Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala za info. Potvrđujem da danas Zooper moze za coinse. Kako se samo bahatim ovih dana sa coinsima :D

Kolko sam ja skontao, najlakse je sve preko kompa ispazaris, a onda iz aplikacije na uredjaju samo instaliras...
hvala momci na tipu! ;)

Ima li ko od vas problema sa Chrome? Od jučerašnjeg update puca non stop.

Do sada nisam imao takvih problema sa Chrome.

Ima li ko od vas problema sa Chrome? Od jučerašnjeg update puca non stop.

Kod mene od juče ne puca, ali otvara strane na čudan način. Krene da otvara sajt, progress bar krene da se puni, stane na oko 5 mm, zatim prođe par sekundi pa onda nastavi da učitava stranu. Tako se ponaša bez obzira da li sam na Wi-Fi ili 3g. Do jučerašnjeg updatea je bilo sve ok.

I meni isto tako radi. Imam u TB predhodnu verziju pa cu ti da vratim. U ovoj novoj mi se ne sviđa kako izgleda bookmark, lepše i prakticnije je bilo u predhodnoj verziji.

Jel postoji neki nacin da se prati sta moze tog dana da se kupi za coinse? Ili po principu na sta naletis?

I jel zna neko da li je moguce kupiti A.I.Type Keyboard Plus na Amazonu? Ja vidim samo Free verziju.

Jel postoji neki nacin da se prati sta moze tog dana da se kupi za coinse? Ili po principu na sta naletis?

I jel zna neko da li je moguce kupiti A.I.Type Keyboard Plus na Amazonu? Ja vidim samo Free verziju.

Nema. Ili gledaš sam ili čekaš da neko dojavi. :)

Full verzija kupuje iz free verzije (IAP). 399 coina

Kupljenu aplikaciju možeš da koristiš na drugom telefonu samo ako je isti gmail nalog na oba.

Kupljenu aplikaciju možeš da koristiš na drugom telefonu samo ako je isti gmail nalog na oba.

Ово нема везе са Gmail налогом. Везано је за Amazon налог.
Надам се да ниси ставио исту шифру на оба налога.

Можеш да стављаш на више уређаја, гдегод си инсталирао AmazonApps.apk и регистровао истим (Amazon) налогом.

Poslednja izmena:
Ma slučajno sam napisao Gmail, ali me mrzelo da editujem kad je već Corvus odmah odgovorio :)

ima li neka app da pokazuje ime repetitora,ili deo grada odakle mob prima signal....nasao sam jednu zanimljivu,ali izbacuje sifrovano....znam da sam to nekad imao u opcijama da se ukljuci na starim Symbian telefonima....

Ili sam ja corav ili...ne mogu da nadjem. Ima opcija upgrade to plus ali vodi me na play a tu ne mogu da kupim jer mi ne radi vpn. I tu ne vaze novcici u svakom slucaju.

Čekaj, jesi li skinuo aplikaciju sa Amazona? Moraš da je skineš tamo kako bi mogao da kupiš punu verziju. Isprobao sam malopre i nudi mogućnost kupovine coinima.

Moraš da obrišeš trenutnu verziju sa Play Store kako bi instalirao sa Amazona. Razlikuju se aplikacije, naravno.

ima li neka app da pokazuje ime repetitora,ili deo grada odakle mob prima signal....nasao sam jednu zanimljivu,ali izbacuje sifrovano....znam da sam to nekad imao u opcijama da se ukljuci na starim Symbian telefonima....

Fali ti samo da se setis kako se to zvalo na Symbianu - cell info display.

heheheh....jeste....nasao sam...bas po tom nazivu,ali nije bas to kako sam zamislio(trazi i aktiviranje GPS)....naravno hvala na podsecanju....

Jel neko probao drugi put da kupi onaj san andreas pa da dobije opet coine? kapiram da nisu blesavi, al reko mozda je nekom uspelo ili ne...

Vrh Dno