Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako imas sbb-ov epc 3925 ne cudi me problem sa push notifikacijama:)
Ja tu muku mucim odavno:)

Ako imas sbb-ov epc 3925 ne cudi me problem sa push notifikacijama:)
Ja tu muku mucim odavno:)

Imam onaj SBB scientific Atlanta povezan na moj router. Čudno je što većina aplikacija radi, ne rade Facebook (Messenger radi odlično), bilo koja Twitter app, live score addicts, CBS sports. To me vodi do zaključka da one ne koriste GCM za push, već nešto svoje, pa ne radi kako treba. PNF aplikacija nije pomogla.

A Whatsapp? On isto koristi svoje. Ako ti on radi dobro, onda su neki gremlini :d

Meni wa ne radi dobro pa je dobio uninstal,viber kasni oko minut a gmail isto tako.Na 2g/3g sve radi instant.
Vidim da se mnogi zale na taj sbb-ov ruter pa sam se pomirio s kasnjenjem:)

Meni sve radi odlično, isto imam sbb epc3925 :)

Imam to, videću večeras kad stavim da se puni tel kako radi. :)

Neko je vec ovo stavljao.
Bar da zaradjujem nesto pa da ostavljam :D

To bi bilo sjajno.
Ona osnovna varijanta, mada ako nemaš nju možda posluži i neka podvarijanta htc invert.
Ma šalji sve ako pronadješ :)

9e4abyte.jpg

evo prvi put da petljam sa google drive-om, nadam se da sam dobro postavio sve:
https://drive.google.com/file/d/0BzhA2_PAhuRPNWNzcG02Y3RNRk0/edit?usp=sharing

tu imas preko 100 skinova za Smart Keyboard Pro...

edit: gooddamnit :d dok sam ja pronasao, zipovao, uploadovao, provjerio, poolmaker me pretekao za 7 minuta :D

Poslednja izmena:
evo prvi put da petljam sa google drive-om, nadam se da sam dobro postavio sve:
https://drive.google.com/file/d/0BzhA2_PAhuRPNWNzcG02Y3RNRk0/edit?usp=sharing

tu imas preko 100 skinova za Smart Keyboard Pro...

edit: gooddamnit :d dok sam ja pronasao, zipovao, uploadovao, provjerio, poolmaker me pretekao za 7 minuta :D
Heheh, nisam imao strpljenja pa sam potražio da li je već neko kačio paket
Našao na 4shared-u pa velim da okačim.
Hvala joriq u svakom slučaju, potrudio si se i izašao u susret.

Šteta što je prestao razvoj SKP.
Mada kad bolje razmislim možda je i bolje tako, nema joj se šta dodati a da ne počne zatrpavanje bloat funkcijama.

Imam Asus memopad hd 7, na koji način mogu da ga otključam a da ne pritiskam dugme za otključavanje? Najviše bih voleo dva puta da tapnem ali kontam da to ne može, pa šta je alternativa?

Jel' još neko primetio da Skype troši puno manje baterije nego pre? Ostavio sam ga upaljenog na phonu preko noći i za 9 sati mi je skinuo bateriju sa 53 na 46% odnosno samo 7%. S tim da na phonu je uvek upaljen wi-fi ovo je odlican rezultat. :)

Треба ми препорука за речник. Узео сам да учим италијански, па би ми добро дошла нека апликација у којој могу да уносим фразе и слично... Сећам се да сам раније видео неку апликацију која је могла нешто слично, али се не сећам шта то беше.
Хвала

Jel' još neko primetio da Skype troši puno manje baterije nego pre? Ostavio sam ga upaljenog na phonu preko noći i za 9 sati mi je skinuo bateriju sa 53 na 46% odnosno samo 7%. S tim da na phonu je uvek upaljen wi-fi ovo je odlican rezultat. :)

Ne znam koliko je pre trošio jer sam se setio da ga instaliram tek pre par nedelja i nema neki udar na bateriju. Za sada zadovoljan što se toga tiče.

Треба ми препорука за речник. Узео сам да учим италијански, па би ми добро дошла нека апликација у којој могу да уносим фразе и слично... Сећам се да сам раније видео неку апликацију која је могла нешто слично, али се не сећам шта то беше.
Хвала

Mozda Google translate...

Kojim programom mogu da merim temperaturu na GE Romu? Nesto tipa SHealth na TW. S4 je u pitanju :)

Помоћ око превода!

Другари понудио сам програмерима Apex Launcher и Nova Launcher да ми омогуће превод тих покретача на српски језик. Једино ми је за Apex Launcher програмер изашао у сусрет и отворена је опција превода. Одрадио сам превод на сајту, па ако вам није тешко, прегледајте преглед и дајте одобрење за превод или ако имате примедбу, унесите је.;)

Поздрав Сале!

Apply bi trebalo prevesti kao primeni/ti
Clear bi bilo mnogo bolje kao skloni/ukloniti (ima više smisla)

Poslednja izmena:
Замењене вредности, а и у праву си!
Можете и тамо мењати вредности. После иде гласање и који превод има више гласова, тај ће убацити.

Poslednja izmena:
ako budem imao vremena proći ću kroz sav prevod, a ako ne, dobro obrati pažnju još jednom na kontekst, ako je btn onda je to više naredba koja se izdaje preko dugmeta, pa je nekako lepše da bude imperativ :)

Мени у greenify поред whatsapp-a пише GCM

To care, znam da sam negde video da piše pored aplikacije. Kao što sam mislio sve ove aplikacije kod kojih mi kasne notifikacije ne koriste GCM.

Heheh, nisam imao strpljenja pa sam potražio da li je već neko kačio paket
Našao na 4shared-u pa velim da okačim.
Hvala joriq u svakom slučaju, potrudio si se i izašao u susret.

Šteta što je prestao razvoj SKP.
Mada kad bolje razmislim možda je i bolje tako, nema joj se šta dodati a da ne počne zatrpavanje bloat funkcijama.
ja imam i dalje par stvari koje bih rado promijenio, konkretno na HTC One, ako kucam u landscape, nemam nigdje send taster, ni na tastaturi, ni u samoj aplikaciji, moram da rotiram u portrait da bih dobio send... Zato sam i odustao od stock aplikacije i stavio 8SMS
jesam i ja, iako ga malo koristim... Sa druge strane, zadnja verzija mi izgleda syebe audio, tel ne zvoni i ne daje zvuk za notifikacije dok ga ne restartujem...
propustili su priliku, tako da su sad Vajber, WhatsApp, Hangouts i ostali to iskoristili. Predugo im je app za Android bila teeeesko smece (sjecam se da sam uvijek morao da koristim modovanu verziju sa XDA, jer je originalna kocila i pravila raznorazne druge probleme)...

Poslednja izmena:
Vrh Dno