba mi neka aplikacija za led notufikacije na nerutovanom Samsung Galaxy Trend Plus. Fabricki ne radi ili ne znam kako da ukljucim.

Radio sam clean install roma i vratio sve i imam problem sa Play Store-om, kaze da nije konektovan i nece da mi prikaze aplikacije, niti ista. Se desavalo nekom ovo?

EDIT: Resio brisanjem accounta

Poslednja izmena:
Pa donekle mi je Splashtop 2 resio problem ali ja sam zamislio drugacije ne mirror nego bukvalno kao sto ima YouTube app i da ja na telefonu trazim i kada nadjem samo da pustim to na tv tj prrbacim sliku i zvuk, očigledno puno tražim :D

Jel ima neka fora da sakrijem status bar ali da mogu da slide-ujem na dole i da dobijem notifikaciju? Koristim Nova Launcher ali kad sakrijem status ne radi mi slide na dole za notifikacije. E sad nasao sam "proverenu" varijantu ali je to Nova Launcher Prime 2.3 verzija, ne mogu da nadjem 3.0 Prime. Da li da idem na stariju verziju ili ako neko ima proveren link za 3.0 Prime nek sibne na pm? U pitanju je 4.2.2 android.

@Vertumus

Tebra moram da te pohvalim za odlican icon pack :) kidaju !

Jedino ako imas vremena u buducnosti da ubacis jos koju boju za sat,da moze lepo da se ukombinuje sa ostalim wallpaper- ima koje nudis u apk :)

Srecno u daljem radu.

raza3edy.jpg

Jel to Elun icon pack? Mogao si napisati kako se zove :p

Jesi ti siguran da taj telefon ima led za notifikacije?

То су light и proximity сензори :)

Pa relativno su dostupni iako sam ja kupio jos proslo leto bilo na akciji nisam koristio jedno vreme i sad kad je izasla verzija 4 vratio se :)

Telenor je izbacio novu verziju aplikacije 111 Meni.

Ono sto mi odmah smeta je widget koji sada zauzima 2 reda, a realno ceo widget staje u 1 red.

Vrh Dno