Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ vidis ih kao instalirane, ali nisu azurirane. Mislim ni ne mozes, jer je uzeto sa Amazona, ne moze Google Play da ti da update...

zato Blackmart(izvinjavam se,ako ovaj program ne sme da se pominje) mnoge app vidi koje su u telefonu,pa izbaci da postoji Update,bez obzira iz koje ste zemlje...konkretno mi nudio update za Skype,i par programa,mesec dana pre GP kod nas...

Poslednja izmena:
Da li zna neko jel moguce skinuti muziku preko Deezer aplikacije? Vidim da ima offline opcija, gde on povuce odabranu plajlistui na fon ali nemam pojma gde on cuva to i u kom formatu.

Sve je to proprietary cache format I funkcioniše samo ako plaćaš.
Nemoj da misliš da možeš da ih "čupaš".

Pretplaćeni sam ja nego sam mislio da poskidam pa iz plejera da slušam.

probaj app koja se zove 'Stream That Song'....nisam probao,ali evo sta pise o njoj....
Record with your mobile a few seconds of music you listen on radio, on television or in any other place, and retrieve this music directly into your Deezer music application.
With only seven seconds of recorded music, 'Stream that song' find in a database of several million of entries the name of the song you heard. On demand, 'Stream that song' is able to launch your Deezer mobile application to play this song.
'Stream that song' needs a network connection (WiFi or 2G/3G) to analyze your record, but if we do not have a network connection when recording'Stream that song' store it for further analysis.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orange.labs.streamthatsong

Ma nije meni problem da skinem negde pesmu, nego sam mislio dal mogu te sto sinhronizujem (za offline mode) da pronađem na fonu u normalnom(mp3) formatu.

Poslednja izmena:
to mozda jedino razume ovaj 'Covek'
bljfa.png

MOguce da si vec iskoristio promociju preko neke druge igre. Malo je konfuzno...

Promocija Javelin browsera: http://javelinbrowser.com/gift/4VfHT/
Dobija se pro verzija i mozete da poklonite jos 2.

Poslednja izmena:
Meni je pisalo da mi je mail za Javelin browser već registrovan za poklon, ali dolazim do onog trenutka kada treba da platim, a zaboravio sam da li je pisalo da idem skroz na plaćanje ili sam nešto pre toga zeznuo.

Edit: pošto me od plaćanja sada deli samo ukrcavanje GP šifre.

Kod mene (i na par telefona koji su mi pri ruci) nije tražio nikakvo plaćanje. Pri prvom pokretanju zahvalio mi se na kupovini, otključao Pro verziju i rekao da imam dva invite-a da podelim prijateljima.

Ja sam instalirao, ubacio svoju gmail adresu, nakon toga prokrenuo browser i dobio pro sa jos dve pozivnice. Nikakvog placanja nije bilo.

Kod mene nije bilo tako. Upisao sam Gmail, dobio ovu stranu...

http://javelinbrowser.com/gifted

Upalio browser, išao na neku od cena, rekao mi da je već dvoje ljudi pre mene registrovano poklon.

Obrisao sam cache I probao ispočetka, sa drugim likom, koji me je obavestio da je moj nalog već giftovan, ali kada odem na Enable Pro i kliknem na neku od cena, dobijem samo mogućnost da kompletira kupovinu.

I meni je izbacio takvu stranu ali niti sam trebao nesto da klikcem ili enable-juem itd.
Link koji je postavio kimins je za samo dve pozivnice i isti je kao i kod svakog (isti link i meni daje iz browsera) ko hoce da pokloni jos dve kopije pro verzije. Dok link koji sam ja postavio izleda nije takav.

*(trebas da uneses gmail adresu svog android naloga koji koristis)

Poslednja izmena:
Sve sam ja to uradio, ali dobijem obaveštenje ili da je dvije ljudi već došlo po svoje pozivnice ili da je moj mail već u bazi.
Probao sam oba linka koja ste ostavili.

Pošto je mts tako fin da ne želi da me obavesti kada potrošim besplatne minute, koju mi aplikaciju preporučujete za tu svrhu :)

Ja koristim godinama Call Meter NG. Ima mnogo podešavanja i do sada me nije izneverila, iako retko potrošim ceo saobraćaj iz paketa..

Jel ima još neko problem sa play store? Non stop mi javlja "no connection", net radi normalno. Sve sam probao, ugasio adaway, brisao host fajl, clear cache i data, restartovao telefon i opet ništa.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno