Kakvog pucanja? Sve radi kako treba, sad sam proverio.![]()
I kod mene, već neko vrijeme, evo sad sam stavio da radi update 5-6 aplikacija i dva puta je pukao. Inače nije mi updateovao njegovu verziju, i dalje imam Play Store 4.6.17I dalje zna play store da se ugasi prilikom update-a nekih aplikacija.
Ne vredi, već sam sve isprobao.@gibo
Promeni I/O scheduler (npr. Noop, bafer 512).
Meni se sve update-ovalo, ali i dalje je isto tako.
@ giba
Ti si beše na gnexusu i dalje? To se i meni dešavalo redovno na njemu. Jednostavno, memorija ja spora.
Samo za one koji nikad nisu skinuli GO Launcher sa PS... Za ostale ne vazi promo kod, odn. nema gde da se ukuca.Sad sam probao i corak.How to get GO Launcher Prime FREE for the next three days only http://drippler.com/updates/share/how-get-go-launcher-prime-free-next-three-days-only Via j.mp/drippler_app
Jesam.Evo sad ponovo probao,pobrisao sve plus clean master i dzaba,opet ima samo mesto za activation code,nema za promo.***.^ Jesi li obrisao GOLauncherEX folder na /sdcard/ pre ponovne instalacije aplikacije?
Kucao sam APPSZOOM u activation code i nece nista. U uputstvu pise da kucam APPSZOOM u promo code section. Obrisao sam goproducts, nema nista vise.I opet nece.Nema veze,ostajem na Novi,ovaj GO instalira gomilu stvari uz launcher.Pa u activation code se i kuca "appsales".
P.S. Postoji još jedan skriveni folder na /sdcard/.goproducts Obriši i njega.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari