Ako imas sbb-ov epc 3925 ne cudi me problem sa push notifikacijama
Ja tu muku mucim odavno![]()
To bi bilo sjajno.
Ona osnovna varijanta, mada ako nemaš nju možda posluži i neka podvarijanta htc invert.
Ma šalji sve ako pronadješ
![]()
Heheh, nisam imao strpljenja pa sam potražio da li je već neko kačio paketevo prvi put da petljam sa google drive-om, nadam se da sam dobro postavio sve:
https://drive.google.com/file/d/0BzhA2_PAhuRPNWNzcG02Y3RNRk0/edit?usp=sharing
tu imas preko 100 skinova za Smart Keyboard Pro...
edit: gooddamnit :d dok sam ja pronasao, zipovao, uploadovao, provjerio, poolmaker me pretekao za 7 minuta![]()
A Whatsapp? On isto koristi svoje. Ako ti on radi dobro, onda su neki gremlini :d
Jel' još neko primetio da Skype troši puno manje baterije nego pre? Ostavio sam ga upaljenog na phonu preko noći i za 9 sati mi je skinuo bateriju sa 53 na 46% odnosno samo 7%. S tim da na phonu je uvek upaljen wi-fi ovo je odlican rezultat.![]()
Треба ми препорука за речник. Узео сам да учим италијански, па би ми добро дошла нека апликација у којој могу да уносим фразе и слично... Сећам се да сам раније видео неку апликацију која је могла нешто слично, али се не сећам шта то беше.
Хвала
програмерима Apex Launcher и Nova Launcher
Kojim programom mogu da merim temperaturu na GE Romu? Nesto tipa SHealth na TW. S4 je u pitanju![]()
Koliko znam, whatsapp koristi GCM.
ja imam i dalje par stvari koje bih rado promijenio, konkretno na HTC One, ako kucam u landscape, nemam nigdje send taster, ni na tastaturi, ni u samoj aplikaciji, moram da rotiram u portrait da bih dobio send... Zato sam i odustao od stock aplikacije i stavio 8SMSHeheh, nisam imao strpljenja pa sam potražio da li je već neko kačio paket
Našao na 4shared-u pa velim da okačim.
Hvala joriq u svakom slučaju, potrudio si se i izašao u susret.
Šteta što je prestao razvoj SKP.
Mada kad bolje razmislim možda je i bolje tako, nema joj se šta dodati a da ne počne zatrpavanje bloat funkcijama.
jesam i ja, iako ga malo koristim... Sa druge strane, zadnja verzija mi izgleda syebe audio, tel ne zvoni i ne daje zvuk za notifikacije dok ga ne restartujem...Jel' još neko primetio da Skype troši puno manje baterije nego pre? Ostavio sam ga upaljenog na phonu preko noći i za 9 sati mi je skinuo bateriju sa 53 na 46% odnosno samo 7%. S tim da na phonu je uvek upaljen wi-fi ovo je odlican rezultat.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari