Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni je talon super, widget preko celog ekrana i uzivancija.

Onda Falcon. Jedini koji lici na nesto.

İmaš i Buffer koji može da šalje na više soc. mreža odjednom. Slično Hoot Suiteu, samo bez web sajta :)

moze preporuka za program koji mi meri, minute zvanja, sms poruke, internet itd, i ako moze da se limitira takodje bilo bi dobro

Jel to whatsapp opet geknuo?

Edit: Radi, nesto se istripovao. Nije hteo da salje ni da prima poruke uopste.

Poslednja izmena:
Kad ste već kod tih Twitter klijenata imao sam pre par meseci jedan koji je imao opciju da vam pored imena prijatelja piše follow each other ne mogu da se setim da li je bio Falcon, Carbon, Tweedle,.. ako se neko seti neka napiše

Poslednja izmena:
Koristi neko nils lock screen?

Ima neka koja je bolje optimizovana za tablete, pošto mi Falcon nekako trzav?

Znači da gledam Tweedle i FAlcon, pa šta mi se više svidi. Aj prvo ću probati Tweedle. Hvala :)

Imam i Falcon, ali me je nešto kod njega nerviralo, pa sam svojevremeno ostao na Carbonu.

^ Ja sam više za Talon. Baš mi se dopada i dizajn, a i mogućnosti. Kod mene je on zamenio Falcon.

Talon nisam ni probao. Malo sam "ljut" na developera zbog sliding messaging. :)

jel prestao sa razvojem? ja sam uzeo evolve isto od njega.
developer je malo drzak ali sta je tu je. njih 300 mu reklo da splash screen kad je crna tema bude crn a ne beo, ali nece da menja. rekao je da samo to uradimo lol. raspakuj apk izmeni pa spakuj :d

Koja je najbolja besplatna kamkorder aplikacija sa rucnim podesavanjem fokusa (tap to focus)?

jel prestao sa razvojem? ja sam uzeo evolve isto od njega.
developer je malo drzak ali sta je tu je. njih 300 mu reklo da splash screen kad je crna tema bude crn a ne beo, ali nece da menja. rekao je da samo to uradimo lol. raspakuj apk izmeni pa spakuj :d

Ni ne znam. Nisam je ni instalirao na novi telefon. Ali vidim da je od nje napravio evolve koji se plaća da bi došao na nivo slidinga. Neka hvala.

Na kraju koji browser koristiti? Chrome je zahtevan kao desktop verzija i popeo mi se na glavu. Nije mi bitna kompresija stranica samo da što manje hw resursa troši.

^ Nema boljeg po pitanju resursa od klasičnog AOSP Browsera.

Pola sata mi je trebalo da podesim ovaj Falcon i na kraju ga obrisah. Opet mi je stock aplikacija najbolja nekako

Najbolji program za skidanje domace muzike (mp3 format) ?

Koliko ja znam nema... Jedino preko YT-a ili sa nekog sajta.

Poslednja izmena:
TinyTunes,ima skoro sve domace i strano,ja odatle skidam.

Ja imam neki Videoder koji sam uzeo valjda preko AppGratis-a. Pored opcije za skidanje video klipova raznih kvaliteta sa yt-a, ima i mp3 download. Super app.

Edit: Vidim da ima neki problem na GP, tj link do app ne valja nesto.

Poslednja izmena:
Vrh Dno