Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probaj sa nekom fake karticom. Ne znam sto ne prolazi :) A i imas fore do nedelje :d

Ja sam skinuo swype, nije mi trazio karticu. Napravio nalog instalirao amazonovu aplikaciju, na brouzeru se prijavio na moj nalog oznacio swype onda otisao u app i nu my apps u cloudu mi swype opalio instal i to je to

You are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions. (Why?)

Hehe taman posla da može nešto lako da se odradi :D

Mene sigurno neces,nemam root na 4.4.2 pa ne mogu da koristim bbs :p

Lako nemaš root ?
Zar ti nisi isto instalirao ono kao i ja ? :D

Poslednja izmena:
Jesam,pa sam flesovao philz recovery i jedva vratio telefon u zivot:)Sad sam na 4.4.2 stock,cekam root:)

Poslednja izmena:
Ima li neko problema sa Facebook aplikacijom? Od poslednjeg updatea mi svaki put otvara aplikaciju mnogo dugo.

@Danilo
Morao sam da flesujem philz zbog cloudy stock roma.

F*ck Macabi :D Tako je braco! E sad se ja izvinjavam za off :D A da ne bi bio totalni, nesto odugovlacim sa tim Viralom, jer mi se cini da sam ga probao nekad i u poredjenju sa SuperTube-om je bio dosta sporiji. Ali s' obzirom da ovaj iz nekog misterioznog razloga samo meni ne radi moracu da dam Viralu novu sansu.

Ja imam isti problem.

meni je normalno radio do monopola. sve aplikacije i kupujem i uzimam free, samo taj monopol neće. probaj ti monopol. nije da ću da svisnem zbog toga, al eto neće...

Realno nije teško, ali daleko da su ove bolje.
Zajednica je za smart keyboard pro pravila odlične teme.
Ja sam mislio sebi da napravim jednu belu za SwiftKey, ali me mrzi jer znam da će odmah sledeći update da je syebe

jedino njima iz SwiftKeya da sedimo na glavi za nove teme koje na nešto liče.

dali je neko probao app LEDBlinker_Notifications_v5_6_3 za led notifikacije naprimer kao kod Nexus 4 ili nexus 5 ona malaled lampica na dnu telefona. Mislim dali trosi mnogo resursae telefona ram, bateriju itd

LED inače jako malo struje troši.

dali je neko probao app LEDBlinker_Notifications_v5_6_3 za led notifikacije naprimer kao kod Nexus 4 ili nexus 5 ona malaled lampica na dnu telefona. Mislim dali trosi mnogo resursae telefona ram, bateriju itd

Po meni najjaca LED app za Nexuse :) Nemacki kvalitet i pouzdanost.

a zasto je potrebno neko posebno podesavanje za led notification? sve app za komunikaciju koje koristim imaju svoju kontrolu koja je sasvim dovoljna. meni tekstovi svetle plavo, pozivi zeleno i ostalo crveno. da li ce da svetli duze ili krace mi je nebitno totalno. po mogucstvu podesim da svetli malo duze ili cesce cisto da bih lakse primetio, ali se i obicno "nepodeseno" blinkanje vidi bez problema.

Posudio sam do sutra neki tablet od sina prijateljice da mu nabacim neke igre jer nema WiFi, igre mu ne mogu staviti preko PlayStore bez Gmail naloga kojeg on nema ali mogu li ih instalirati kao apk fajlove bez Google naloga?

Pa napravi Google nalog to je minut.

Rutuj ga i šibni mu neki custom, 99% ROM-ova ima built-in LED podešavanja, nema potrebe da se cimaš sa aplikacijama.

Zato što je mnogo lakše bekapovati podatke, rootovati telefon, flešovati custom ROM I uraditi restore, nego naći i instalirati odgovarajuću aplikaciju... Hesus!

Nazad
Vrh Dno