- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Što ne koristite Chrome?
I meni nije jasno. AOSP Browser je na ovom KitKatu kanta, i ne znam zasto ga forsirati.
I ja volim AOSP i uvijek sam koristio, ali na 4.4 definitivno nije to to.
Što ne koristite Chrome?
MIME-O takes it a step further. Every content you copy contains information according to which it's paste location can be predicted...
...
...
...
Jel postoji neka aplikacija da se povezem sa telefonom, i na kompjuteru surfujem mobilnim internetom. Nesto me zeza ruter a imam besplatan net.
Možeš napraviti i hotspot od telefona, pa se na njega zakačiti preko wirelessa na laptopu.
I meni nije jasno. AOSP Browser je na ovom KitKatu kanta, i ne znam zasto ga forsirati.Znam da je Chrome zahtjevniji po sve, ali nema bolje.:guitar:
I ja volim AOSP i uvijek sam koristio, ali na 4.4 definitivno nije to to.
Hvala za ovo. Radi i sa kablom i kao hotspot.
Ja se juče prijatno iznenadih EvolveSMS aplikacijom
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klinker.android.evolve_sms
Probao sam i hello sms, ali on nema toliko opcija kao EvolveSMS, koji me je po mnogo čemu podsetio na GoSMS Pro, koji mi od sinoć nije default SMS klijent
Za "dark mode" mora da se plati $0.99.
Vidite da li 3rd party teme sa Storea mogu da se prilepe, a da se ne plati.
Upravo sam hteo isto da ti odgovorim, ali Chobby bio brzi. Ako ti to radi telefon, onda menjaj rom/kernel, to ne bi smeo da radi, da se kaci.
Edit: Ustvari da ispravim. Kliknes na komsijin wifi i ides forget. Valjda znas za to? Nadam se.
Ocigledno da ti nesto nije u redu s telefonom,jer to ne sme da se desava sto ti je i Djilkosh napisao.A nemoj da za*ebavas? Molim te ako nemas pametniji odgovor da se ne javljas na moja pitanja.
Normalno da jesam, al' posto je otvoren wifi sam se konektuje svaki put.
Nemoj biti bezobrazan.
Ocigledno da ti nesto nije u redu s telefonom,jer to ne sme da se desava sto ti je i Djilkosh napisao.
Verovatno imas jos neki ssid s istim nazivom pa ti se zato ponovo konektuje.
Obrisi sve s tim nazivom ako ih ima,mozda to resi problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari