Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Džaba što je SwiftKey besplatna kad su izbacili raspored koji koristim, nekome je baš smetao. Bitno da ima gomila nekih alternativnih koje niko ne koristi.

Verovatno je problem sto koristis engleski...probaj deistaliraj SwiftKey, prebaci fon na srpski, instaliraj SwiftKey i trebalo bi da imas taj raspored, posle vratis na engleski

Ne znam što dzabe držiš slova sa kvačicama kad ionako sam ispravlja.
Jel postoji mogućnost da namestiš znakove ispod nekog slova, tj da zameniš ovaj sad raspored znakova? Npr da ispod k bude znak pitanja a ne kao sada zagrada?

Jel moze gore da se doda jos jedan red za brojeve, navodno moze ali ja ne nadjem opciju za to...

puryby5y.jpg

Otkači numbers row.

Mnogo dobro izgleda. Konacno neko da radi i na izgledu aplikacija.

Verovatno je problem sto koristis engleski...probaj deistaliraj SwiftKey, prebaci fon na srpski, instaliraj SwiftKey i trebalo bi da imas taj raspored, posle vratis na engleski

Nije pomoglo. Ne vredi nekom konju je smetao taj raspored i izbacio ga. Kupiš program u jednom stanju i onda koristiš pirata jer zaseru.

Ufff. dobar je, ajde kad saznaš kako može opet, sharuj...
Instaliraš 4.1.3.149 kao ja i praviš backup sa titanium da ne izgubiš rečnik.

Što je srpski qwertz toliko strašan?

Da zasrali su ali nije mi jasno kako kod nekog ima a kod nekog nema taj raspored...Bilo je o tome price i ranije ne mogu sad da trazim

Bio je taj bag i ranije, ako jednom promeniš raspored slova ne možeš više da vratiš taj. I ja sam ga ranije koristio, pa sam se na kraju privikao na qwertz

Jel ima još neko podešavanje za Orbot ili je samo dovoljno da se stavi us? Uradio sam tako ali nema nikakve razlike.

Kome treba taj raspored naših slova neka se javi na PM. Postaviću link sa verzijom koju sam ja koristio i nakon apdejta ostao mi je isti raspored :)

Poslednja izmena:
supper izgleda, ali morao sam da obrisem brzo. Jedan poziv sam primio i sve je bilo kako treba. Sledeci je zabo i na ekranu sam imao samo pozadinu bez icega. nisam mogao ni da se javim ni da prekinem. samo sam smanjio ton na volume dugme sa strane i cekao da prekine.
takodje, on ovo radi preko postojece aplikacije. malo me nervira da mi se pri prekidu veze pojavi onaj klasican ekran.

sve u svemu, praticu sta se desava.

Ja ću čekati da izadje iz bete, ne mogu da dozvolim sebi luksuz da sad zabode jer sam u sred govan*a nekih. A vi izveštavanje šta se dešava.

Pa nije bas toliki problem. Odmah po prekidu zvonjenja mi se prikazuje propušten poziv sa opcijom da snimim kontakt ili ne. Mogu odmah da pozovem nazad. Ja lično imam dovoljno minuta za to, ali ipak mi ovo nije prihvatljivo.

Jesi skinuo? Prva dva koraka odradim i onda kada kliknem na download link otvori mi se play store i kaze "Not found".

Nisam piše tamo da nekad prodje vreme malo pa tek onda može da se skine. Svakako ću probati, pa da vidim da li ću je kasnije koristiti kad izadje iz bete, da se nadam nečemu :)

Jel ima jos neko problem da mu swiftkey poceo malo da laguje? Nisam imao utisak da je to ranije bio slucaj. Google default sljaka brzo.

hmmm i kod mene previše rama troši, 67mb.
Ako se do sutra ne popravi vraćam onu sa amazona :D

Nazad
Vrh Dno