Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

evolvesms
jedna od kompletnijih sms aplikacija, neke opcije se dodatno placaju ali nije nista strasno, oko 1.3 i 1 $. ali i bez toga je funkcionalna.
svidja mi se backup na dropbox.

evolvesms
jedna od kompletnijih sms aplikacija, neke opcije se dodatno placaju ali nije nista strasno, oko 1.3 i 1 $. ali i bez toga je funkcionalna.
svidja mi se backup na dropbox.

vec pomenuta stranicu ili dvije unazad :D

i odgovor na moje pitanje za tu app: ne, ne podrzava obicne smajlije, a za ove ostale fensi (emoji) treba da se doplati... Koristicu je malo, ali mislim da cu ostati na 8SMS

8sms nikako ni da probam. gledao sam tamo one screenshts i nisam video strip unicode. ali sad cu je instalirati, dobro si me podsetio

Drugari, jel neko uspeo da sredi flash na 4.3?
Ja probao razne verzije i skoro sve browsere i jok. Pustim neki stream i krene sekundu, dve i force close.

Drugari, jel neko uspeo da sredi flash na 4.3?
Ja probao razne verzije i skoro sve browsere i jok. Pustim neki stream i krene sekundu, dve i force close.

koliko sam citao nedavno, postoji neka modifikovana verzija Dolphin browsera koja podrzava flash i na 4.4 androidima (konkretno na One)

Probao i Dolphin, imao sam ga dugo ranije, flesh radio najbolje na njemu ali na 4.3 ista stvar, par sekundi i force close.

Нађи овде сам ја поставио негде како до флеша. Не могу да се сетим да ли у овој теми или тамо на Гугл 7 таблету 2013.

Izgleda dobro, ali funkcionalnost bi bila puno veća u vidu android aplikacije. Za sada ipak ostaje Sofa :).
Naravno, nikako mi nije jasno zašto livescore ne dopuni broj sportova i izbaci neku funkcionalniju aplikaciju SA notifikacijama i izborom pojedinačnih događaja.

Da, izvini. Radi sad. Hvala. :)
Bila je fora da se instalira ovaj jetpack

MightySubs free na AppGratis. Ne znam da li je ista kao i one sto su do sada bile free ali eto :d Da imam "bogate" aplikacije :)

Mail aplikacija kao mail.ru, samo da je cela na engleskom. Znaci treba mi mail app koji ne ubacuje razne naloge u jedan unificirani inbox, vec ih drzi odvojeno i za svaki pojedinacno mi pokazuje koliko poruka ima u inbox-u. Nesto slicno Thunderbird-u na PC-u.

Probacu. Nego posto imam Xperia Ray sa 400MB interne, da li postoji neki nacin da skidam aplikacije direktno na memorijsku ili da eventualno prebacim aplikacije koje ne mogu po default-u da se prebace?

Ima onaj app2sd ali ti treba root-ovan tel.

Mail aplikacija kao mail.ru, samo da je cela na engleskom. Znaci treba mi mail app koji ne ubacuje razne naloge u jedan unificirani inbox, vec ih drzi odvojeno i za svaki pojedinacno mi pokazuje koliko poruka ima u inbox-u. Nesto slicno Thunderbird-u na PC-u.

K9 Mail

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsck.k9&hl=sr

Po meni najbolja mail aplikacija.
Besplatna bez nekih ograničenja, svaki nalog je odvojen, a imaš i zajednički inbox.
Koristim Thunderbird i ovo mi je najsličnija aplikacija.

Vrh Dno