- Učlanjen(a)
- 19.02.2011
- Poena
- 330
Ma ne pričam o motorima, mrzelo me da citiram![]()
Kimins je u pravu. Paid apps ne možeš na taj nacin
Ma ne pričam o motorima, mrzelo me da citiram![]()
priča o mom pitanju kako da izvučem apk da sačuvam za ubuduće kako bih mogao da koristim onu staru verziju skype-a i ubuduće na drugim uređajima...
preteruješ, a i vidim ironiju u tvom postu... sa play store-a i imam tapatalk, poslednju verziju, za nju sam i čitao da su ubacili spyware.Kakav spyware? Imaš na play store-u. Lepo skineš ko čovek, mada ja mislim da i Google stavlja i viruse i spyware i sve, mada ti imaš 4.0 nemaš 4.4 zaštitu... Tako da sve što imaš na telefonu ti je gotovo 99% keyloger ili spyware ili trojanac
preteruješ, a i vidim ironiju u tvom postu... sa play store-a i imam tapatalk, poslednju verziju, za nju sam i čitao da su ubacili spyware.
pa kakav impakt na bateriju i ram ima kad su ti aktivne obe? kapiram da je sigurno lakše od skype-a
što se tastature tiče, da li postoji neki način da se ubaci srpski rečnik u ovu običnu ics tastaturu i da obrišem ovaj swype? da imam ekran od jedno pet cola, ne bih grešio, ovako grešim u uspravnom modu i treba mi rečnik...
Mozes da skines sa njihovog foruma onu 2.3 verziju cini mi se..to je ujedno i najstarija koju mozes nacine znam da li kasnim sa verzijama, ali verzija mi je 4.4.12, to mi je skinuo sa play store-a.
đilkoše ne zezam, stvarno ima priči po netu kako je u novi tapatalk ugrađen spyware...
hvala tetsuo, pogledaću![]()
Malo manje paranoje ne bi bilo na odmet
kad bi samo znao koliko sam se tripovao da koristim 3rd party tastaturu... :/ kad izađe ono obaveštenje kad je aktiviraš lepo se naježim. i onda kliknem cancel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari