Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Za kameru nema pomoći jer Sammy nije dao source za kameru. Samo na stock je odlična na AOSP je očajna.

To se zna odavno.

Najbolja alarm app? Skinuo sam Smart Alarm jer mi se nudila na PS, ali izgleda komplikovano.

Timely alarm.

Jel moze na androidu da se gleda rts uživo?
Mislim na live stream utakmica.

Da ne bih sad trazio po postovima iako je verovatno bilo slicnih pitanja, zanima me da li postoji neka aplikacija koja prilikom SMSa pali ekran, ali ne izbaca nikakvu notifikaciju na ekranu (kao SMS popup i sl) sem gore na bar-u (ne mora cak ni to)? Ili mozda moze i fabricki? Mada ne vidim nigde podesavanja za to kao sto ima recimo u viber-u.

Ako bi neko bio ljubazan da odgovori, bio bih mu jako zahvalan i dao pivo kada svrati u Krusevac. :)

Da ne bih sad trazio po postovima iako je verovatno bilo slicnih pitanja, zanima me da li postoji neka aplikacija koja prilikom SMSa pali ekran, ali ne izbaca nikakvu notifikaciju na ekranu (kao SMS popup i sl) sem gore na bar-u (ne mora cak ni to)? Ili mozda moze i fabricki? Mada ne vidim nigde podesavanja za to kao sto ima recimo u viber-u.

8sms-> Podešavanja-> Turn screen On

Tu su i detaljnija podešavanja u vezi sa notifikacijama, koja si pomenuo.

TO MI KAZI! :) Jes' da app ima onaj stari 2.3 look, ali sam upravo sa njega i presao na noviji tako da ne smeta.

Imas pivo. cheers

EDIT: Dzabe, ne radi mi LED notifikacija na ovoj aplikaciji. :/

Poslednja izmena:
Kod nekih telefona kao kod mene npr gasi led kad upališ ekran. Tako da je možda do tog. Upali ti ekran i samim tim ugasi led.

Kod nekih telefona kao kod mene npr gasi led kad upališ ekran. Tako da je možda do tog. Upali ti ekran i samim tim ugasi led.

Vrlo je moguće da je do toga.
Probaj da ugasiš opciju za uključivanje ekrana, samo da vidiš da li ti radi LED. Možeš da probaš i aplikacije Textra i EvolveSMS, mnogi ih ovde koriste, a verujem da i one imaju opciju za uključivanje ekrana.

Ako bi neko bio ljubazan da odgovori, bio bih mu jako zahvalan i dao pivo kada svrati u Krusevac. :)
Imas i u stock aplikaciji sve osim gasenja ekrana.
SMS/settings/notification&setting

Narode zna li neko neku aplikaciju za seckanje videa i kreiranje novog iz tog iseckanog???

Verovatno je bilo govora o ovome, ali nisam u mogućnosti da listam 2000 strana. Jednostavno pitanje, koji pretraživač je najstabilniji na KK? Mozila mi je bila povezana sa računarom, ali bila mi je dosta nestabilna, hrom me je živcirao poštenski, sad koristim delfina, i nije loše ovih 15ak dana, čisto me interesuje šta vi koristite?

TO MI KAZI! :) Jes' da app ima onaj stari 2.3 look, ali sam upravo sa njega i presao na noviji tako da ne smeta.

Imas pivo. cheers

EDIT: Dzabe, ne radi mi LED notifikacija na ovoj aplikaciji. :/

Evolve sms ima sve zive opcije i najbolje izgleda od svih imas i teme da ubacujes :)

Verovatno je bilo govora o ovome, ali nisam u mogućnosti da listam 2000 strana. Jednostavno pitanje, koji pretraživač je najstabilniji na KK? Mozila mi je bila povezana sa računarom, ali bila mi je dosta nestabilna, hrom me je živcirao poštenski, sad koristim delfina, i nije loše ovih 15ak dana, čisto me interesuje šta vi koristite?
AOSP browser

Probacu i taj Evolve. :)

Root Exolorer danas besplatan na Amazonu.

Da je samo Root Explorer. :)
Gomila plaćenih aplikacija je danas besplatna na Amazon App Store. Navalite. :)

Da li postoji neki nacin da se zaobidje zabrana i plati neki intemi u igricama skinutim sa play stroa?

imam jedan mali problem....desava mi se zadnjih dana da mi verovatno program Master Cleaner izbrise mape,voice,poi iz foldera iGo koji je nalazi na eksternoj sd kartici...i kad ga pokrenem,naravno prijavi gresku....ja vratim sve te fajlove i opet sve radi...
ima neko ideju zasto se to desava....inace nije do pre par dana...radio iGo Primo odlicno

Ne koristiti to djubre od softvera?

ok...moze neka preporuka za neku alternativu ali da radi dobro...znaci brisanje kesha,djubreta i ITD....

ok...moze neka preporuka za neku alternativu ali da radi dobro...znaci brisanje kesha,djubreta i ITD....

Jel znas kako radi cache? :) Zasto bi mucio procesor i memoriju i sve da ponovo pravi cache i crpi vise baterije (a nije da ce ti sad zauzeti 5-6 GB prostora cache) uz to imaces brzi pristup, jer imas cache?

Ja iskreno to ne koristim, jer ne vidim boljitak neki, samo gubitak.

Npr ja imam SD Maid, koji sam pre koristio, ali ono ne koristim ga vec dugo bas iz razloga koji sam napisao.

@6pack

Hmm, to više liči na loše podešen mapchanger

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno