Sa Gigabyte Guru G1 modela izvukoh sistemsku aplikaciju koja omogućava gašenje ekrana na telefonu bez korišćenja Power tastera. U suštini, u pitanju je alternativa za Screen Off and Lock: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock
Meni se više dopada zato što nema nikakav interfejs i velika je samo 15KB.
Aplikacija ne može normalno da se instalira, već mora da se prebaci u system/app folder i dodele rw-r--r-- permisije. Ergo, zahteva rutovan uređaj kako bi se to obavilo.
Koga interesuje aplikacija može je naći u prilogu.
Nisam imao problema...proveri na kojem si ga nalogu kupio, da nisi slučajno sada došao sa nekog drugog. Nije bilo nikakvih promena u licenciranju.
Probaj Apex launcher.
A sve sam probao. I clear cache i reinstalaciju i Zedge-a i Nove i opet mi wallpaper statičan i skupljen. Nije ni do nove verzije. Stavljao sam i drugu. Na kraju sam denstalirao Zedge, ali problem je ostao.
@nimbusNa kraju sam denstalirao Zedge, ali problem je ostao.
Da nisi u novi isključio wallpaper scrolling?
Koje su to aplikacije? Inace TB neće napraviti backup Android/obb foldera gde se nalazi sav data od igara. Tako da ako si mislio da zbog toga nećeš imati dovoljno mesta grešiš.
Ako je zbog nečeg drugog onda je rešenje externa kartica ili USB OTG. Akp ne tvoj telefon ne podržava ni jedno od ovog uradi backup pola aplikacija pa ih prebaci na komp pa posle uradi backup druge polovine.
Na šta si tačno mislio?Da li neko ima ideju kako mogu da saznam datum objavljivanja aplikacije na Play Store - u?
Na šta si tačno mislio?
Jel' ima neko uradjenu dark black temu u Viralu za SAMOLED? Nervira me ova default pa ako bi neko bio voljan da podeli bilo bi super![]()
Dakle, interesuje me da li mogu da vidim datum prvog pojavljivanja odredjene aplikacije na PS. Trenutno se vidi samo datum poslednjeg update-a, a mene interesuje kada se pojavila prva verzija aplikacije.
Dakle, interesuje me da li mogu da vidim datum prvog pojavljivanja odredjene aplikacije na PS. Trenutno se vidi samo datum poslednjeg update-a, a mene interesuje kada se pojavila prva verzija aplikacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari