Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da tu sam i skinuo pratio upustva i lepo kliknem Hide us binary i pise Hiding pleae wait i posle par minuta izbaci da nije mogao da sakrije...

Cak ssam i dodavao pass i tu se ukocila app pa sam restartovao fon

Nista to uradim prodje 5 min kaze da nije uradjeno i odem na d3go i nista opet pise iskljuciti privremeno rutovanje... :/

Ček, ček. Da li je tebi uređaj uopšte rutovan? O kom uređaju se radi?

Koristim Orbot, sve uradim kako treba, US ip adresa mi je ... force stop GP, clear data, udjem u store i opet vidi nas, gde gresim?
Mozda ti je zakljucan play store na srbiju?
Meni recimo nije hteo dok nisam ukljucio transparent proxying za sve aplikacije, onda je proradio.

Ček, ček. Da li je tebi uređaj uopšte rutovan? O kom uređaju se radi?

Pa ja mislim da ocigledno da jeste cim mi d3go trazi da iskljucim rutovanje u pitanju je Samsung S 3 ... E da mozda je ovo problem ja sam moj fon dekodirao da moze na sve mreze a kada sam bio vezan za vip nisam dobijao poruke iskljuci rutovanje...

Poslednja izmena:
Loše misliš. :) Jesi li ga dekodirao u servisu? Ako jesi, moraš (ponovo) da instaliraš aplikaciju SuperSU sa Play Store. Pokreni je, a onda dozvoli da unapredi binarne datoteke. Ukoliko prođe uspešno, onda ponovi proceduru sa Hide My Root i potvrdi dozvole kada te SuperSU pita.

Koja aplikacija za podesavanje razlicitih tonova za razlicite notifikacije. (Npr ne zelim isti zvuk kad stigne obavestenje sa foruma i kad stigne poruka).Hvala unapred.

Loše misliš. :) Jesi li ga dekodirao u servisu? Ako jesi, moraš (ponovo) da instaliraš aplikaciju SuperSU sa Play Store. Pokreni je, a onda dozvoli da unapredi binarne datoteke. Ukoliko prođe uspešno, onda ponovi proceduru sa Hide My Root i potvrdi dozvole kada te SuperSU pita.

Da sve radi sada zahvaljuci tebi i tom Su :) :d

Koja aplikacija za podesavanje razlicitih tonova za razlicite notifikacije. (Npr ne zelim isti zvuk kad stigne obavestenje sa foruma i kad stigne poruka).Hvala unapred.
Pa imaš u opcijama svake aplikacije da podesiš tonove...

Nema tapatalk to, pa zato i pitam.
Kažeš nema
ajunahy4.jpg

Kako da resim problem ako je moguce sa onim sto slova sa kvacicama zauzimaju mnogo vise nego bez u porukama?

Staviš u aplikaciji za messaging da "šiša" kvačice. "Strip unicode"

Staviš u aplikaciji za messaging da "šiša" kvačice. "Strip unicode"
A *** sad, poenta je u tome sa budu tu kvačice. :D
Od kada sam skinuo ovu SwiftKey tastaturu počeo sam da pišem kvačice i onda mi se drugarica žali da joj stižu poruke odvojeno.

Onda ćeš morati da napraviš novi standard za kodiranje poruka koji će dozvoliti više unicode karaktera. Rusi bi ti bili zahvalni do neba. :D
Problem je do telefona tvoje drugarice ili nekog podešavanja kod tebe koje razdvaja poruke. Pre bih rekao da je ovo prvo.

Corvus-Corax :
Imao bi jos samo jedno pitanje :)

Da li postoji nacin da se resi ono sto se desava u SMS -u a to je da kada predjem 3 poruke u jednoj odmah me automatski prebaci onoaj fazon 1 KB i naravno kada saljem ne mogu da posaljem nikome... ?

Postoji. Ili zameniš aplikaciju za Messaging nekom alternativnom (8sms, EvolveSMS,...) ili zameniš trenutnu Mesaging aplikacijom modovanom u kojoj je povećan limit na 100 poruka pre nego da uradi konverziju u MMS.

Instalirao 8sms i radi lepo . Hvala ti :)

Stejer, bilo bi dobro da je tako ja uopste nisam uspeo da nadjem :/

Poslednja izmena:
Mozda ti je zakljucan play store na srbiju?
Meni recimo nije hteo dok nisam ukljucio transparent proxying za sve aplikacije, onda je proradio.
Pa kako da znam?
I ja sam koristio transparent proxy za sve app, i jok, neće :-/

Pre par meseci mi radilo normalno, kupio sam neke apps.

Ne radi mi strip unicode u evolve sms. Cekirao opciju, resetovao app, i poslao sebi poruku sa kvacicom i stigne tako

Jel ima neko ideju kako da onesposobim hiperlinkove, tj. otvaranje web adresa kada se klikne, recimo na reklamu? Npr. da mi se u opcijama "choose default", osim vise browsera pojavi i "do nothing"?

Ne svidja mi se 8sms. Odnosno, nije los, ali mi se mnogo više svidja evolve

Ne radi mi strip unicode u evolve sms. Cekirao opciju, resetovao app, i poslao sebi poruku sa kvacicom i stigne tako

Ne znam, ja imam neku stariju verziju, ali npr ako iskucam 60 karaktera onda ce poslati kvacice, a ako iskoristim vise od 70 odnosno 160, onda ce ih osisati. Svejedno ce ti skinuti jednu poruku.

@Corvus: i šta da radim po tom pitanju?

Ništa ne možeš da uradiš. Nekad će te odblokirati. Precizan odgovor ne postoji, jer ne postoji neko pravilo po kome blokiraju, odblokiraju, otključavaju, zaključavaju, itd. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno