krele90
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.12.2010
- Poena
- 210
Jel postoji mogućnost da namestiš znakove ispod nekog slova, tj da zameniš ovaj sad raspored znakova? Npr da ispod k bude znak pitanja a ne kao sada zagrada?
Verovatno je problem sto koristis engleski...probaj deistaliraj SwiftKey, prebaci fon na srpski, instaliraj SwiftKey i trebalo bi da imas taj raspored, posle vratis na engleski
Instaliraš 4.1.3.149 kao ja i praviš backup sa titanium da ne izgubiš rečnik.Ufff. dobar je, ajde kad saznaš kako može opet, sharuj...
Mnogo dobro izgleda. Konacno neko da radi i na izgledu aplikacija.
Mnogo dobro izgleda. Konacno neko da radi i na izgledu aplikacija.
Jesi skinuo? Prva dva koraka odradim i onda kada kliknem na download link otvori mi se play store i kaze "Not found".
Jel ima još neko podešavanje za Orbot ili je samo dovoljno da se stavi us? Uradio sam tako ali nema nikakve razlike.
Jel ima jos neko problem da mu swiftkey poceo malo da laguje? Nisam imao utisak da je to ranije bio slucaj. Google default sljaka brzo.
Preglupo. Ne znam koji mu je djavo,a bas sam navikao na tu tastaturu. Ima neko predlog za neku drugu?I meni se cini da postoji neki blagi lag, a servis joj vuče skoro 60 mega rama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari