Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Na kraju koji browser koristiti? Chrome je zahtevan kao desktop verzija i popeo mi se na glavu. Nije mi bitna kompresija stranica samo da što manje hw resursa troši.
Ja koristim novu Operu i zadovoljan sam.

^
Koju verziju Androida podrzava? Jer kada probam da instaliram kaze da nije podrzan pa da bolje unistall.

Možda ti ne podržava telefon, aosp je prvenstveno za nexus.

Trebalo bi da briše.

^
Koju verziju Androida podrzava? Jer kada probam da instaliram kaze da nije podrzan pa da bolje unistall.

Rekao bih da piše u opisu aplikacije. Iz iskustva znam da radi na Android 4.3 i Android 4.4.

Da mi ovaj nece obrisati default Samsung browser posto sam negde pročitao da je nekom obrisalo default browser?

Moguće je da će obrisati, ali ne mora da znači. U svakom slučaju, uradi backup default browsera preko Titanium Backupa, a onda lako možeš vratiti.

Instalirao sam i nije mi obrisalo default browser. Mada sam instalirao sa Chrome sync i nece da mi povuče password-e i korisnicka imena sa site-ova...

^

Radi na TW 4.3 mada je isto prilikom instalacije pisalo da nije kompatibilan i da instaliram na svoju odgovornost. Mozda nebi bilo lose da pre instalacije napraviš nandroid backup.

Poslednja izmena:
Mada sam instalirao sa Chrome sync i nece da mi povuče password-e i korisnicka imena sa site-ova...

Nekad mu je potrebno vreme kako bi proradio sync u potpunosti. Dan-dva kako bi uradio prvobitnu sinhronizaciju foldera i slično.

Mozda zvuci bzze ali jos po navici palim Operu mini za 90% stvari. ;)

E to je to, sto kaze telep. Probaj pa vidi jel radi, ako nije nesto kako treba okacicu apk. Aplikacija je bas lepo uradjena i radi odlicno ;)

Okaci je na DB ili na GD posto sa mobilnog nema sanse da skinem sa drugih hosting site-ova.

Nije to file hosting
tu3e5a6u.jpg

Sad mi se desilo da kod flashscore aplikacije(srpske verzije) notifikacija mi nije stigla dok nisam ukljucio ekran. A do sada mi se nije desavalo.

EDIT: Strasno brlja sa notifikacijama, nekad nece ni da ih pokaze...

Prebacio sam se na stranu verziju, pa ce mo da vidimo kako ce se ponasati.

Poslednja izmena:
Zar ta muzika koja se ripuje sa YT klipova nije 128 kbps ili nešto slično?

Ako mi zapne baš za neku pesmu u letu, skočim na http://beemp3.com. Mislim da imaju i app, ali ako i ne, ti je mobilna verzija sajta.

Ili još bolje, ime pesme, pa "320" (za kbps), pa "4shared" :)

Poslednja izmena:
Izgleda da skida 192. Bar po racunici po netu sto nalazim. Pesma od 4min 6mb. Kazu da 128kbps je oko 1mb, a 192kbps je 1.5mb. Dovoljno vala za mobilni ;) Bar meni.

Da li neko ima problem sa SuperTube aplikacijom? Bilo koji video da pustim izbaci ""Media unknow error" i nece da ucita. Ako to ne resim moracu da nadjem neku alternativu...

Radi ko sat, probaj clear data/cache, reinstall, ako nece probaj Viral.

Sve to sam probao i nece. Sacekacu jos malo, mozda neko ima isto iskustvo. Ako ne, moracu da probam taj Viral...

Nazad
Vrh Dno