Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

pusti me sajta meridianbet. rs, na njemu sam 4h na dan.. a istina je da secka na aosp a na mobu nemam Chrome tako da ne mogu da probam.:)

edit: nisam kockar! ;)

Poslednja izmena:
Zato aplikacija MozzartBET izuva :D Sve ima. Lako se kladis iz nje direkt ako imas karticu i vozi :D

Imao sam ranije dal na Shazam ili SoundHound opciju da mi izbaci tekst pesme lyric i da je taj teks uskladjen sa pemom koja se cuje. Sad vise nema te opcije. Mislim da je bio SoundHound.

Ta mogućnost ima u plaćenoj verziji SoundHound

Имам регуларно плаћену верзију Sound Hound и од када Market Unlocker не ради та опција није доступна у Србији.

i ja imam i otkljucan mi je gplay i nema nista od toga. par verzija unazad je bilo. ta opcija mine treba tako da nisam ni obracao paznju

Imam Camera FX app i zanima me da li je moguce podesiti da kada se uslika slika, ne sacuva datum i vreme? Zanima me jer mi slike trebaju poslovno, a ne bih da stoji datum i vreme.

Imam i ja i stalno mi beleži pogrešan datum, nešto 2002 godina i prošli put posle upadate-a proradilo normalno i danas skontam da opet prikazuje netačan datum.
Možeš da mu namestiš da ime slika ne daje po datumu.

A titlovi? Jel mi se čini ili nema opcije da se ubaci prevod?

Ako sam ne traži titlove po netu, kao Archos, džaba mu sve drugo :)

Manje više to, nego ne vidim opciju da ručno ubacim titl.

Na slikama im se vidi izbor kodnih strana, tako da definitivno podržava. Probaj da se zove isto kao i video fajl, možda će ga sam učitati.

Dok ne probam Dice Player za mene je MX Player kralj video playera :D

Postavi link kukavče... :) Samo ne znam okle iskopa taj Alhos :D

Imam i ja i stalno mi beleži pogrešan datum, nešto 2002 godina i prošli put posle upadate-a proradilo normalno i danas skontam da opet prikazuje netačan datum.
Možeš da mu namestiš da ime slika ne daje po datumu.
Ime slike je drugacije podeseno ali kad pogledam u galeriji onda se vide i datum i vreme.

Skino sam Amazon app store i kad god pokusam da se registrujem stalno mi izbaci ovo 'Your request is missing information or needs correcting. Please fix the areas indicated below. When you are done, please press the Continue button to send your information again." U cemu gresim i sta treba da kucam sve? Koju god da izaberem adresu u Americi uvek mi ovo izbaci.

Ja ne znam kakve to kerefeke traže sad, ja kada sam pravio nalog na amazonu stavio adresu iz Višnjićeva i radi normalno...

Nemam pojma sta zezaju. Sad sam uspeo na poslu da se normalno registrujem sa racunara. Juce kuci nije nikako hteo da mi da ni preko mobilnog ni preko racunara. :trust:

Inace jel si ti @GiBo2pac uneo Srpsku adresu komplet sa mestom stanovanja i brojem telefona ili? Ja sam mislio da moze samo Americka, jer sam izabrao da mi store bude sa amazon.com.

Ma sve srpsko, ali ja nemam kreditnu karticu, možda zato radi...

Pa nemam ni ja kreditnu karticu. :)

Sad ne znam da li onda da prebacim i ja adresu na Srbiju i sta cu sa time dobiti. :trust: Ja sam ubacio neku adresu iz Amerike od neke pravoslavne crkve. :)

Pa probaj sa srpskom, ako ne planiraš kupovati aplikacije ništa nećeš dobiti. :D

Lupi neki broj kreditne kartice, verovatno neće da radi zato što ništa nisi uneo. Ja preko Google našao neku adresu iz SAD i neki broj kreditne kartice, uneo i sve radi kako treba

Poslednja izmena:
Skino sam Amazon app store i kad god pokusam da se registrujem stalno mi izbaci ovo 'Your request is missing information or needs correcting. Please fix the areas indicated below. When you are done, please press the Continue button to send your information again." U cemu gresim i sta treba da kucam sve? Koju god da izaberem adresu u Americi uvek mi ovo izbaci.

registruj se sa kompa pa se samo uloguj na app. i pripazi kako kucas postanske brojeve. imaju par razlicitih sistema za broj i drzavu.

Meni on nije nigde trazio da unesem broj kreditne kartice, ne znam ni gde se kuca. :d Ne znam zasto se istripovao bio, ali sam uspeo na kraju sa kompa na poslu da se registrujem.

Inace nisam ni planirao da kupujem, vec ako ima neka dobra besplatna aplikacija da je skinem... :)

el Ima Zadnji Archos podrsku za nase titlove online....imam neku verziju na Android TV....Ali nema exyu titlova....inaca ubija kako radi

Ukoliko o nije izasl9 nešto novo u poslednjih 10 dana, nema i dalje.

Nazad
Vrh Dno