Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mislim da exFAT je po defaultu podržano pošto sve kartice od 64GB ili vise moraju da budu u exFAT formatu.

Нема подршке код кинеза за ништа осим фат32.

Иначе решио сам проблем. Коме треба ево како да то уради. Ја имам картицу од 32ГБ и поделио сам је на 3 партиције. Прва је фат32 од 4ГБ која служи само да попуњава место сд1 партиције да се телефон не заглупљује. Друга је ехт4 партиција од 6ГБ за linkstoSD и инсталације програма, и трећа је нтфс партиција од 20ГБ. Све партиције морају бити дифалт кластер величине иначе не ради ништа. На крају се инсталира парагон нтфс алатка и њом ручно маунтује у фолдер по жељи (ја сам је маунтовао у "сториџ" са осталим картицама као нови фолдер нпр нтфссд ).

И сад ради торенти на нтфс партицији без фрке :p, на кинеском квад кор телефону од 130е :D Чудо су кинези.

Trenutno ni pod tackom razno ne radite flashovanje ROM-ova, nece vam raditi Google Play. Error 403

Screenshot_2.png

Odakle sad taj problem?
Imaš neki link za čitanje?

Pa na putu sam da saznam, a sad cu da vidim jel to to. Kucaj u twitter-u, pa ces da vidis, haos.

Google je pogurao novi Google Play Services... 4.2.40 koji pravi problem.

Mora se skinuti matori gapps neki gde ima stari play services i radice download aplikacija.

Ko nije flesovao nista, nema problem, zato sto mu se jos nije update-ovao Google play services.

Poslednja izmena:
Radi proradilo, tj dosao 4.2.42 update.

Brzi su. Zali Boze samo sto se Mashoni nervirao cijeli dan :D

Vec sam se spremao da ih nazovem, tj oni mene. Jeste da bi nastradao operater, ali sta mogu, prima platu za to :d

Kako mogu da namestim da citam 24 sata novine kao na kompu sto stize na mail (ono listanje novina), treba mi adobe flash player ali ga nema za S3?

Ima, ukucaj u gugl flash player android, treba ti browser koji podrzava flash, mozda i fabricki podrzava

Radi, nisam ni provalio da mi se iz mail-a stranice po defoltu otvaraju u chrome. Ocigledno da Chorme ne podrzava flash.

Posto sam povezao telefon preko tunel beara i promenio adresu trebalo bi da funcionise play store kako treba. Medjutim i dalje ne mogu kupovati kredite za pojedine aplikacije. Zbog cega da li neko zna?

Radi force stop + clear data and cache pre pokretanja Google Play-a

ako ti je store zakljucan za srbiju onda ti nikakav tunnel bear a ni sveti petar nece pomoci. imas temu kako kupovati pa si mogao tamo procitati

Probaj da instaliras Tunnel Bear na pc, pa odatle kupuj. Ili preko Tor browsera. Meni oba nacina rade, a tako mi je lakse nego preko telefona.

Tunnel Bear za pc odlicno zavrsava posao..

Resio sam. Sad je proradilo. I nisam lud stvarno da kupujem. Sve kupujem dzabe preko freedom aplikacije :)

Sad htedoh da napišem. Znači većina nas je luda.
Na lomaču sa njim. :-D

Ma za lovu koju das za paklu cigara mozes kupiti vecinu aplikacija, a imas redovan update i sve radi kako treba. Da su cene neke nerealne, ali generalno 200-300 dindzi par puta mesecno i nije neki luksuz.

Koja beše app kojom mogu da pravim kolaže fotografija ali da ne bude neka krš rezolucija?

I kojom app mogu da zaključam ne cele app nego konkretno jedan mejl na uređaju? Mejl je u nalozima a ne samo treća app.

Poslednja izmena:
Да ли се у Титанијуму нови бекап ствара преко постојећег или посебно?

To ako ima pro verziju.

Zasto ne mogu postaviti S planer widget na Nova Lancheru? Nije valjda da zahteva TW launcher?

Jel ima neki slican kalendar a da sinhronizuje event-e sa FB i Gmail-a?

Vi mene niste razumeli. Lud je ko kupuje kredite za igrice. A ne korisne aplikacije. Bio bi lud i svako od vas da sam potrosio 300$ za kredite koliko sam juce kupio preko fridom-a za dz :) Tako bez "uzbudjavanja" :p

Nazad
Vrh Dno