Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nazalost morao sam da obrisem SuperTube. Ni jedan video nece da ucita. Za sada cu ostati na Youtube aplikaciji, a kasnije mozda probam Viral.

Meni radi normalno, probaj da je obrišeš, pa da je ponovo instaliraš.

Da li postoji neka aplikacija koja ce kontrolisati jacinu i trajanje pozadinskog svetla na touch tasterima telefona (back, menu i home)?

Nesto me zaje*ava fb mesindzer. Pise connecting i nece da posalje poruku, a prima poruke normalno.

P.s. tovari magare dok su mu noge u blatu (makabi) :D

Ajde manite se sporta... To na nekom drugom forumu...

Loznice, fali ti ono sorry za off

Zanimljiva aplikacija

F*ck Macabi :D Tako je braco! E sad se ja izvinjavam za off :D A da ne bi bio totalni, nesto odugovlacim sa tim Viralom, jer mi se cini da sam ga probao nekad i u poredjenju sa SuperTube-om je bio dosta sporiji. Ali s' obzirom da ovaj iz nekog misterioznog razloga samo meni ne radi moracu da dam Viralu novu sansu.

Ma boli te uvo,kad je dzabe i sirce je slatko :)

Neka hvala... Videcu vas kasnije u BBS temi zbog tih outdated aplikacija :p

Mene sigurno neces,nemam root na 4.4.2 pa ne mogu da koristim bbs :p

^ Za BBS i nije neophodan root. :p

Da, najveći problem sa Amazon App Store je zastarelost aplikacija tj. što ne prate Google Play. Mada ovih par što ja koristim se drže ok (LightFlow, na primer).

Pored Swype i Runtastic Pro, zanimljiv je i Worms 2.

Poslednja izmena:
Na LG G2 bez roota mogu da vidim awake,screen on i mozda jos jednu stavku,ono najvaznije ne mogu.

ne radi mi Muzei na tabletu, moze preporuka za neku alternativnu aplikaciju?

Poslednja izmena:
Da li postoji neka aplikacija koja bi omogućila da dok je phone priključen na komp kamera pravi video zapis koji se skladišti u memoriji kompa, nešto slično kao kod Web kamere?

Pa ja sam se registrovao na amazon ali i dalje ne kontam kako skinuti nesto Dzabe?????:d:wall:
U cemu je caka?

Jesi stavio kreditnu/internet karticu? Tek onda mozes.

Pa jesam intezinu internet karticu ali je prazna i jos uvek nisam nista kupovao s njom. Da li je mozda to problem ili?

Mislim da mora autorizaciju da odradi da imas neku sicu samo da vidi da je aktivna kartica i sve, ne skida nista. Isto je tako i za Google Play i Wallet.

Mada ja iskreno ne mogu da se setim da li je bilo nesto na kartici kada sam stavljao za Amazon...

Ok hvala na pomoci znaci cekam sledeci rodjendan amazona za dzabe tj pre cu kupiti neku aplikaciju do tada cisto probe ;)

Nazad
Vrh Dno