Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instaliraj stariji swift pa ti neće lagovati.

Da da, od ovog free updatea baš laguje, mada ni pre nije baš bila šampion brzine... mrzi me da jurim stare verzije, ne volim to pogotovo što imam legalan swiftkey, sad sam otkrio Samsung tastaturu i ne mogu da verujem kako razbija :D pokupila je sve najbolje iz swiftkey i Google tastature.

Ma Sense tastatura kida izgledom i brzinom. Samo mi sada zanimljiva swiftkey.

Ja sam pre 3 meseca "provalio" google tastaturu i od tada je ne menjam. :)

Ne blinka mi LED ni sa EvolveSMS, izgleda mi ne gine da koristim fabricku aplikaciju.. Bolje da mi blinka LED a ne pali ekran, nego da mi pali ekran a ne blinka LED. :)

Ne blinka mi LED ni sa EvolveSMS, izgleda mi ne gine da koristim fabricku aplikaciju.. Bolje da mi blinka LED a ne pali ekran, nego da mi pali ekran a ne blinka LED. :)

Koristi 8sms ili Evolve ili koju god aplikaciju za messaging želiš, a preko LightFlow namesti LED.

Uključi LightFlow, otvori Notifications, a onda na listi nađi SMS Apps, potom Clear Notification Style i onda odaberi Phone Unlocked.

To bi trebalo da ti reši problem.

dzaba bez predikcije i svajpa

Nije džaba. Ima swipe, ako ti je potreban. Meni je dobra baš zato što mogu da onemogućim predikciju i swipe. To mi samo smeta.

Poslednja izmena:
Koristi 8sms ili Evolve ili koju god aplikaciju za messaging želiš, a preko LightFlow namesti LED.

Uključi LightFlow, otvori Notifications, a onda na listi nađi SMS Apps, potom Clear Notification Style i onda odaberi Phone Unlocked.

To bi trebalo da ti reši problem.

Probah to jos prekjuce, ni tad ne blinka.. Inace, Alcatel Idol Mini je u pitanju, ocigledno sh*t od telefona.

Gde se to namesti da radi swipe na na ćirilici?

Poslednja izmena:
Jel postoji opcija na SlideIt tastaturi da se ukloni onaj red sa predikcijom (posto je ne koristim)?

Gde se to namesti da radi swipe na na ćirilici?

Ajde ne zezajte, ima swipe na google tastaturi na Srpskom. Ali ima samo ćirilica. Problem je što nema latinica (srpska). Počeli su da mi prigovaraju po nekim forumima pa sam se vratio na Swipe i latinicu i to neka verzija Swipe for OPPO zato što regularna verzija nema taster za glasovni unos.
uploadfromtaptalk1403987363760.jpg

Ево пишем сад са гугл тастатуре и нема свајп, то изгледа само ти имаш...

Брате нисам нубара, укључено ми је све па ми никад није радио свајп...

Meni neće pa neće, ali nema veze, swiftkey mi je dobar ;)

ne znam na cemu koristis. jesi siguran da je google a ne android tastatura? isto izgledaju mada ovu zadnju sam vidjao samo na kineskim uredjajima.
ova google tastatura je sa g playa koja cini mi se nema na zakljucanom/srpskom g play.

Poslednja izmena:
@milko
Meni je takva ova Android L tastatura ali ima samo ćirilicu. I svajp.

Хахах ево ради сад, пребацио језик система на српски и прорадило па опет пребацио на инглиш и ево ради и даље :)
Који му је ђаво био појма немам...
Да, имам галакси нексус

Nazad
Vrh Dno