Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Šta radim pogrešno? Instalirao sam Light Flow Lite i ne radi ni jedna notifikacija... Da ne treba root? Isključio sam default led notifikacije...

Meni svi ti programi za LED ne rade bas najbolje. Cesto se desava da fula boju skroz (pogotovo ako ima vise notifikacija), a nekad i da ne reaguje. Probao sam i LightFlow i Light Manager i LEDBlinker. :) A i ne trebaju mi, samo mi fali Missed Call LED tj. LED za one notifikacije koje pale ekran. Postoji i Xposed LED Control ali ne radi.

EDIT:

Moze li se sta iskombinovati iz Kataklizme, ili ima negdje source code. Nisam uspio nista naci. Atl4ntis to krije ko zmija noge :D

Poslednja izmena:
Da li je Mctweaker i sl app samo placebo?

jesam ja pre par meseci...nije me odusevila, pa sam je obrisao.
Vratio se na pokretanje aplikacija samim slajderom pri otkljucavanju.

nisam znao da ovo sad postoji i za android. bas ima lepih widgeta i malo memorije pojede u odnosu na beautiful widgets
xwidget

Da li je neko imao problem sa logovanjem bench forum koristeći tapatalk pro (kupljen) i 2g/3g konekcjiju? Dešava mi se da posle promene šifre neće da se loguje i izbaci mi da sam ispunio max. broj logovanja i da pokušam ponovo. Preko wifi sve uradi ok ali konekcija preko 2g/3g ni da čuje.

Poslednja izmena:
Ja немам проблема са логовањем.

Promenio sam šifru na drugim forumima i nema problema oko logovanja koristeći 3g, problem je samo kod benchmarka. Jednostavno odmah mi izbaci password wrong iako ga nisam kucao.

Obrisi cookies i cache, pa probaj, mora da ti je ostala sacuvana neka pogresna sifra.

Obrisao i cashe i data na kraju i aplikaciju ali neće. Preko wifi iz prve ali preko mobilne mreže ni makac.

I meni se to desilo danas. Na 3g nije htelo a na wifi radi. Desavalo mi se i pre na note 2.

Sta preporucujete za WiFi prenos izmedju telefona i kompa i obratno, posto SMB (RootExplorer) ne radi kad nema interneta :)

EDIT: Znaci nesto samo za tu funkciju, ne treba mi bloat. :guitar:

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se taj AirDroid. Iskopo sam SuperBeam, odlican UI, jednostavna app, fino izgleda. Vidjecu sutra kakva je u radu, na prvi pogled izgleda komplikovano prebacivanje na obostranoj relaciji komp-telefon, sa ovim kodovima i skeniranjem slika. :)

Ja koristim WiFi File Transfer Pro. Nesto mi je najlaksi i najjednostavniji.

I meni se to desilo danas. Na 3g nije htelo a na wifi radi. Desavalo mi se i pre na note 2.

Mislim da je stvar u vremenu odziva klijent-server i da ako je loša konekcija dolazi do toga da ne radi.

Kad smo već kod SuperBeam-a, upravo kupih Pro verziju, pa prebacujem neke fajlove, da li je moguće da ide oko 15-16Mbps, dok Airdroid ide do 2? Ili je na Airdroidu brzina u MBps, što mu onda dođe na isto?

^^ ma gde losa, matori, H+.
Kada sam se nakacio na wifi sve radi normalno.
I to se desava samo sa ovim forumom.

Kad smo već kod SuperBeam-a, upravo kupih Pro verziju, pa prebacujem neke fajlove, da li je moguće da ide oko 15-16Mbps, dok Airdroid ide do 2? Ili je na Airdroidu brzina u MBps, što mu onda dođe na isto?

U tvom slučaju je brzina ista.

Muzei Live Wallpaper

Prilicno dobro ocenjena aplikacija, trazi 4.2+ Android. Ja ne volim live wallp. ali mozda nekome treba ovako nesto.

Dobar dobar SuperBeam, volim i ovu jednostavnost UIa sa 3 potrebne opcije. Samo Firewall na kompu za#ebava. Rekoh da je airdroid bloat, napakovase raznoraznih s#anja u 10 MB. Eto ga skoro ko Chrome. :D

Poslednja izmena:
Pitao sam već šta je to u airdroid boat i svi ćute...

Pitao sam već šta je to u airdroid boat i svi ćute...

Nisam ga dugo koristio,mozda se sta promjenilo ali citiracu dio iz opisa na Playu

There are also some very useful features on the Android client, including WiFi tethering, file manager, task manager, etc.

Kad sam ga ja koristio bio je punnekih reklama, ima dosta po meni nepotrebnih (koje rijetko ilinikako ne koristis) opcija (pregledanje slika, apk, pisanje poruka itd). Osnovna ulogaovakvih programa je prebacivanje sadrzaja preko WiFi na sto vecim brzinama na jednostavniji nacin i to je to.

AirDroid-Tools.jpg

Vidi se da je pravljen za Šljamsung, nekako se uklapa u UI :banghead: :D

Poslednja izmena:
Nekom je osnovna upotreba slanje sms sa računara i onda dođe ovde i kaže file transfer opcija je bloat, nigde pameti u takvom stavu. Airdroid nudi dosta korisnih stvari na jednom mestu, a kome treba samo jedna stavka ima usko specijalizovanih programa...

Nekom je osnovna upotreba slanje sms sa računara i onda dođe ovde i kaže file transfer opcija je bloat, nigde pameti u takvom stavu. Airdroid nudi dosta korisnih stvari na jednom mestu, a kome treba samo jedna stavka ima usko specijalizovanih programa...

Preko svega mogu preci (i preko bannera u appu) ali preko reklama u aplikaciji ne. Pretpostvljam da je to pod "Recommended", jos samo da pocnu iskakati poruke :d

PS.

Saljem sa kompa na telefon preko SuperB-a, brzina je cirka 7-8 Mbps ili 1 MBs, nije lose :)

Poslednja izmena:
U pravu si ima gluposti u programu samo sam ja na njih zaboravio zbog načina na koji koristim. Nego na koje reklame misliš?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno