Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zooper po meni ima najbolje vidžete, + što možeš da ih podesiš kako tebi odgovara.

Konkretno klikom na Zooper kalendar meni otvara Google kalendar u kome su mi uvezeni svi datumi rođenja prijatelja na fejsu + svi državni praznici u Srbiji.

Ne znam kako ali datume i viceve ne pamtim nikako. Kako čujem tako sam zaboravio, tako da mi ovo dođe odlično :-D

Zooper po meni ima najbolje vidžete, + što možeš da ih podesiš kako tebi odgovara.

Konkretno klikom na Zooper kalendar meni otvara Google kalendar u kome su mi uvezeni svi datumi rođenja prijatelja na fejsu + svi državni praznici u Srbiji.

Ne znam kako ali datume i viceve ne pamtim nikako. Kako čujem tako sam zaboravio, tako da mi ovo dođe odlično :-D

meni se ne updatuje zooper widget na widgetlockeru,tacnije treba mu par sekundi da pokaze tacno vreme,neki drugi clock widgeti,jednostavniji rade bez problema.ima li jos neko problem?

Да ли има нека апликација за дизајн ентеријера, оно убаци се pdf план и онда подешава рецимо?

treba mi app poput MP3Tag za PC.
probao sam MP3dit i MP3TagEditor ali prva je prespora i izbacuje los kvalitet cover-a, a druga mi ne prikazuje SD karticu. izgleda da nisu odavno azurirane.

Kako me nervira ovo sto se uvek desava kad se izlazi iz AOSP browsera! :S
uploadfromtaptalk1392373824984.jpg

Nicemu previse korisnom, to su alati dokonih audiofila, edituju mp3 tagove u pesmama.

Za upisivanje mp3 tagova u mp3 fajl.

Ima li kakav mp3 tager koji upisuje lyrics u mp3 tag?

Djilko, kao se zove ona lepa galerija koji su sa hsv spominjao?

Hvala kosati :*

Zdravo svima,

pozivam vas da preuzmete i isprobate nasu najnoviju aplikaciju Drive Help, koja je trenutno dostupna za Android, a uskoro ce se naci i na App Storu.

Aplikacija je potpuno besplatna i ne zahteva registraciju.

Dostupna je i na nasem jeziku, a pored srpskog, mozete je koristiti na jos 6 jezika (engleski, nemacki, italijanski, francuski, hrvatski, slovenacki).

Opcije u aplikaciji su:
- pracenje duzine putovanja, predjene razdaljine, prosecne brzine...
- podesite cenu goriva, valutu i potrosnju i kontrolisite putne troskove
- prijavite radare na putu i pogledajte prijave od drugih korisnika

Sadrzaj Drive Help aplikacije se generise od strane nasih korisnika, tj sto vise ljudi koristi aplikaciju to bolje!

Svi komentari su dobrodosli... naravno ako neko ima pitanja, tu sam.

Link za preuzimanje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.algotechapps.drivehelp

Pozdrav

U svakoj SMS aplikaciji, kad mi stigne poruka i otvorim je - iskoči mi i tastatura, spremna da napišem odgovor... Jel to do aplikacija ili OS-a?

Poslednja izmena:
Verovatno do aplikacije, jer se baš u pomenutom EvolveSMS-u ta opcija može uključiti/isključiti :)
Mislim da i GoSMS ima tu opciju.

Izvucite iz CMa Browser i ubacite, ne radi lose, ko vec hoce AOSP B.

Nazad
Vrh Dno