Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da doda taj sync i da brisem Chrome. Nervira me kod Chromea sto ne mozes namjestiti da otvara stranicu pri new tab (npr google.com), a ne onu istoriju.

Primjetio sam na pojedinim stranicama da je NowB ipak sporiji od Chromea.

Ne znam, ja sam odmah obrisao chrome. Stoji mi bukvalno kao djubre. I stock broswer sam obrisao, samo sam ovaj ostavio. Jel realno vrsi mi posao, meni treba da proverim nesto na google, proverim stanje racuna i to je to.

Probao i ja ovaj browser brutalan je, interesuje me sledece rootovao sam fon, koju app da skinem sa kojom mogu da brisem aplikacije iz fona koje ne mogu brisati iz setingsa?

Ne znam, ja sam odmah obrisao chrome. Stoji mi bukvalno kao djubre. I stock broswer sam obrisao, samo sam ovaj ostavio. Jel realno vrsi mi posao, meni treba da proverim nesto na google, proverim stanje racuna i to je to.

Ja ne smem još da bude baš baš jedini, jer eno napisao sam mu tamo, uopšte ne igra timski sa drugim programima. Čim je neki drugi protokol koji on ne vari, samo napiše da nema stranice :)

Ja se jos nisam susreo sa problemima... A i ne koristim broswer nesto puno tako da mi ostali brosweri dzabe stoje tu.
Sta tebi tacno nece da otvori?

Imao sam ranije dal na Shazam ili SoundHound opciju da mi izbaci tekst pesme lyric i da je taj teks uskladjen sa pemom koja se cuje. Sad vise nema te opcije. Mislim da je bio SoundHound.

Ne nudi da neke stvari otvori u native aplikacijama. Pomenuti G+ ili Aptoide.

To je to, hvala, adios chrome

Imao sam ranije dal na Shazam ili SoundHound opciju da mi izbaci tekst pesme lyric i da je taj teks uskladjen sa pemom koja se cuje. Sad vise nema te opcije. Mislim da je bio SoundHound.

SoundHound je to radio. Sada samo stoji da pretrazim online lyrics

Stvarno je greh ne kupiti ovaj broswer ako ti vec treba pro. Meni je i free sasvim dovoljan.

Dobar je ali pri brzom skrolovanju stranice primecujem da se malo lomi slika na gornjoj ili donjoj ivici zavisno od pravca. Da li jos neko primecuje isto?
Ostavicu Chrome na telefonu kad testiram ali ga više ne palim. Opera mi je trenutno favorit, pa onda ovaj mali i default samsungov.

Je li probao neko novi Skype? Navodno manje troši bateriju od zadnjeg updatea ali vidim tamo u komentarima da se ljudi žale na ovo i ono pa ga još nisam stavio.

Get OfficeSuite Professional 7 from the Amazon Appstore. Check it out -http://amzn.to/1a5QPzi

Nije fer, ja sam ga platio :(

A brate stavi ga pa vidi. Žale se muškarci i na žene, pa opet ne idu po forumu i pitaju da l' da ih pipaju ili ne :)

Meni radi isto kao i prethodni, samo ne pokretanja ono daemona u pozadini koji skrši kamerom bateriju. Ispravili su to baš kao što su i obećali.

Samo da dodam da je meni ovaj Now browser neverovatno brz. Najvise me odusevljava brzina kojom se pali. Znaci instalirao sam ga juce i jutros kada sam ga pokrenuo imao sam osecaj da se brze upalio nego kada prebacujem na neku aplikaciju iz recent apps-a.

Mene danas pomalo razočarao nedostatak pretrage teksta na stranici.

SoundHound je to radio. Sada samo stoji da pretrazim online lyrics

Та опција је радила док смо користили market unlocker. Откада га нема, нема више и те "караоке" форе. Америма вероватно и дан данас то ради.

Poslednja izmena:
A brate stavi ga pa vidi.
Jel ti čuvaš prethodne verzije aplikacija pa ih vraćaš ako sa novom nešto zeznu? :) Pošto se dešava, ali staru možeš vratiti samo ako si je sačuvao ili nađeš stari apk. Na primjer nova Facebook aplikacije je OK ali ponešto radi lošije nego u staroj verziji a pošto je bilo kritika sačuvao sam apk stare mada to inače ne radim, ubacim nove verzije što nije uvijek najpametnija stvar, ljudi su i ovde znali savjetovati drugima da se ne zaleću sa nekim programom jer ga je zadnju update pokvario.

Je li probao neko novi Skype? Navodno manje troši bateriju od zadnjeg updatea ali vidim tamo u komentarima da se ljudi žale na ovo i ono pa ga još nisam stavio.

Probao i radi dobro. Uradi backup sa titanium pa ako ti se ne sviđa vrati staru.

Jel ti čuvaš prethodne verzije aplikacija pa ih vraćaš ako sa novom nešto zeznu? :) Pošto se dešava, ali staru možeš vratiti samo ako si je sačuvao ili nađeš stari apk. Na primjer nova Facebook aplikacije je OK ali ponešto radi lošije nego u staroj verziji a pošto je bilo kritika sačuvao sam apk stare mada to inače ne radim, ubacim nove verzije što nije uvijek najpametnija stvar, ljudi su i ovde znali savjetovati drugima da se ne zaleću sa nekim programom jer ga je zadnju update pokvario.

Ma znam (imam čak i TiBackup svega, ali iz potpuno drugačijih razloga), ali realno koliko mogu pokvariti aplikaciju pa da ti bude neupotrebljiva. Ako je neki ozbiljan bug, onda to i isprave prvom narednom prilikom. Vremenski period koji se meri danima. A govorimo o aplikaciji za telefon, ne o firmwareu za aparat za održanje života :)

Namesti TiBackup da ti pravi automatski backup svih promenjenih aplikacija u po noći, pa sutradan kada instaliraš nešto što ti se ne svidi imaš priliku da vratiš staru verziju. A i na Aptoideu se često mogu naći starije verzije nekih aplikacija.

Stare verzije programa se mogu skinuti i ovde
Konkretno za skype: http://www.androiddrawer.com/16689/download-skype-free-im-video-calls-4-7-0-43514-app-apk/
sa desne strane malo niže stoji: "Old Versions" i dostupna su verzije od 2.8 pa do ove zadnje...
inače nerviraju me u uvim zadnjim verzijama što više nema ikonice u statusbaru pa ne znam da li sam on-lin ili sam ga ugasio... valjda kontaju da ćemo ga koristiti stalno kao viber...

Poslednja izmena:
Vrh Dno