Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako da sherujem sliku sa dropboxa kako sliku, a ne link?

Ako stavim IMG tagove ispadne ovako:

tapatalk_1390756369529.jpeg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Al iz dropbox app ne mozes da linkujes tako, ne moze ni sa kompa, dobijas
Satic.jpg

Tvoj ima ovo pbotos-6 umesto www. Kako dobijes ovaj link iz android db aplikacije?

Edit: kad sherujem iz browsera onda radi.

tapatalk_1390756369529.jpeg

Poslednja izmena:
Hmm :)
Poenta je da linkuješ 1 "korak" pre slike. Ti linkuješ stranu na kojoj je slika, ne samu sliku.
Ne znam kako je iz te aplikacije ali ja sa Boat Broswer-om otvorim sliku pa kopiram tu putanju. Koristim ovaj broswer već duže vreme pa sam i navikao tako.

Ali mi pričamo o aplikaciji pošto smo jelte u android aplikacijama temi :)

To ne može nikako. Možda bi bilo dobro kada bi tapatalk ubacio neki plugin za dropbox

@SuperStarr To je to, hvala. Steta sto ne moze direktno iz aplikacije. :)

Poslednja izmena:
Knock je odlicna za one koji nemaju LED notifikaciju. samsungu ne unistava bateriju toliko. ortak je vrlo zadovoljan.
problem je sto se i njemu desava da pukne u nekom trenutku i mora da reinstall. valjda ce to resiti.

Meni radi super i bez problema evo već više od mesec dana , samo ga treba podesiti, uopšte ne utiče previše na bateriju ako ga lepo podesiš.

Što kažeš, kao zamena za LED notifikaciju radi super , inače koristim pro verziju, ne znam da li ima free.

Koja vam je poslednja verzija fb aplikacije? Dva drugara i ja imamo svi razlicite verzije a svima su poslednje verzije sa play store-a.

Od kad sam instalirao delfina, yt klip iz news feeda u fb aplikaciji mi otvara prvo u delfinu, pa kad kliknem play baci me na yt app, dok iz poruke odmah ide u app. Dok sam bio na hromu nije mi se to dešavalo.

na Aptoide se pominje i neka 7.0.0.xxx... Meni jos nikakav apdejt ni sa 4.0.0.22.3 nije ponudio zvanicno, mada sa druge strane, u CG nema vise FB na Play Store :d Izem ti drzavu, kad i za to moramo da se dovijamo :p

*** neko ima more, neko ima Facebook na play store-u :p

Upravo sam shvatio da jos neko uplaoduje fotografije na moj DropBox account, a ubedjen sam da sam pri prodaji telefona mesecima unazad obrisao svoj DropBox nalog (tj uradio factory reset). AKo slucajno nisam to uradio, koje je resenje za ovaj prbolem, jer su mi tu sve licne slike?\

Promeni sifru za dropbox.

Promena šifre će rešiti problem.

Edit: Preteče Cya. :)

Zavisi kakve slike uploaduje. Ako je neka dobra cica otvori sebi novi nalog, a taj nastavi da pratiš :).

Upravo sam shvatio da jos neko uplaoduje fotografije na moj DropBox account, a ubedjen sam da sam pri prodaji telefona mesecima unazad obrisao svoj DropBox nalog (tj uradio factory reset). AKo slucajno nisam to uradio, koje je resenje za ovaj prbolem, jer su mi tu sve licne slike?\

Kako izgleda folder? Možda je neko od ljudi koji su se registrovali preko tvog referala napravio zajednicki folder.

Zna li neko kako se u sofascoru gasi not za video od golova.. kada mi ponudi da izaberem zvuk nema opcija none

Edit. Uspeo sam

Poslednja izmena:
Meni je poslednja 5.0.0.26.31. WTF?

Мени је ова верзија 6, једном другу нека верзија 4, а другом другу та као твоја 5. Е сад, 6 и 4 су нам наизглед исте а овај друг што има 5-ицу њему је скроз промењен фб изглед и у неком холо фазону је (ако могу то тако назвати).

*** neko ima more, neko ima Facebook na play store-u :p
nemamo ni Pay Paaal :'-(

:d
Мени је ова верзија 6, једном другу нека верзија 4, а другом другу та као твоја 5. Е сад, 6 и 4 су нам наизглед исте а овај друг што има 5-ицу њему је скроз промењен фб изглед и у неком холо фазону је (ако могу то тако назвати).
ja ubacio i ovu 7.0.0.7, i isto...

A sto se "holo fazona" tice, cini mi se da je receno jos od verzije 4 da ide novi izgled, ali postepeno, i na serveru ga pale odredjenim korisnicima.

Evo ga link: http://www.androidpolice.com/2013/1...als-drastically-revamped-design-apk-download/

Nazad
Vrh Dno