Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ma ne mogu sa hrvatskim rečnikom....

ništa čekam update za swype... mada s obzirom da je na amazonu, načekaću se :D

hvala za info đilkoš, imam i ja dosta minuta, svi imamo danas, ali nije na odmet da se troše ovi megabajti, a i ne mogu da zovem ljude u inostranstvu... mislim mogu, ali pričati po par sati, pa od toga bi i vučić bankrotirao :p

whatsapp je dakle striktno messaging servis? onda ostaje jedino viber. možda je bolje da ljutim neku stariju verziju skajpa... ove modovane na xda deluju ok, ali.... hmmmmmm..... da nije ubacio taj neki malware, keylogger, ili nešto peto? koliko je to legit?

Aha imamo svi puno minuta :D
Ja nemam minuta već 10 dana, samo Telenor mogu da zovem :p
Wa je samo za poruke, a viber ima sveee :)

sveeee :)

probaću onaj modovani skype zasad, pa ću videti... ogromna je tema na xda, seems legit... hvala još jednom...

inače koja je prednost toga da na marketu stoji samo i isključivo poslednja verzija neke aplikacije... zašto korisnici ne mogu da biraju koju će verziju nekog programa instalirati, nisu retke situacije da update nešto pokvari...

Ok je viber ali za pozive nije ni priblizno dobar kao skype.
Na aerodromima gde je masa ljudi nakacena na wifi, na viberu stalno puca veza dok skype radi najnormalnije. Sad ne znam sta vise ili manje trosi bateriju i ram.

koliko znam i whatsapp ce uskoro da uvede pozive kao što viber ima.. viber sam koristio jedino kada pohvatam 2,3 broja nekih devojaka dok sam pijan i onda ih pronađem na viberu da vidim da li imaju profil sliku i da li nešto valjaju.. ;) ipak pijan čovek nema oči

dobar :)

HaAHAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHA skype na amazonu nije updateovan TRI godine!!!!!! idem da probam taj :) kakvi su to ludaci majko mila, pa 3 godine bajatu tako bitnu aplikaciju drže.

Hahaha
A kažeš kome treba play store pored amazona :p

brate moj... tri godine :) koji su to ludaci :d ali... pričaj ti šta oćeš, da mi ne bi amazona, ne bi ja imao skype sad :)

evo, epilog :) verzija 3.2 sa amazon store-a, troši 25mb rama, i ne puca :)

zaista, ali zaista mi nije jasno zašto novi skype troši 40mb, a stari upola manje za ISTU stvar? stariji je vrv trošio još manje.... pa sramota...

jedno pitanje: kako da najpouzdanije i najlakše izvučem skype apk? znam da mogu pomoću titanium backupa da napravim backup, ali drugi telefon na koji treba da instaliram nije rutovan, pa mi treba samo apk.

koliko vidim amazon store tako i radi, skine apk, pa pokrene instalaciju... gde je taj apk?

jedno pitanje: kako da najpouzdanije i najlakše izvučem skype apk? znam da mogu pomoću titanium backupa da napravim backup, ali drugi telefon na koji treba da instaliram nije rutovan, pa mi treba samo apk.

koliko vidim amazon store tako i radi, skine apk, pa pokrene instalaciju... gde je taj apk?

Može na više načina, ali kad si već spomenuo da ti je dostupan Titanium na telefonu sa kojega ćeš izvući apk onda ovako na primer.
Napravi flešabilan zip skajpa sa Titanijumom i onda zaviri u taj zip.
Na primer, ovo je zip za flešovanje sa 2048 igrom, sam apk od igre je zadnja stavka. Ostale su nebitne za ovu svrhu.
uploadfromtaptalk1395930040581.jpg

Uradi sa titanium backup i onda otpakuj, jedna od dve arhive sadrži apk.

hvala za ovo, nešto sam i sam razmišljao da pogledam po arhivi, al nisam za kompom da vidim, tamo čuvam neke bekapove.

nego sam mislio da nađem taj apk fajl što je skinut sa amazona...

zašto bre 32usd? o_O

Možeš napraviti backup Skype-a sa astro file manager-om, za to ti ne treba root.
Ima još aplikacija koje mogu to da urade a ne treba root.

uuuu pa onda može i es file manager vrv.. baš ću da probam da izvučem skype sa devojkinog telefona, ona ima neki još stariji :)
edit:
ladno može sa es file managerom u dva klika za sekundu izvuče apk :) super hvala :)

Poslednja izmena:

ES File Explorer, pa u okviru njega App Manager. Odabereš aplikaciju, pa backup i ona će biti smeštena u sdcard/backups

uuuu pa onda može i es file manager vrv.. baš ću da probam da izvučem skype sa devojkinog telefona, ona ima neki još stariji :)

Može i es file explorer.
Kontam da skoro svaki file manager može to...

Mislim da moze i TC kad se udje u installed apps pa copy/paste daje apk željene aplikacije ako se ne varam.

Aman odete u data/app i tamo je apk. Kakvi ste fenseri i lezilebovići za sve vam treba posebna aplikacija :D

Ma ne pričam o motorima, mrzelo me da citiram :D

priča o mom pitanju kako da izvučem apk da sačuvam za ubuduće kako bih mogao da koristim onu staru verziju skype-a i ubuduće na drugim uređajima...

Nazad
Vrh Dno