Kome ne radi Intelli3g moze da proba preko GravityBox-a, meni radi na optimus g
Kada se iskljuci data (ili kad je na wifi) automatski prebaci na 2g i obrnuto na 2g/3g mod ili koji vec izaberete
Phone tweaks>Smart radio
Pogledajte prilog 133682
E to mi je trebalo. Hvala...
EDIT: Ne radi na arhd.. Izbacuje mi Restricted acces changed, i ne moze da dobije domet..
Jel izašao neki novi, dobar, livescore program?
Sofa previse gresi.
Sofa previse gresi.
Sad sam video ovaj program za sms, po mom mišljenju, najlepši do sad. plus, ima strip unicode, tako da ću ga malo duže koristiti.![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klinker.android.evolve_sms
Kod tih 2g/3g stvarcica, ono sto mi smeta je restartovanje modema prilikom prebacivanja. To radi i gravityBox, intelli3G... jednostavno svi tako rade, sto znaci da u tom trenutku prebacivanja nemas signal mobilne telefonije.
Sofa previse gresi.
Probaj 365Scores
Nije nista licno i jeste debeli off, ali kaze se ne sprdaj se samnom a ne ne sprdaj me, kao sto se kaze ne šali se samnom a ne ne šali me....morao sam posto otkako su beogradjani pogresno uvezli ovaj izraz iz cg, skoro svaki dan ga cujem, naravno pogresnoAko vas zanima lepo udjete i vidite detalje, nemojte me sprdati i ujedno mraciti. Hvala.
Nije nista licno i jeste debeli off, ali kaze se ne sprdaj se samnom a ne ne sprdaj me, kao sto se kaze ne šali se samnom a ne ne šali me....morao sam posto otkako su beogradjani pogresno uvezli ovaj izraz iz cg, skoro svaki dan ga cujem, naravno pogresno:banghead:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari