Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni je i dalje bolji od djubreta chroma. A posto chrome ne koristim ni na PC-u nema razloga ni da ga furam na mobu :)

Ček da izguglam ima li Maxthon za Android, pa da ti ga kupimo u ime kolektiva :d

Meni Chrome Beta radi odlično, bolje nego običan Chrome, probajte...

Meni rade isto na N4, ali su mi bete i dev verzije u genima, pa mora što bleeding edžastije :d

Jel postoji neka aplikacija da se povezem sa telefonom, i na kompjuteru surfujem mobilnim internetom. Nesto me zeza ruter a imam besplatan net.

U svom pitanju nije isključio ni kabl, ni wireless.
Za ovo gore mu ne treba kućni ruter.

Treba mu samo usb kabal za fon, ako nema wireless na kompu.

I meni nije jasno. AOSP Browser je na ovom KitKatu kanta, i ne znam zasto ga forsirati. :) Znam da je Chrome zahtjevniji po sve, ali nema bolje.:guitar:
I ja volim AOSP i uvijek sam koristio, ali na 4.4 definitivno nije to to.

naked browser majka

chrome na androidu je bas onako ... djubre
ima 10 boljih browsera

Ako se za led notifikacije koristi Light Flow, da li treba isključiti onu default led opciju u podešavanjima za light notifikacije?

Da

Ja se juče prijatno iznenadih EvolveSMS aplikacijom

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klinker.android.evolve_sms

Probao sam i hello sms, ali on nema toliko opcija kao EvolveSMS, koji me je po mnogo čemu podsetio na GoSMS Pro, koji mi od sinoć nije default SMS klijent :)

Za "dark mode" mora da se plati $0.99.
Vidite da li 3rd party teme sa Storea mogu da se prilepe, a da se ne plati.

Koristio sam ja njegov sliding messaging. Probao i evolve, ali više iz principa neću da je koristim, jer je evolve mogao da bude samo update za sliding.
Hello radi kao munja.

Hello je dobar i lepo izgleda, ali nema strip unicode...

Meni od ics stock sms aplikacija nekako najbolja. Na froju I dzindzeru sam koristio gosms, a sad samo stock.

Ljudi, jel postoji nacin da "zakljucam" fon na moj wireless dok sam kod kuce? Jednostavno nekad mu se desi da "skoci" na komsijin jer je isti signal a odkljucan mu wifi.

Diskonektuj se s komsijinog:)

Upravo sam hteo isto da ti odgovorim, ali Chobby bio brzi. Ako ti to radi telefon, onda menjaj rom/kernel, to ne bi smeo da radi, da se kaci.

Edit: Ustvari da ispravim. Kliknes na komsijin wifi i ides forget. Valjda znas za to? Nadam se.

Trebo bi da imaš opciju da blokiras otvorene mreže.

jy9ugy3e.jpg

Upravo sam hteo isto da ti odgovorim, ali Chobby bio brzi. Ako ti to radi telefon, onda menjaj rom/kernel, to ne bi smeo da radi, da se kaci.

Edit: Ustvari da ispravim. Kliknes na komsijin wifi i ides forget. Valjda znas za to? Nadam se.

Idem na forget, znam za to. Al' opet se sam konektuje.

Necu da ga blokiran jer nekad kad sam kod njega hocu na njegov wifi, pa moram da odblokiram pa tek onda connect.

Edit: sad vidim desava se bratu na laptop-u, samo sto on ne obraca paznju, boli ga uvo na cijem netu je.

Poslednja izmena:
A nemoj da za*ebavas? Molim te ako nemas pametniji odgovor da se ne javljas na moja pitanja.
Normalno da jesam, al' posto je otvoren wifi sam se konektuje svaki put.
Ocigledno da ti nesto nije u redu s telefonom,jer to ne sme da se desava sto ti je i Djilkosh napisao.
Verovatno imas jos neki ssid s istim nazivom pa ti se zato ponovo konektuje.
Obrisi sve s tim nazivom ako ih ima,mozda to resi problem.

Poslednja izmena od urednika:
Nemoj biti bezobrazan.
Ocigledno da ti nesto nije u redu s telefonom,jer to ne sme da se desava sto ti je i Djilkosh napisao.
Verovatno imas jos neki ssid s istim nazivom pa ti se zato ponovo konektuje.
Obrisi sve s tim nazivom ako ih ima,mozda to resi problem.

Pokusao sa sve to. Sad sam izbrisao sve sa liste da vidim koliko ce da izdezi..

Poslednja izmena od urednika:
Raskaci se sa svog pa ako ti se odmah ne zakaci na komsijin onda je ok.

Šta radim pogrešno? Instalirao sam Light Flow Lite i ne radi ni jedna notifikacija... Da ne treba root? Isključio sam default led notifikacije...

Na GB-u (pre 1 godinu :)) sam imao instaliaranu app sa kojom sam mogao nekome ko mi je u dometu da pošaljem fajl preko WiFi-a potpuno isto kao da mu šaljem preko BT-a... Naravno da ne mogu da se setim kako se app zove.
Da li koristite nešto slično i šta?
:wave:

Nazad
Vrh Dno