Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li postoji neki nacin da se zaobidje zabrana i plati neki intemi u igricama skinutim sa play stroa?

Da. Tunnel bear pa force stop i clear data za play store. Udjes u play store i das accept. Posle se mozes disconnect-ovati sa Tunnel bear-a. Udjes u igricu i platis sta ti treba.

Da. Tunnel bear pa force stop i clear data za play store. Udjes u play store i das accept. Posle se mozes disconnect-ovati sa Tunnel bear-a. Udjes u igricu i platis sta ti treba.

Uradio sam tako cak restartovao fon i bio ulogovan na i diskonektovao se sa Beara ali nece mogu kupiti igre u storu ali nista u igricama ne mogu platiti izlazi mi poruka da ne moze i da nije dostupno..

Ipak je neocekivano proradio :)

Poslednja izmena:
Uradio sam tako cak restartovao fon i bio ulogovan na i diskonektovao se sa Beara ali nece mogu kupiti igre u storu ali nista u igricama ne mogu platiti izlazi mi poruka da ne moze i da nije dostupno..

Ipak je neocekivano proradio :)

Ne treba restart telefona pošto se posle restarta Play Store vraca na nas region! Znaci odradi tako kako sam napisao.

Sto ne radi opcija Integrate System Updates into ROM kod Titaniuma, dobijam force close! :) Treba li sta uraditi, cekirati i sl. :)

^ Radi kako treba. Samo se odabere ta opcija, štikliraju željene aplikacije i dodirne zeleni znak za štikliranje. Probaj sa nekom starijom verzijom TB.

Zato sto lepo izgleda :)

Brza je nego swiftkey... Ali se opet sporije kuca jer moras da pazis i ispravljas greske tako da je swift brzi i sa lagom :D

Koristim i pravo je osvezenje. Svidja mi se taj flet dizajn :)

Verovatno ima cirilicu (posto je google tastatura), tako da otpada...

Ne znam sto su se ljudi toliko nalozili na ovu Android L tastaturu. Nidje veze, nista mi lakse niti bolje nije...

Фенси је. Ја ћу остати на њој :)

Bas je dobra tastatura, precizna jako i sa dve ruke se bas brzo kuca. Htedoh da se zezam sa fleshovanjem one sa XDA ali kad su vec izbacili na Play Store zasto bih. Hvala na obavestenju. :)

Da pišemo peticiju za latinicu :)

Poslednja izmena:
Bas je dobra tastatura, precizna jako i sa dve ruke se bas brzo kuca.
Jesi li koristio Smart Keyboard PRO (sa HTC skinom)?
Ja još nisam našao tastaturu sa kojom se brže i preciznije tipka.
Mislim na "suvo" kucanje, bez predikcije.

Vrh Dno