Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kakvog pucanja? Sve radi kako treba, sad sam proverio. :)

Kod mene i dalje nece. Obrisao sam svoj nalog, hteo ponovo da ga dodam i nece, pa nece. Javlja sync error i da ne postoji data connection. Sve radi normalno osim google servisa.

Ostavi ga, pa probaj sutra. Moguće je da je do nekog Google servera.

Izgleda da ću morati. Mada sam sve pripremio da flešnem neki drugi rom ali džabe ako je google servera ili čega već...

Interesantno da ja preko bilo kog browser-a na telefonu ne mogu nikako da pristupim ni gmail-u ni play store-u ni google-u.

Poslednja izmena:
To pokušavaš sve preko istog interneta?

Da, na kompu radi sve kako treba. Preko WiFi nece, nije htelo ni preko mobilnog neta. Sad sam probao ponovo preko mob neta i radi. U medjuvremenu sam flesnuo nove gapps.
Mora da je do rutera nesto...

Meni se ne gasi store, ali zato ne može ništa da se radi sa telefonom dok se aplikacije ne skinu/apdejtuju...

Rešio sam problem, u pitanju su bili dns serveri. Stavio google dns i sve sad radi.

@gibo
Promeni I/O scheduler (npr. Noop, bafer 512).

I dalje zna play store da se ugasi prilikom update-a nekih aplikacija.
I kod mene, već neko vrijeme, evo sad sam stavio da radi update 5-6 aplikacija i dva puta je pukao. Inače nije mi updateovao njegovu verziju, i dalje imam Play Store 4.6.17

Meni se sve update-ovalo, ali i dalje je isto tako.
@ giba
Ti si beše na gnexusu i dalje? To se i meni dešavalo redovno na njemu. Jednostavno, memorija ja spora.

Jedina stvar koja mi nedostaje sa custom RAM-a je Delete dugme na screenshotu u notifikacijama. Imam smo share. Nisam video da postoji Xposed modul koji ga dodaje. Ima li neko ideju kako ga omogućiti, a ostati na stock ROM-u?

Samo SwiftKey Beta. Zbog toga sam se vratio na običnu verziju.

Da li je dovoljan devizni račun i visa internet da bi se dobio aktivacioni kod za intesa mobi aplikaciju?

to moras online da aktiviras. dovoljan je bilo koji racun samo da imas online banking

Ranije sam koristio SuperTube al izgleda da ga vise nema na Play Store-u, kakvu alternativu predlazete?

Tube now ili viral.

^ Jesi li obrisao GOLauncherEX folder na /sdcard/ pre ponovne instalacije aplikacije?

^ Jesi li obrisao GOLauncherEX folder na /sdcard/ pre ponovne instalacije aplikacije?
Jesam.Evo sad ponovo probao,pobrisao sve plus clean master i dzaba,opet ima samo mesto za activation code,nema za promo.***.

Pa u activation code se i kuca "appsales".

P.S. Postoji još jedan skriveni folder na /sdcard/.goproducts Obriši i njega.

Poslednja izmena:
Pa u activation code se i kuca "appsales".

P.S. Postoji još jedan skriveni folder na /sdcard/.goproducts Obriši i njega.
Kucao sam APPSZOOM u activation code i nece nista. U uputstvu pise da kucam APPSZOOM u promo code section. Obrisao sam goproducts, nema nista vise.I opet nece.Nema veze,ostajem na Novi,ovaj GO instalira gomilu stvari uz launcher.

GO Launcher je ionako bloatfest, ali htedoh da pomognem kada već pitaš. :)

Hvala ti u svakom slucaju,uspeo sam iz treceg puta. Vratio se na Novu. Kod appsales radi,appzoom nece.

Vrh Dno