Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kakav spyware? Imaš na play store-u. Lepo skineš ko čovek, mada ja mislim da i Google stavlja i viruse i spyware i sve, mada ti imaš 4.0 nemaš 4.4 zaštitu... Tako da sve što imaš na telefonu ti je gotovo 99% keyloger ili spyware ili trojanac

priča o mom pitanju kako da izvučem apk da sačuvam za ubuduće kako bih mogao da koristim onu staru verziju skype-a i ubuduće na drugim uređajima...

Možeš da probaš sa Aptoide. Pretražuje gomilu alternativnih marketa i starijih verzija

Kakav spyware? Imaš na play store-u. Lepo skineš ko čovek, mada ja mislim da i Google stavlja i viruse i spyware i sve, mada ti imaš 4.0 nemaš 4.4 zaštitu... Tako da sve što imaš na telefonu ti je gotovo 99% keyloger ili spyware ili trojanac
preteruješ, a i vidim ironiju u tvom postu... sa play store-a i imam tapatalk, poslednju verziju, za nju sam i čitao da su ubacili spyware.

uglavnom, ne sviđa mi se poslednji tapatalk, kad klikom na "subscribed" piše mi da nemam ništa, što je notorna glupost... isto tako kad kliknem refresh, kulira me totalno, neće da refreshuje pa da ga ebeš...najbolja mi je bila ona verzija koja je zahtevala android 4 dok se tapatalk još uvek plaćao... žali bože tog dolara što sam bacio....

To sa participated je bio bug pre par verzija, ocigledno nisi u toku sa verzijama

preteruješ, a i vidim ironiju u tvom postu... sa play store-a i imam tapatalk, poslednju verziju, za nju sam i čitao da su ubacili spyware.

Isto kao što ti pišeš istim takvim stavom i ja pišem. Svaki put pitaš za neku app i pričaš keylogger ili spyware ili tako neke gluposti... Kakav odgovor kad je to što radiš samo trolovanje da bi sad neko tebi rekao kako ne postoji, pa onda ti kako ja znam, pa se onda ljudi ubijaju da ti objasne i tako dalje i tako bliže...

pa kakav impakt na bateriju i ram ima kad su ti aktivne obe? kapiram da je sigurno lakše od skype-a :D

što se tastature tiče, da li postoji neki način da se ubaci srpski rečnik u ovu običnu ics tastaturu i da obrišem ovaj swype? da imam ekran od jedno pet cola, ne bih grešio, ovako grešim u uspravnom modu i treba mi rečnik...

Možda kasnim, ali probaj ovo
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paolinoalessandro.userdictionaryplusfree

ne znam da li kasnim sa verzijama, ali verzija mi je 4.4.12, to mi je skinuo sa play store-a.

đilkoše ne zezam, stvarno ima priči po netu kako je u novi tapatalk ugrađen spyware...

hvala tetsuo, pogledaću :)

Pusti priče...

ne znam da li kasnim sa verzijama, ali verzija mi je 4.4.12, to mi je skinuo sa play store-a.

đilkoše ne zezam, stvarno ima priči po netu kako je u novi tapatalk ugrađen spyware...

hvala tetsuo, pogledaću :)
Mozes da skines sa njihovog foruma onu 2.3 verziju cini mi se..to je ujedno i najstarija koju mozes naci

Kod Rusa ima svega

untitled.png

kad bi samo znao koliko sam se tripovao da koristim 3rd party tastaturu... :/ kad izađe ono obaveštenje kad je aktiviraš lepo se naježim. i onda kliknem cancel.

kad bi samo znao koliko sam se tripovao da koristim 3rd party tastaturu... :/ kad izađe ono obaveštenje kad je aktiviraš lepo se naježim. i onda kliknem cancel.

Ako obmotas alu foliju oko telefona nece moci da ti kradu podatke :d

al mora i oko glave...

sad tek videh da ima i tapatalk pro, mi što smo kupili imamo pravo na taj pro, koji je u suštini samo free + bloat. bzv.

Kažu da je brži taj pro...
Mada crash-uje kao i free verzija :p

Izgleda :)

taj tapatalk i plants vs zombies 1 su dve jedine stvari koje sam kupio preko play store-a. pvz sam kupio kad nisam bio u zemlji pa mi je bio otključan market, a za raspali tapatalk sam se drndao sa vpn- ovima i glupostima... kad se samo setim... joooj bede...

Kakav bloat u TT pro u odnosu na free, o čemu pričaš?

Pro samo ima neki editor za slike i kad postaviš sliku nema ikonice TT-a...
Mislim da su to razlike.
Ako je to bloat... :)

Hahaha pa valjda nekad I postaviš neku sliku :d
Mada i ja da imam pro ne bi koristio taj editor... Ali mi ne bi ni smetao :)

Pa ono, od viska glava ne boli :D

ma ajde bre... sledeće ide video editor, pa whack a mole igra (da prekratiš vreme dok učitava subscribed listu), pa music player integrisan u tapatalk! da slušaš muziku dok čitaš forum... i tako, malo po malo... dobiješ... NERO, ili skype :d mada oni su nenad****vi u tome. od aplikacije koja prima i šalje poruke i voip napravili su frankenštajna.

Sta ces..ko zna kakve su im fokus grupe :d

Vrh Dno