Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel ima neka sms aplikacija osim go sms da podrzava dual sim telefone? Handcent podrzava neke samsung modele ali ne i alcatel a go sms vec pocinje da mi ide na zivce sa ubacivanjem funkcija koje nikome ne trebaju

kako mislis da podrzava Dual Sim....sta ti konkretno treba....
ja imam Dual Sim fon...u njegovom podesavanju stavim sve sto mi treba oko izbora kartice....da me pita sa koje kartice ide SMS,ili Poziv...ili stavim automatski da sa odredjene kartice ide sve....nemam nikakvih problema...
za SMS koristim 'HoverChat'

Kako na Xposed modulu Tinted Status bar da disabliram promenu status bara na lockscreenu? Posto mi je po defaultu providan a sad kad sam stavio ovaj xposed modul status bar je crn i izleda lose...

Inace ovaj modul radi dosta dobro s obzirom da je beta, menja boju status bara u zavisnosti od aktivne aplikacije i radi u svim stock TW aplikacijama i Tapatalk-u, eBay-u, YT... Mada me nervira sto ne radi u FB-u...

Od meni bitnijih aplikacija ne radi još u: moj meni, app sales, aosp browser, color note, es file explorer, Shazam, Google translate, tunein radio pro, FB messenger.

Poslednja izmena:
Još jedno pitanje vezano xposed: jel mogu nekako da u status bar stavim ikonicu za power save kad je uključen? Znam da na nekim samsung telefonima po defaultu stoji ikonica kad je power save uključen...

Koliko videh na brzinu, to je više do samih aplikacija, nego do tinted status bar.
Meni se sudarao sa gravity box, jedva nađoh šta je problem. Sat je uvek ostajao beo, čak i kada status bar pobeli.
Da li neko farba navbar?

kako mislis da podrzava Dual Sim....sta ti konkretno treba....

Konkretno mi treba da iz same sms aplikacije biram sa koje ću kartice da šaljem poruke.

Ovako izgleda u go sms aplikaciji:

screenshot2014-05-31-16-.png

Znači ako hoću da pošaljem sms sa sim1 pritisnem broj 1 ako hoću sa sim2 pritisnem broj 2 i šalje sms sa druge kartice.

A ovako u stock sms aplikaciji

screenshot2014-05-31-16-.png

Stock sms aplikacija po defaultu šalje sa primarne kartice koja je selektovana u podešavanjima.
Ista ta kartica služi i za pozive i za data prenos a ja bih ovo što ima go sms ali od drugog "proizvodjača"

be6y7ada.jpg
imas li u osnovnom podesavanju za sim kartice...opciju da postavis da te uvek pita...ili da stikliras sa koje da ide uvek...

Poslednja izmena:
mas li u osnovnom podesavanju za sim kartice...opciju da postavis da te uvek pita...ili da stikliras sa koje da ide uvek...

Aha našao. Hvala.
Nisam uopšte razmišljao da ima za stock sms da se postavi.
Za pozive me pita sa koje karitce da zovem ali sam ovo za sms totalno smetnuo sa uma

Prvi mi liči na 7null, a drugi na minarch.
Ekstenzije za zooper widget.

Meni prva liči na sat, a druga na pola sata :d

Koja je najbolja aplikacija za notifikacije? Konkretno mi treba da se pojavljuju oni bedzevi iznad ikonica kao u iosu. (Broj propustenih poziva ili poruka) Isto tako treba i na lockscreenu da mi izlistava. X puta mi se desi da ne vidim na viber poruke dok ne udjem u aplikaciju.

Kako ne vidis?
A u status baru?
Znam da nova launcher im unread plugin pa probaj tako,ali mislim da ne moze za viber da pokazuje.

Ovaj prvi sam ja nekada koristio, cak sam i kacio screen, u pitanju je uccw, a za skin zaista ne mogu da se setim...mozda circle clock ili round clock...

Edit: Takodje mislim da sam skinuo sa deviantart-a (ima i beli i crni), pa pokusaj tamo da ga nadjes...

Poslednja izmena:
Da li je neko imao sličan problem sa hangouts?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1401620230014.jpg
    uploadfromtaptalk1401620230014.jpg
    37.5 KB · Pregleda: 366
Da ne otvaram temu, zbog cega nijedna aplikacija (na koju sam naisao - njih cetiri) za automatski upis datuma i vremena preko fotografije ne moze da se preuzme iz srbije?

Možda zato što:

1. Nisu besplatne
2. Imaju IAP
3. Imaju ograničenje na neki region

Go launcher ex prime se jos danas moze registrovati unosenjem activation code: "appsales" ili "appszoom" ...naravno bez navidnika ;)

Skinuo reko ajd da probam, kakvo smece od launchera.

Ova fora, postavljanje ikonica na pola polja u novoj novi je carska. Mnogo mi se sviđa. :D

Google Now mi u poslednje vreme pokazuje parking location automobila, ali nije baš precizan. Zanima me da li neko ima preporuku za dobru app tog tipa, jer vidim da ih ima dosta na play store - u!?

Nazad
Vrh Dno