Ne moraš ni da ih instaliraš. Odabereš da se skinu, a kada ti ponudi instalaciju odabereš Cancel.
Ima li ko od vas problema sa Chrome? Od jučerašnjeg update puca non stop.
Jel postoji neki nacin da se prati sta moze tog dana da se kupi za coinse? Ili po principu na sta naletis?
I jel zna neko da li je moguce kupiti A.I.Type Keyboard Plus na Amazonu? Ja vidim samo Free verziju.
Znas li je moze jedna licenca da se koristi na dva telefona?
Kupljenu aplikaciju možeš da koristiš na drugom telefonu samo ako je isti gmail nalog na oba.
Full verzija kupuje iz free verzije (IAP). 399 coina
Ili sam ja corav ili...ne mogu da nadjem. Ima opcija upgrade to plus ali vodi me na play a tu ne mogu da kupim jer mi ne radi vpn. I tu ne vaze novcici u svakom slucaju.
ima li neka app da pokazuje ime repetitora,ili deo grada odakle mob prima signal....nasao sam jednu zanimljivu,ali izbacuje sifrovano....znam da sam to nekad imao u opcijama da se ukljuci na starim Symbian telefonima....
ima li neka app da pokazuje ime repetitora,ili deo grada odakle mob prima signal....nasao sam jednu zanimljivu,ali izbacuje sifrovano....znam da sam to nekad imao u opcijama da se ukljuci na starim Symbian telefonima....
Jel neko probao drugi put da kupi onaj san andreas pa da dobije opet coine? kapiram da nisu blesavi, al reko mozda je nekom uspelo ili ne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari