Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa dobro tek je svež..nabavio nedavno tel. pa nije gledao :p

Zasto mi stalno na Chrome izlazi "ova stranica je na hrvatskom, da li zelite da je prevedete na srpski" a u pitanju su nase-srpske stranice?

Zbog latinice. Google nas vodi da nam je ćirilica glavno pismo.

Izaberi da ti ne prevodi hrvatski i neće više izlaziti ta poruka.

Ovo može biti nekima interesantno, GO launcher prime je free na play store-u.

EDITED: Trail verzija. Izvinjavam se.

Poslednja izmena:
Ni tad :p

Meni je ovo fancy :D

Inače skine se free pa se upiše activation code appsales, akcija važi jedan dan

Presao sam sa Gtalka na Hangouts. Smarala me notifikacija da postoji apdejt za Gtalk :).
Da li moze da se sortira lista kontakata tako da su svi online kontakti prvi tj. na vrhu? (kao stari gtalk)

Presao sam sa Gtalka na Hangouts. Smarala me notifikacija da postoji apdejt za Gtalk :).
Da li moze da se sortira lista kontakata tako da su svi online kontakti prvi tj. na vrhu? (kao stari gtalk)

Meni gTalk više ne radi, a kako je hangouts đubre instalirao sam Xabber. Brz, jednostavan i ima sve što treba, ako ti nisu bitni audio/video pozivi preporučujem da probaš.

Jel se dešava nekome da u showboxu stream počne od desete sekunde? Mx player, hw dekoder...

Nije mi se to dešavalo. Odlično radi Showbox u poslednje vreme.

Imam problem sa MX playerom. Ne mogu nikako kada gledam video ili susam audio preko njega da iskljucim tastere back i menu. U setting-u postoji jedna opcija koja ako hocu da isljucim da je cekiram ili ako ne radi tako da uncekiram(!?) i ako napominju da treba da se restartuje kod nekih uredjaja nije mi ni to pomoglo. U pitanju je S2, jel ima neko resenje?

U podešavanjima telefona, da.
Ja sam to isključio čim sam kupio telefon, ima po jedno dugme sa svake strane tako da ne možeš da pogrešiš, a smeta u nekim situacijama. :)

Poslednja izmena:
Meni gTalk više ne radi, a kako je hangouts đubre instalirao sam Xabber. Brz, jednostavan i ima sve što treba, ako ti nisu bitni audio/video pozivi preporučujem da probaš.

Hangouts je teski shit, deinstalirao ga i vratio se Talk.

Nego zna li neko kako objasniti Androidu da ne obavestava da postoji apdejt za Gtalk, google voice i sve ono sto sam deinstalirao?

Pa nisi deinstalirao čim ti javlja da ima update

Treba ti original titanium da bi mogao da otkačiš app sa marketa, ne znam koji još program to može.

Nazad
Vrh Dno