Imao sam ranije dal na Shazam ili SoundHound opciju da mi izbaci tekst pesme lyric i da je taj teks uskladjen sa pemom koja se cuje. Sad vise nema te opcije. Mislim da je bio SoundHound.
Imam Camera FX app i zanima me da li je moguce podesiti da kada se uslika slika, ne sacuva datum i vreme? Zanima me jer mi slike trebaju poslovno, a ne bih da stoji datum i vreme.
Ime slike je drugacije podeseno ali kad pogledam u galeriji onda se vide i datum i vreme.Imam i ja i stalno mi beleži pogrešan datum, nešto 2002 godina i prošli put posle upadate-a proradilo normalno i danas skontam da opet prikazuje netačan datum.
Možeš da mu namestiš da ime slika ne daje po datumu.
Skino sam Amazon app store i kad god pokusam da se registrujem stalno mi izbaci ovo 'Your request is missing information or needs correcting. Please fix the areas indicated below. When you are done, please press the Continue button to send your information again." U cemu gresim i sta treba da kucam sve? Koju god da izaberem adresu u Americi uvek mi ovo izbaci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari