Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne isplati ti se kupovati tu donation verziju. Opet stigne po neka poruka, a uvek je prisutna notifikacija u njihovom meniju kada su dodali neku novu temu, tako da smaraju i dalje. A ono što su još imali od dodatnih opcija mi nije trebalo. Zaboravio sam, šta se dobijalo još?

Pazi, meni je dovoljno sto ne moram da pecujem zbog tema npr. ili zbogo onog delay-a kod slanja poruka. Jer ljudi bukvalno svaki dan izbacuju novu verziju i smara vise pecovanje.

Razmisljam se jos da kupim Ex Dialer, ako uopste moze.

ja sam napravio sebi neku black temu i one njihove kičaste nisam *ebao ni 2%.

Stavio sam novi fotor i izgubio ga na share dugmetu quickpick foto browsera. Probao neki andmade i nista. Tel mi nije rutovan
Jel ima tu nesto ili nista :)

Ucim dosta sa telefona/tableta pa me zanima jel ima neki prevodilac ali da mu lako pristupim iz notification bar-a (dobro mogu ga u bar luncher ubaciti) ili widget ili sta god. Samo da se ne cimam puno kad treba jednu rec da vidim sta znaci. Eng na srpski mi treba i kad bi rec koja je kopirana sama otisla u prevodilac to bi bilo divno :) Tako bar na kompu funkcionise.

Selektuješ tekst, pa share i odabereš Google Translate.

Ova aplikacija sto tera komarce, da li je nko isprobao,jel to radi. Ili je samo fora kao ona sto stavljanjem prsta na kameru meris puls, preko ekrana solarni panel punis telefon na suncu?

Poslednja izmena:
Glupo mi je da otvaram posebnu temu za ovo :)
Ova je dosta posećena pa ću postaviti pitanje ovde.
Izvinjavam se za off.

Rodjak me ubi tražeći specifičan zvuk za sms.
U pitanju je onaj zvuk sa razglasa (pre nego što krene obaveštenje zvuk) koji je u staroj Jugi korišten na zeleznickim stanicama i slično.

Ne znam šta Septimus tačno traži, al većina tih programa skine video fajl, pa izvlači mp3 - a ti meni ne treba. Meni treba da mu unesem link, a da dobijem samo mp3. Najbliže što sam našao je uListen - koji samo pušta audio iz klipa.

Videoder skida m4a neki format i odradi odma encoding ali sve se dosta brzo odradi.

Može pomoć?
Skinuo sam one app za coine ali ćorak. Imam us adresu i dalje ništa, šta da radim?

Ukoliko si već skinuo aplikacije, sada ne možeš ništa da uradiš, čak i da otkrijemo zbog čega ti nije dao novčiće.

Može nakon previše mozganja. Uklonio sam ih sa acc i ponovo skinuo, neke je skontao neke ne i onda opet uklonio i skinuo i tek onda se pojavilo sve.

Glupo mi je da otvaram posebnu temu za ovo :)
Ova je dosta posećena pa ću postaviti pitanje ovde.
Izvinjavam se za off.

Rodjak me ubi tražeći specifičan zvuk za sms.
U pitanju je onaj zvuk sa razglasa (pre nego što krene obaveštenje zvuk) koji je u staroj Jugi korišten na zeleznickim stanicama i slično.

Izvuci taj deo iz "Oprosti mi, Katrin". :)

Mogao bi ovaj Amazon App Store da bude dobra alternativa GP-u ali steta sto je vecina aplikacija matora. Npr. sad sam skinuo Go Sms Pro sa Amazona, verzija 4.36, a aktuelna verzija na GP-u je 5.45. Ovo sam primetio jos kod dosta aplikacija.

Ima dosta aplikacija koje se redovno ažuriraju. Mislim da je to ipak krivica developera za sporije ažuriranje.

Ne znam šta Septimus tačno traži, al većina tih programa skine video fajl, pa izvlači mp3 - a ti meni ne treba. Meni treba da mu unesem link, a da dobijem samo mp3. Najbliže što sam našao je uListen - koji samo pušta audio iz klipa.

Za to ti ne treba program. U pretrazivacu kucas "youtubemp3" i udjes na sajt u kome u polje za pretragu kopiras url snimka koji hoces da konvertujes. Najlakse resenje od svih tih programa...

Ucim dosta sa telefona/tableta pa me zanima jel ima neki prevodilac ali da mu lako pristupim iz notification bar-a (dobro mogu ga u bar luncher ubaciti) ili widget ili sta god. Samo da se ne cimam puno kad treba jednu rec da vidim sta znaci. Eng na srpski mi treba i kad bi rec koja je kopirana sama otisla u prevodilac to bi bilo divno :) Tako bar na kompu funkcionise.

Evo, čuli te pa napravili :) http://www.xda-developers.com/andro...arly-any-application-without-leaving-the-app/

Vrh Dno